Anja, Anita

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Vermo 15.10.2014

Julkaistu:

TOTO65
Keskiviikon Toto65-pelin kimppuun käydään alipelatun suosikkivarman ja erittäin kiinnostavan 7-prosenttisen ideavarman turvin. Kierroksen suurimman pelillisen haasteen tarjoaa nuorten suomenhevosten Tammasarja.

Toto65-1

Suosikki/varma: 11 Jaqueline Mon Ami koki edellisessä startissan shokkitappion, mutta se meni ennemmin ohjastajan kuin hevosen piikkiin. Tamma ajautui alussa sisäradalle, eikä saanut sieltä koskaan mahdollisuutta. Huippukyky on takarivin uloimmalla paikalla, mutta poisjäännin myötä suhteellisen asiallisissa asemissa. Alla on starttiväliä, mutta Timo Leivo raportoi hevosen treenaavan mainiosti. Kilpailutauko on johtunut vain mieleisten lähtöjen puutteesta. Selvästi lähdön paras hevonen ja 65-pelin todennäköisin voittaja.

Kovimmat haastajat: 4 O'littlebigjoe palasi Oulussa tauolta ja samalla omalle hyvälle tasolleen. Ruuna voitti keulasta vaivatta. Nyt keulaan ei taida olla asiaa, mutta hevonen osaa menestyä muualtakin. 6 Classic St Pat juhli toissa kerralla johtopaikalta, mutta oli viimeksi tasaisempi. Ruuna avannee nytkin johtoon, mutta olisi parempi maililla. 2 Shes So Lovely ei ole älyttömän innokas tekemään itse juoksuaan, joten lähtöpaikka suosii. Tamma on sopivalla selkäjuoksulla vaarallinen.

Yllättäjä: 5 Alex Von Bentz ei ole aivan päässyt takaisin kevään huippuvireeseen, mutta parantaa otteitaan tasaisesti. Forssassa ruuna esiintyi sopimattomassa sarjassa kengät jalassa sisältä asiallisesti.

Pelijakauma: Suosikin prosentit ovat kovat, mutta ne voisivat olla vieläkin korkeammalla. Haastajakolmikko on tasaisempi, kuin alustavat pinnat. Alex Von Bentz on täysin unohdettu.

Juoksunkulku: Classic St Pat leiskauttaa keulaan ja pitää paikastaan kiinni. Johtavan rinnalle ei ole tunkua ja se voisi olla aika helpolla suosikin haettavissa, mikäli tällä halutaan tehdä sellainen ratkaisu.

IS-Pelisuositus - Toto65-1

Pieni:11
Suuri:11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: Arvoituksellinen Tammasarja pelataan useissa kupongeissa leveästi ja siinä olisi viisasta ottaa kantaa, mikäli näkemys riittää. 9 I.P. Liekki puutui taukostartissaan yli-innokkuuteen, mutta näytti muuten mainiolta. Pelikansa on ollut vähän turhankin hyvin hereillä tamman kyvyistä ja se on kohonnut lievästi ylipelatuksi. Todennäköisin voittaja, mutta ei näillä pinnoilla mitenkään äärimmäisen kiinnostava.

Kovimmat haastajat: 14 Ryti-Tyttö on kiertänyt usein hyvin takaa, joten asetelmat ovat tutut. Tasokkaassa lähdössä ei ole helppo kiertää kaikkia, silti peleihin. 8 Tinakenkätyttö aloitti väljällä voitolla, mutta se ei taida olla vielä valmis parantamaan tarpeeksi riittääkseen tässä. 2 Tupla-Lotta on kehittynyt tasaisesti, mutta voittoihin tarvittavaa terävyyttä on uupunut.

Yllättäjät: Tästä osastosta löytyy monta mielenkiintoista ja aliarvostettua hevosta. 7 Normipäivä romahti Kriterium-karsinnassa, kun joutui painelemaan alun 24-vauhteja. Tamma on muuten tehnyt positiivista jälkeä. 15 Sista Waltter ei ollut eilen Teivossa aivan makeimmillaan, mutta lyhyt starttiväli on luultavasti vain eduksi. 11 Nettineiti on jälleen sortunut laukkailemaan, mutta pääsee kovaa. 12 Villihuuma on nostanut tasoaan merkittävästi viime starteissa. Paalun epävarmat, mutta tauluaan vaarallisemmat 5 A.T. Erika ja 3 Niemen Cecilia kuuluvat leveämpiin virityksiin mukaan.

Pelijakauma: Tasainen koitos, joka kuuluu olla tasaisemmin pelattu. Selkeimmin yliarvostettuja ovat Tupla-Lotta ja Tinakenkätyttö. Lähes koko yllättäjäosastostomme on aliarvostettu. Parhaana merkkinä paalun Normipäivä.

Juoksunkulku: Normipäivä avaa keulaan ja lähtee vetämään joukkoa. Takamatkoilta löytyy hevosia, joilla lähdetään jo matkalla taipaleelle, eikä odoteta loppukiriä.

IS-Pelisuositus - Toto65-2

Pieni:9,14,7
Suuri:9,14,7,15,11,12,5,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: 4 Black Dunnock on tehnyt äärimmäisen rehtiä jälkeä aina kun on päässyt punnertamaan vapaalta radalta. Ruuna hävisi Forssassa Stormyskylle, mutta saa kuolemanpaikkajuoksustaan silti plusmerkinnän. Ari Moilasen ajokki on oikeutetusti suosikki, mutta lähes 80-prosentin peliosuus on jo aivan liikaa ja suosikille haetaan suureen systeemiin pari varmistusta.

Kovin haastaja: 12 Camiel Kievitshof on osoittanut lyhyellä Suomen urallaan, että vauhtia löytyy paljon omia sarjoja kovempiin tehtäviin. Hevosella on kuitenkin ollut hallintalaitteisto vähän hukassa ja se on intoillut keulapaikalta molemmilla kerroilla melkoista ylivauhtia. Takarivi ja täysi matka ovat isoja kysymysmerkkejä, mutta ruunaa ei saa unohtaa.

Yllättäjät: 6 Malkin on kärsinyt pitkään heikoista lähtöpaikoista. Ruuna kirii nykyisin terävästi selästä ja voi sopivasta juoksupaikasta yllättää suosikinkin palalla. 5 Bogey Wolf ja 7 Xtra Hot Kemp lataavat alkuun ja mielivät sisäradalle. Niiltä ei taida aivan löytyä voittoon vaadittavaa terävyyttä, mutta hyvä sijoitus ei yllätä. 10 Enzo Wibb kuuluu mahdollinen shokkivoittaja-kategoriaan. Ruunan esityksissä on ollut paljon hyvää, vaikkei voittoja ole tullutkaan.

Pelijakauma: Suosikkia on pelattu liikaa. Sen prosentteja siirrettäisiin Camiel Kievitshofille, Malkinille ja hieman Enzo Wibbille.

Juoksunkulku: Radoilta 5-7 ampaistaan parhaiten matkaan. Suosikki hakee todennäköisesti keulapaikan viimeistään ensimmäisellä takasuoralla.

IS-Pelisuositus - Toto65-3

Pieni:4,12,6
Suuri:4,12,6,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Ideavarma: 9 Stone Capes Luca on tehnyt monta hyvää esitystä putkeen, vaikka edellisestä voitosta alkaa olla aikaa. Viime startissa ruunalla lähdettiin epähuomiossa kolmannelle, kun hylätty hevonen käänsi takaa ulkoradoille ja kiristä tuli sen makuun aavistuksen liian pitkä. Ori pääsee tässä asiallisiin iskuasemiin ja sitä suosii luvassa oleva railakas kiihdytys. Viisivuotias nostetaan kierroksen aliarvostetuimpana merkkinä ideavarmaksi asti.

Kovimmat haastajat: 6 Pop Up on tsempannut viime starteissaan mainiosti keulasta ja tahtoo sinne nytkin. Ruuna on johtopaikalta yksi mahdollisista, ellei vauhti mene aivan hurjaksi. 1 Hello Fabio voitti puolestaan Lappeessa johtopaikalta. Ruuna ailahtelee, eikä pysty nyt pitämään sisäradalta keulaa. Peliosuus on siihen nähden merkillisen korkea. 5 Chipper on tehnyt pienemmissä ympyröissä hyviä kirejä, mutta rima nousee nyt aika paljon.

Yllättäjät: 10 Elite Of Vice on toinen lähdön selkeimmin unohdetuista. Ruuna lopetti Lappeessa keulasta kovaa ja sai pitkästä aikaa voiton. Aivan ansaitusti, sillä se ehti olla monta kertaa sijoitustaan parempi. Kova avaus suosisi yhtä lailla tätä kuin ideavarmaamme. 8 Zacarias Kemp on ollut hyvä vauhtijuoksuissa keulasta, mutta nyt kuolemanpaikkariski on ilmeinen, eikä se oikein sovi tälle hevoselle. 7 Benito Kievitshof on parantanut otteittaan selvästi viimeisiin, mutta paikka on hankala tasaiselle avaajalle.

Pelijakauma: Stone Capes Luca ja Elite Of Vice ovat räikeästi aliarvostettuja, kun taas Hello Fabio ja Chipper ovat liikaa pelattuja.

Juoksunkulku: Tiukka kiihdytys, jossa Pop Up kurkottaa keulaan. Se saa heti haasteen Zacarias Kempiltä ja jonkin aikaa mennään, eikä meinata.

IS-Pelisuositus - Toto65-4

Pieni:9
Suuri:9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: Kummasti lisää sitkeyttä saanut 7 Elora Hanover on hieman vähäverisessä ykkössarjassa vaikeasti ohitettavissa, mikäli se onnistuu kiihdyttämään ulkoa johtoon. Lauantaina tamma hävisi keulasta vain Venicelle ja teki rehdin esityksen.

Kovimmat haastajat: 4 Mr Exquisite saa pelaajilta siihen nähden ihmeen paljon rakkautta, ettei ori ole ollut aikoihin terävimmillään. Forssassakin juoksu onnistui takamatkalta mainiosti, mutta hevonen oli 2. ulkoa vain tasainen. 8 Rainbow Zet on kahdesti ollut hankalan tehtävän edessä, kun se on joutunut kirimään 10-lopetuksissa parijonosta. Juoksusta tullee vaikea nytkin, mutta viime esitykset ovat olleet sijoitusta parempia. 2 All In palaa huoltotauolta. Valmentaja on ollut oikein tyytyväinen rehdin menijän otteisiin, mutta varoittelee, ettei hevonen ole ollut yleensä ensimmäiseen starttiin terävimmillään. 5 Pandora Girl oli lauantaina asiallinen vaativalla juoksunkululla ja kuuluu myös peleihin.

Pelijakauma: Mr Exquisite ei kiinnosta pelisuosikkina. Nostaisimme Elora Hanoverin ykkösmerkiksi ja muitakin haastajia arvostettaisiin muutama yksikkö enemmän.

Juoksunkulku: Tuliset ensi metrit, jossa uskomme Elora Hanoverin kiihdyttävän ohi Mr Exquisiten ja Pandora Girlin.

IS-Pelisuositus - Toto65-5

Pieni:7,8,2,5
Suuri:7,8,2,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki: 8 V.G. Vipori aloitti Jyväskylässä uusista käsistä kirimällä 3. ulkoa väljästi voittoon. Ori ei ollut tauolta lennokkaimmillaan, mutta varmasti parantaa tähän. Tehtävä ei ole ulkoradalta kaikkein yksinkertainen, mutta kyvykäs nousukas on silti perusteltu suosikki.

Kovimmat haastajat: 4 Tuli-Karkelo vakuutti viimeksi pitkällä matkalla ja sivusi raskaalla radalla SE-aikaa. Tammalla on tällä kertaa suuri laukkariski kiihdytyksessä, eikä kierrosta lyhyempi matkakaan suosi ja se jätetään surutta paljon pelattuna systeemien ulkopuolelle. 6 Nopsan Vauhti on ollut kovissa lähdöissä kokoajan mainio, mutta ei ole profiloitunut miksikään voittokoneeksi. Ohjastaja jaksaa vakuuttaa, ettei kyse ole voitontahdottomuudesta ja hyväkuntoinen menijä rastataan ajoissa.

Yllättäjät: 11 Tähti-Tino epäonnistui kolme kertaa putkeen ennen lyhyttä huoltotaukoaan, mutta sille sattui kaikenlaista, eikä hevosen esityksiä voi moittia. Rovaniemellä rengas jarrutti menoa ja Jyväskylässä ruuna kiri hylättynä vielä mallikkaasti totoon. 2 Baletin Salama tekee mielenkiintoisen debyytin uusista käsistä. Kykyjä on vaikka millä mitalla, mutta psyykkinen puoli on aiheuttanut murhetta. Ruuna pystyy voittamaan tämän seuran, mikäli suorittaa tasollaan.

Pelijakauma: Tuli-Karkelo on ylipelattu. Baletin Salaman ja Tähti-Tinon kyvyt edellyttävät suurempaa luottoa.

Juoksunkulku: Baletin Salama avaa keulaan, mikäli käynnistyy ravilla. Sen laukatessa on johtopaikka tarjolla Nopsan Vauhdille tai lähdön suosikille.

IS-Pelisuositus - Toto65-6

Pieni:8,6,11
Suuri:8,6,11,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto65-1 11 11
Toto65-2 9,14,7 9,14,7,15,11,12,5,3
Toto65-3 4,12,6 4,12,6,10
Toto65-4 9 9
Toto65-5 7,8,2,5 7,8,2,5
Toto65-6 8,6,11 8,6,11,2
Hinta 10,80 € 51,20 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›