Severi

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Oulu 1.9.2014

Julkaistu:

TOTO4
Oulu Express-karsinnat juostaan lähdöissä 2-5. El Catwalk on Toto4-pelin suurin suosikki ja pienemmän systeemin toinen varma. Läpivarma on tasaiseksi uumoillun suomenhevoskohteen Vapperi. 

Toto4-1

Suosikki: Toisen lämminveristen Oulu Express-karsinnan itseoikeutettu suosikki on tammakriterium-ykkönen 10 El Catwalk. Tamma on ollut pari askelta edellä kilpakumppaneitaan, kuten viimeksi keulapaikalta. Tälläkin kertaa se on liki ykköstä, kun vastuus näyttää yhtä sopivalta kuin viime kisoissakin. El Catwalk varmistetaan suuremmassa systeemissä siksi, kun rivistä löytyy yksi megasuosikkia vähmmän pelattu ja maistuvampi varma.

Haastajat: 6 Forsberg kiri tammakriterium-karsinnassa pitkällä kirillä väkevästi ykköseksi. Finaalissa se seurasi 2. sisältä El Catwalkia. Tälläkin kertaa Forsbergilla ajettaneen lähtökohtaisesti kakkossijasta.

Vahvuudellaan elävä 3 Skyfired Sel laukkasi Turussa 4. ulkoa viimeisellä takasuoralla eikä tuosta startista saanut kunnon kuvaa. Taukolta ori palaa kovaan lähtöön haastajana.

Pelijakauma: El Catwalkin pitää olla tässä lähdössä suursuosikki.

Juoksunkulku: Forsberg juoksee keulapaikalla. El Catwalk juossee parijonossa ja kirii päätöskierroksella vahvasti.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:10
Suuri:10,6,8,1,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 8 Vapperi on ulkoradan lähtöpaikaltakin ykkösmerkkimme. Ori avaa erittäin kovaa ja mielestämme se pääsee johtamaan joukkoa. Edellisen kerran Vapperi oli eturivissä viime vuoden marraskuussa. Tuolloin se otti kasiradalta kyselemättä keulat 4 Kihiseeltä ja kumppaneilta. Viimeksi Porissa Vapperi oli hyvä, mutta juoksusta muodostui liian hankala. Ori joutui kirimään ulkoratoja samalla kun keulassa lisättiin kaasua. Sisäradan vetäessä kolmatta sijaa parempaan ei ollut mahdollisuutta. Oulussa odotamme oriin olevan erittäin vaikeasti lyötävissä.

Haastajat: 6 Taruntuuli oli Porissa epäonnekas laukatessaan keulapaikalta maalisuoralla. Tammalla oli tilanne hallinnassaan ja mitä todennäköisimmin Kihisee olisi pysynyt loppuun asti takana, jos Taruntuuli olisi ravannut maaliin asti. Oulussa Taruntuulella on riski jäädä toiselle ilman vetoapua.

Kihisee toteuttanee tälläkin kertaa viime starteista tuttua selkäjuoksutaktiikkaa, jollaisella ori on ollut mahtava. Porissa se kiri 2. sisältä voittotaistoon ja eteni Taruntuulen laukattua ykköseksi. Kihisee on tälläkin kertaa mukana tototaistossa.

Pelijakauma: Vapperi (30%) kelpaa vihjeiden tekohetkellä kakkossuosikkina varmaksi.

Juoksunkulku: Vapperi täräyttää piikkiin ohi Kihiseen eikä luovu paikastaan. Taruntuuli jää toiselle ilman selkää.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:8
Suuri:8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Voitokas 4 Risoamaro Vip ei kohdannut parempaansa ennen Poria, missä tilanne näytti myös hyvältä, mutta yllättävä taipuminen viimeisellä takasuoralla oli odottamatonta. Ori taipui hetkessä keskeytyskuntoon eikä vaisuuteen löytynyt yksittäistä selitystä. Ori ei ole tallikommenttien mukaan palautunut normaalisti harjoituksista, joten se on edelleen arvoitus ja vaatii varmistusrukseja osakseen.

Haastajat: 11 Texas Gel on syttynyt Mauri Jaaran käsissä mukavaan lentoon. Se teki hyvän juoksun jo toissa kerralla Oulussa eikä hävinnyt 2. ulkoa kuin keulassa hallinneelle Zombi Kempille. Viimeksi Texas Gel kiersi varmaan voittoon 3. ulkoa ohi Lit Manen. Texas Gel on vahva menijä, joka pystyy nousemaan takamatkaltakin mukaan voittotaistoon.

3 Joe's Ma Baker sai Vieremällä hyvän juoksun 3./2. sisällä ja seuraili kolmanneksi. Viimeksi tamma kiri 2. ulkoa niukkaan voittoon. Kunto on hyvällä mallilla, mutta vastuksen kovetessa otteiden on parannuttava vielä pykälällä, että menestystä irtoaa.

Pelijakauma: Suosikkikaksikko erottuu muista, kuten pitääkin. Haastajajoukko on tasainen.

Juoksunkulku: Risoamaro Vip etenee alkumatkan aikana keulapaikalle.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:4,11
Suuri:4,11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Rivin päättävä kohde ei voisi olla tasaisempi. Juoksunkululla on suuri rooli tulojärjestyksen muodostuksessa, sillä eniten pelatut hevoset starttaavat 40 metrin takamatkalta. Hallitseva ravikuningatar 14 Mokomani teki mainiot juoksut Porissa. Maililla sisäratajuoksulla voittanut tamma teki päätösmatkallakin kaikkensa ja oli kuudes maalissa kolmella kilometrillä, joka oli etukäteen selvästi tamman heikoin matka. Juoksun onnistuessa teräväkirinen Mokomani nousee korkealle.

Haastajat: 12 Pauskerilla oli Kalajoella menopäivä, kun 5. ulkona juossut ori pakeni maalisuoralla kauas muilta. Kajaanissa Pauskeri haki keulapikan haltuunsa ja näytti pitkään selvältä voittajalta. Ennen maalia tapahtunut hiljentäminen laittoi pelin jännäksi, mutta maali tuli juuri oikeassa kohdassa vastaan. Samnalaiseen hiljennykseen ei tällä kertaa ole varaa.

Mikäli 9 Martsa ravaa, pysty kuningatarkisan kolmonen vaikka voittamaan. Sunnuntaina Kannuksessa tamma eteni keulapaikalle ja johti lähtöä, kunnes laukkasi viimeisellä takasuoralla pitkäksi. Hyvä lopetus kantoi sen vielä hylättynä kolmanneksi.

2 Veluuri on tauluaan vaarallisemmassa vireessä. Kajaanissa tamma juoksi 2. sisällä, nousi viimeisellä takasuoralla toiselle ja laukkasi maalisuoralle kaarruttaessa kakkostilalta. Ravilla Veluuri pystyy olemaan korkealla.

Aikaisempia kausia vaisummin esiintyneet 13 Pihlajan Aaroni ja 11 Noriko kuuluvat tasaisessa lähdössä useaan merkkiin.

Pelijakauma:
Suht' oikein pelattu lähtö.

Juoksunkulku: Apassi Junior lähtee johtamaan laumaa. Veluuri saattaisi olla halukas etenemään keulapaikall, jos saa hyvän startin.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:14,12,9,2,13,11
Suuri:14,12,9,2,13,11,8,5,7,4,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 10 10,6,8,1,3
Toto4-2 8 8
Toto4-3 4,11 4,11
Toto4-4 14,12,9,2,13,11 14,12,9,2,13,11,8,5,7,4,3
Hinta 2,40 € 22,00 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt