Saana, Saini

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Mikkeli 7.8.2014

Julkaistu:

TOTO4
Mikkeli ja maili. Jenkkikärryt perään ja johtoon. Siinä on torstain Toto4-varman voittoresepti. Pelaajien alustavasti kakkossuosikiksi arvioima Starlet Fairway on jäämässä selvästi aliarvostetuksi.

Toto4-1

Suosikki: 2 Cute's Royal Song pääsi viimeksi yllättävän hyvin liikkeelle, mutta jäi lopulta johtavan takaa vaille rehellistä mahdollisuutta haastaa keulavoittaja. Ruuna kilpailee nyt paremmin sopivalla matkalla, eikä tänään pitäisi olla pussiinjäämisen riskiä. Lähetystapa tuo kysymysmerkin harvoin voltista kilpailleelle hevoselle, eikä vaikea kakkosrata auta asiaa. Silti suosikki, muttei varma.

Kovimmat haastajat: 10 Top Of The Hill kiersi Joensuun T75-sarjassa pitkällä kirillä vahvasti totoon. Ori on osoittanut hyvää sitkeyttä ja viihtyy taatusti keskipitkällä matkalla. Uusi ohjastaja saattaa lisäksi tuoda lisävaihteen.

1 Freddie Ale debytoi viimeksi uusista käsistä. Tuo startti meni laukkailuksi liian kevyen balanssin vuoksi. Asia on korjattu ja hyväkapasitettisen hevosen pitäisi pysyä ravilla. Ruuna osoitti viime vuonna olevansa hyvä hevonen sarjoihinsa ja pidempi matka on etu.

11 Southeast Joker vaati tauon jälkeen pari starttia alle. Ori otti Loviisassa voiton 3. ulkoa ja menee edelleen eteenpäin.

Yllättäjät: 6 Flory Emily puristi viimeksi hyvin johtavan rinnalta ja on löytänyt asteen oikeanlaista terävyyttä loppuun. 14 Löten's Nobody kiersi toissa kerralla vahvasti kaikki 4. ulkoa. Viimeksi oli epäonnea juoksunkulussa. Vahva hevonen kiertää korkealle. 3 Ready To Rumba tuli Joensuussa selkäjuoksun jälkeen kovassa itsekin hyvin ja ehti kovan Elegance Angeliquen takana toiseksi.

Pelijakauma: Lähtö pitäisi olla alustavaa tasaisemmin pelattu. Suosikin ja kakkossuosikin prosentit ovat liian korkealla. Melkein kaikkien muiden tekstissä mainittujen osalta on nousun varaa.

Juoksunkulku: Freddie Ale yrittää pitää johtopaikan. Yellow Waterlily saattaa päästä alussa yllättämään, mutta se haluaa selän eteen. Se on tarjolla joko Kylliäiselle tai suosikille, mikäli tämä käynnistyy ravilla. taustan kovat kirihevoset lähtevät ajoissa taipaleelle.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:2,10,1
Suuri:2,10,1,11,6,14,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 7 Hilpetööri jyräsi viime Mikkelin vierailullaan muut maan rakoon johtavan rinnalta. Vahva ori on saanut lisää nopeutta ja pystyy voittamaan tämän lähdön vastaavalta paikalta kuin viimeksikin. Ori on kuitenkin edelleen varsin epävarma, eikä sitä siksi suositella yksinäiseksi rastiksi.

Kovimmat haastajat: 5 Etupassi voittaa tallikaverinsa nopeudessa, mutta jää sitkeydessä jälkeen. Ori on voittanut kahdesti johtopaikalta, mutta sinne ei taida nyt olla asiaa. Keulasta parhaat esitykset tekevä hevonen voi olla muilta paikoilta vaikeuksissa.

6 Passiton teki Porissa ennätyksensä ja polki hyvin loppua, vaikka ei kovassa seurassa yltänyt kärkisijoille. Lähtö on nyt selvästi sopivampi, mutta lyhyt matka on puolestaan hieman vastaan.

Yllättäjät: 3 Tärpätti on vaihteeksi taas kadottanut lopun taisteluhuumorin. Nopea tamma menee alussa heittämällä keulaan ja kykyjä olisi johtaa koko matka. Viimeiset metrit ovat olleet jo muutaman kerran vaikeita, mutta sitä ennen hevonen oli johtopaikalta pari kertaa vakuuttava. Huumori voi löytyä yhtä nopeasti kuin katosikin ja maltillisesti pelattuna Tärpätti on lappukamaa. 1 Calimero on saanut tauon jälkeen pari starttia kroppaansa ja parantaa hyvää tahtia. Maili ei ole oriin ykkösmatka, mutta hyvältä paikalta se pystyy venymään korkealle.

Pelijakauma: Alustavasti suhteellisen oikein pelattu lähtö. Suosikin prosentit kattavat laukkariskin.

Juoksunkulku: Tärpätti lähtee omaa vauhtiaan ja tuskin luopuu keulapaikasta Etupassin kyselyjen alla. Etupassi menee joko Tärpätin taakse tai jää toiselle odottamaan Hilpetöörin tarjoamaa vetoapua. Tallikaverin laukkariski on kuitenkin alussa merkittävä.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:7,5,6
Suuri:7,5,6,3,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki/varma: 5 Starlet Fairway on osoittanut, Kuopion väsymistä lukuunottamatta, oikein vahvaa virettä. Aiemmin lyhyempien matkojen menijäksi profiloitunut hevonen esitti Pihtiputaalla huiman lopetuksen stayer-matkallakin, kun sai loppukaarteessa peruuttelemalla kiritilaa. Tammalle laitetaan Mikkeliin pienen tauon jälkeen jenkkikärryt perään ja sillä tähdätään keulapaikalle. Siitä hevonen on mielimatkallaan vaikea lyötävä ja kelpaa sopivasti pelattuna alustavana kakkossuosikkina varmaksi saakka.

Kovimmat haastajat: 9 Olivia Pepper kiri viimeksi nappijuoksun jälkeen tuulispäänä T75-voittoon. Tamman esitykset ovat ailahdelleet paljon pitkin sen uraa, eikä se välttämättä pysty toistamaan suoritustaan. Hevonen ansaitsisi silti hieman alustavaa peliosuuttaan enemmän huomiota. Se saa asiallisen avaajan takaa taas sopivan iskupaikan.

2 Ray's Elation hurmasi kesäkuussa T65-lähdössä shokkiyllättäjänä keulasta. Tamma avaa hyvin, mutta tuskin pystyy torjumaan kovinta haastajaansa alussa. Ailahtelevasti esiintyvä hevonen on kerännyt liikaa peliä.

Yllättäjät: 4 One Hour Photo taisteli Lappeessa sitkeästi johtavan rinnalta. Tasainen avaa tahtoo saada järjestäen raskaita juoksuja ja voitot ovat rehdeista esityksistä huolimatta tiukassa. Maili on myös hieman vastaan.

8 Cold Seastar jatkaa kunnossa, mutta nyt on matka ja paikka pahasti vastaan. Alussa on peruuteltava hännille, mistä on vaikea ehtiä. Tamman seurana peräporukassa juoksevat nousukuntoiset 12 BWT Hazel ja 11 Feelgood Pellini. Kolmikon toivo lepää reilusti ylivauhtisessa juoksunkulussa.

Hyväkapasiteettinen 10 Jane Sisu palaa tauolta epäsopivalle matkalle matalin odotuksin.

Pelijakauma: Starlet Fairway kuuluisi olla suosikki ja se on aliarvostettu. One Hour Photo on jääyt myös liian vähälle huomiolle, mutta ei mahdu lapulle kun kakkossuosikki rastataan varmaksi. Ray's Elation on liikaa pelattu. Samoin kuin huonosta paikasta kärsivä Cold Seastar.

Juoksunkulku: Starlet Fairway suhahtaa keskeltä rataa johtoon ja pitää kiinni paikastaan. Nella's Sweet saanee pidettyä sen selän ja One Hour Photo jää johtavan rinnalle.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:5
Suuri:5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 7 Doug Carelianon paikka paranee parin poisjäännin myötä merkittävästi. Ori kiri Oulussa hyvin 3. ulkoa ja nyt sillä on oiva mahdollisuus päästä pitkästä aikaa johtopaikalle. Rahallisesti sopivassa sarjassa kilpaileva hevonen on siitä vahvoilla.

Kovimmat haastajat: 11 Malkin oli viimeksi toistamiseen pieni pettymys johtopaikalta, mutta kiri keulajuoksujen välissä kahdesti terävästi selistä. Ruuna nyt väkisinkin selkäjuoksun, mutta voi jäädä juoksemaan voiton suhteen hieman liian kauaksi kärjestä.


4 Biodiesel oli viimeksi hieman tasainen 3. ulkoa. Ori on erittäin suoritusvarma, mutta aikaryhmässä on nyt muutama selvästi enemmän ansainnut vastassa.

Yllättäjät: 8 Lass Indus on puhjennut säännöllisen terävään menoon ilman kenkiä, mutta on kärsinyt nyt jo useamman kerran peräkkäin huonoista lähtöpaikoista. Ruuna menetti Kuopiossa väsyvän takana asemiaan ja kiri vapaille päästyään vahvasti loppua.

1 Kontroll Broline oli pahan loukkaantumisen vuoksi pitkään pois radoilta. Alla on nyt kolme starttia ja otteet paranevat koko ajan. Ruuna pääsee hyvältä paikalta suosikin selkään. 9 Amadeus Boko jatkaa kunnossa, mutta maililla tulee kiire, ellei vauhti mene kärjessä hullutteluksi. Edellisen tapaan vahva 6 Amazing Sunrise ei ole ollut viime aikoina aivan terävimmillään.

Pelijakauma: Suosikin prosentit ovat nousemassa kipurajan yli, kun se ei ole esiintynyt erityisen varmasti. Lass Indus ja Amadeus Boko ovat aliarvostettuja.

Juoksunkulku: Doug Careliano avaa ulkoa johtoon ja saa Kontroll Brolinen selkäänsä.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:7,11,8
Suuri:7,11,8,4,1,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 2,10,1 2,10,1,11,6,14,3
Toto4-2 7,5,6 7,5,6,3,1
Toto4-3 5 5
Toto4-4 7,11,8 7,11,8,4,1,9
Hinta 5,40 € 42,00 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt