Ursula

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Kaustinen 5.9.2014

Julkaistu:

TOTO4
Kaustisen kaikki Toto4-kohteet juostaan volttilähtöinä. Avauskohteen M.J. Timjami on IS Ravien luottohevonen. Ori starttaa poisjäännin myötä maukkaista asemista ykkösradalta.

Toto4-1

Suosikki: Tehtävä näyttää sopivalta 2 M.J. Timjamille, joka jätetään rivien varmaksi. Ori esiintyi Lahdessa kovissa lähdöissä sijoitustaan paremmin laukkojen pilatessa pelin. Toissa kerralla Seinäjoella M.J. Timjami kulutti pitkän starttivälin takia energiaa ennen lähtöä eikä jaksanut puristaa itse kisassa. Viimeksi Teivossa ori juoksi 3. ulkona ja otti laukan päätöspuolikkaan alkaessa. Loppua M.J. Timjami polki mukavasti. Huomioitavaa on, että liukas rata ei sopinut. Kaustisella M.J. Timjamilta odotetaan koko matkan johtoa.

Haastajat: 11 Jamas Victor kiersi Kannuksessa 3. ulkoa kakkoseksi. Seinäjoella juoksu meni loistavasti, kun ruuna selvisi 12-radalta ensimmäisellä takasuoralla johtavan kantaan. Ruuna ei uhannut voittoa, mutta oli hyvä kakkonen. Tällä kertaa sarja ei istu parhaalla mahdollisella tavalla - ainakaan suosikkiin nähden.

Epävarma 12 I.P. Muskotti ravasi Pihtiputaalla johtavan rinnalla. Ori otti laukan maalisuoran alussa ja menetti pelin. Jyväskylässä I.P. Muskotti laukkasi lähtöön. Ehjällä juokslla ori nousee mukaan tototaistoon, mutta ravaavan suosikin lyöminen olisi suljetulta lähtöpaikalta yllätys.

Pelijakauma: M.J. Timjamin (39%) peliprosenteissa on nousun varaa.

Juoksunkulku: M.J. Timjami nappaa alkumatkasta vetovastuun itselleen.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:2
Suuri:2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Loistoiskussa kilpaileva 6 Sweet Linda on ykkösmerkki. Tamma teki Kajaanissa riskin esityksen, kun käsky kolmannelle kävi jo toisessa kaarteessa. Sweet Linda lähti 800 jäljellä neljännelle ja sykäisi hetkessä johtohevosen kantaan. Maalisuoralla tamma hankki varman otteen. Jyväskylässä Sweet Linda juoksi 2. sisällä ja näytti voittajalta hyökätessään kärkihevosen kimppuun maalisuoralla. Ohi ei ollut asiaa, mutta kakkostila uudella ennätyksellä oli mainio suoritus.

Haastajat: 14 Strait Iron
juoksi Vieremällä 2. ulkona ja ruunalle tuli kirivaiheessa paljon metrejä kolmannella radalla kiihtyvässä vauhdissa, mutta tästä huolimatta puristus olisi voinut olla maalisuoralla parempaa. Paluu voittokantaan tapahtui kuitenkin nopeasti Oulussa vahvalla kirillä 4. ulkoa.

Tarkan juoksun jälkeen totosijalla uransa aloittanut 3 Opal Leader voitti Ylivieskassa keulasta. Tämän jälkeen laukka on astunut kuvaan mukaan. Tammaa on Vieremän kisan jälkeen huollettu etupolvien osalta ja laukat saattavat olla taakse jäänyttä elämää.

Myös 7 Okay Leaderia on viime kisan jälkeen hoidettu. Tammalla on tallikaveriaan enemmän rutiinia, mutta Opal Leaderilla tuntuisi olevan isompi moottori sisällään. Niin tai näin, valmentaja Petri Klemola uskoi suojateistaan enemmän Okay Leaderiin.

Suosikkinelikon jälkeen on tasaisempaa ja on syytä varmistautua leveään rastitukseen, mikäli lähtee rastaamaan lapulle muitakin osallistujia.

Pelijakauma: Sweet Lindan peliosuus (50%) on liian korkea.

Juoksunkulku: Opal Leader ja Sweet Linda kamppailevat ensimetreillä keulapaikasta. Sweet Linda etene kärkeen.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:6,14
Suuri:6,14,3,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Tasaisen suomenhevoskoitoksen ykkösmerkki on vahva mutta epävarma 3 Turoke. Ori piti vahvan kuolemanpaikkajuoksun jälkeen hieman paussia ja palasi Vermossa hyvässä iskussa. Ori laukkasi ensimmäisellä takasuoralla johtavan rinnalta hylkäykseen. Turoke eteni jatkossa 5. sisälle ja lopetti asiallisesti kolmanneksi. Hylyn myötä meni kolmosrahat sekä aika, joka olisi ollut 28,2a:n nurkilla.

Haastajat: 2 Rilleri oli Seinäjoella 8. elokuuta jo voittanut lähdön, mutta epäonnekas laukka ennen maalia johti hylkäykseen. Tamma otti seuraavassa kisassaan ansaitun voiton 3. ulkoa. Viimeksi huumorimenijä ei kestänyt pitkää kiriä kolmannella, kun se yritti nousta kohti kärkipäätä kiihtyvässä tempossa.

11 R.R. Ruskariina tuntuisi olevan nousuvireessä. Tamma laukkasi Teivossa lähtöön ja jäi pääporukasta. Jatkossa tamma eteni vahvasti sisäradalle viidenneksi ja jäi maalisuoralla rintaman taakse vaille kiritilaa. Kärkisijaa pussitukseen ei mennyt vaan korkeintaan viides tila.

Tarkan juoksun vaativa 6 Krobi sekä kyvykäs, mutta paljon ongelmista kärsinyt 7 Keiman Pislari tulevat rankingissa seuraavina.

Pelijakauma: Lumi-Aatoksen (1%) ohjastajanvahvistukseen ei ole reagoitu. Muuten suht' oikein pelattu kohde.

Juoksunkulku: Rilleri etenee keulaan ja saa Turokkeen rinnalle, mikäli tämä ravaa. Turoke etenee lopulta piikkiin.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:3,2,11,6,7,15,12,16
Suuri:3,2,11,6,7,15,12,16,1,13,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Päätöskohteen 7 Liona jatkaa mainiossa iskussa, vaikka voittotahti onkin tyrehtynyt. Ylivieskassa tamma kiersi matkalla kuolemanpaikalle, mikä ei sopinut ja päätöspuolikas oli liikaa. Viimeksi Liona kiersi totutun rehdisti 3. ulkoa ja oli varma kakkonen kovan Donna Lindan jälkeen.

Haastajat: Tauluaan parempi 6 Charmante pystyy voittamaankin, jos juoksu onnistuu. Teivossa Charmante juoksi 3. ulkona eikä lähtenyt aikaisessa vaiheessa kiriin, kun takaa hyökättiin. Viimeiset sadat metrit tamma kiri mainiosti löydettyään vapaata. Vermossa Charmante lähti toisessa kaarteessa kolmannelle ja kiersi johtavan rinnalle maili ennen maalia. Tamma tsemppasi mainiosti loppuun asti.

11 Watson Capewish juoksi Teivossa sisäradalla neljäntenä ja nousi viimeisellä takasuoralla toiselle. Ruuna yritti kiriä päätöspuolikkaalla kohti kärkeä, mutta terävimmät sijoitukset jäivät kiihtyneessä tempossa haaveeksi. Oulussa Watson Capewish sai maukkaan juoksun 2. sisällä kirien tilaa saatuaan napakasti kakkoseksi. Hyvällä selkäjuoksulla Watson Capewish kiertää lähelle.

Pelijakauma: Lionan peliprosentit (47%) ovat jonkin verran liian korkeat.

Juoksunkulku: Dark Viper nappaa keulapaikan eikä luovu paikastaan.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:7,6,11
Suuri:7,6,11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 2 2
Toto4-2 6,14 6,14,3,7
Toto4-3 3,2,11,6,7,15,12,16 3,2,11,6,7,15,12,16,1,13,9
Toto4-4 7,6,11 7,6,11
Hinta 9,60 € 26,40 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›