Aune, Oona

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Mikkeli 20.07.2014

Julkaistu:

TOTO65
St Michel -ajo kruunaa sunnuntain Toto65-pelin. Rivin pankiksi nousee oikeutetusti ikäluokkatähti Express Duo. Kuningatarkisaan tähtäävä Hissun Virva kelpaa suomenhevostammalähdön varmaksi.

Toto65-1

Suosikki: Taukohevonen on aina kyseenalainen suosikkivalinta, mutta silti se kohdistetaan 7 Ranch Kellyyn. Tamma voitti tämän saman kisan viime vuonna SE-tuloksella ja valmentaja kertoo hevosen saaneen tauon aikana reipasta liikettä. Keulapaikka on viime vuoden tapaan Ranch Kellyn ulottuvilla.

Kovimmat haastajat: 15 Saston palaa sekin tauolta. Ruunalla on selvästi porukan kovimmat näytöt, mutta ravi on ollut alkuvuonna hieman kateissa. Hevosen edesottamuksista saa osviittaa alleajosta. Se on pelihevosia, mikäli ravi käy.

9 Bullo Citrullo jäi Lahden kovatasoisessa Hopeadivisioonassa 5. ulkoa häntäjoukkoihin. Pitkä matka sopii ja ruuna on sopivalla juoksulla vaarallinen.

Yllättäjät: 2 Ultimate Dream on tehnyt läpi uransa parhaat juoksut pitkillä matkoilla. Tamma pääsee nyt heti mukaan pääryhmään.

11 Amazing Sunrise ylsi Lahdessa kovassa seurassa sisäradalta viidenneksi. Hetken alisuorittanut ori vaikuttaisi olevan menossa taas parempaan suuntaan ja vahvuus on ollut aina sen ase.

6 Antonio My Mate on osannut yllättää ennenkin. Lahdessa ruuna otti 3. sisältä T75-totosijan. Kari Rosimo yrittää piilottaa hevosen sisäradalle, mistä se voi venyä yllättävän korkealle.

16 Vesuvio Ås antoi Seinäjoella näytön pitempien matkojen kyvyistään, mutta oli vaisu Riihimäellä ja on nyt arvoitus.

Juoksunkulku: Ranch Kelly etenee johtoon ja pitää vauhdin tasaisen reippaana.

IS-Pelisuositus - Toto65-1

Pieni:7,15,9,2,11
Suuri:7,15,9,2,11,6,16,3,5,14
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: 6 BWT Hellion ei ollut Kaustisella keulasta aivan terävimmillään, mutta ei tiuhaan kilpailleen hevosen esitystä voi moittiakaan. Maili sopii ja Pekka Korpi lataa varmasti alkuun. Ori olisi keulasta vaikea lyötävä.

Kovimmat haastajat: 1 Transformer on löytänyt pitkän tasaisen suorittamisen jakson jälkeen voittovireen. Ruuna on voittanut kahdesti johtopaikalta, mutta nyt todennäköisin juoksupaikka löytyy suosikin takaa. Sieltä on tälläkin kertaa saumat voittotaistoon.

2 Pigtails on palannut tauolta pirteänä. Tammalla on aiemmin ollut ongelmia lämpimillä keleillä, eikä sitä voi vielä pitää varmana suorittajana.

3 Victory Lane veti Kaustisella melkein perille saakka. Ruuna viihtyy maililla ja pystyy menemään tämän matkan koko ajan kovaa. Keulaan ei taida nyt olla asiaa ja se vaikeuttaa tehtävää.

Yllättäjät: Lähdössä on takuulla luvassa railakas matkavauhti ja se saattaa tuoda mahdollisuuten takarivin kirihevosille.

Juoksunkulku: Eturivissä on monta nopeaa avaajaa. Transformer yrittää torjua Victory Lanen, mutta BWT Hellion taitaa painua ulkoa vastustamattomasti johtoon.

IS-Pelisuositus - Toto65-2

Pieni:6
Suuri:6,1,2,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: 1 Green Pepper ei ole onnistunut hetkeen, mutta kunto vaikuttaisi olevan edelleen hyvä. Ruuna jäi Jämsässä ensimmäisen takasuoran laukan myötä hankaliin asemiin, mistä se kiri vahvasti kakkoseksi. Sisäradalta on hyvät mahdollisuudet koko matkan johtoon.

Kovimmat haastajat: 5 Quite An Avenger ei ole aivan vastannut odotuksiin tällä kaudella, mutta ei ruuna ole varsinaisesti huono silti ollut. Suur-Hollolan välierässä kuolemanpaikka oli kovassa tempossa nimensä veroinen. Derbyvoittajalla kokeillaan sunnuntaina ensi kertaa jenkkikärryjä ja valmentaja uskoo niiden piristävän.

8 Dance Photo jäi lauantaina vaille kiritilaa ja tuli maaliin sen näköisenä, että olisi tiloja saadessaan voinut vaikka voittaa Tammatähden. Peräkkäisinä päivinä kilpaileminen on ainakin aiemmin sopinut hevoselle.

Yllättäjät: 2 Pitch Command kävi välillä loistamassa montéssa. Ruuna oli Kaustisella pettymys, mutta siihen löytyi syy varustemurheista. Hevosella on potentiaalia voittaa tällainen lähtö.

Juoksunkulku: Green Pepper saa alussa haasteen Carmelilta. Green Pepperillä ajettaisiin keulasta, mutta Carmel luopuu paikastaan. Tässä tapauksessa johtoon voi päästä jopa Quite An Avenger.

IS-Pelisuositus - Toto65-3

Pieni:1,5,8
Suuri:1,5,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki/varma: 9 Hissun Virva on löytänyt kuntonsa ja juna puksuttaa hyvään tahtiin kohti kuningatarkilpaa. Mikkelin kuraraveissa tamma johti helposti alusta loppuun. Nyt suosikki joutuu kirimään toisten takaa, mutta selkäjuoksu on sopinut sille siinä missä keulajuoksukin.

Kovin haastaja: 10 Yllin Kyllin on alisuorittanut koko alkukauden, mutta Vermossa nähtiin lupaus paremmasta. Tamma jäi pitkällä matkalla hyvän näköisenä vaille kiritilaa. Maili sopii ja viime vuoden kuningatarkisan yllättäjä hamuaa varmasti näyttöä päästäkseen mukaan Poriin.

Yllättäjät: 4 Poljento hurmasi Seinäjoella kovan matkavauhdin jälkeen, mutta oli Vermossa taas laukkatuulella. Tamma kestää vauhtia, jos vain ravaa.

Lyhyt matka ei suosi 11 Aino-Ilonaa ja kurja paikkakin on hidasteena. Perustasoltaan tamma on lähdön parhaita.

5 Noriko on ollut vain tasainen koko kauden. Taustajoukot uskovat, että terävyys voisi löytyä tiheämmän starttaamisen myötä.

Juoksunkulku: Poljento jyrää vauhdilla keulaan, mikäli ravaa. Muuten johtopaikka voisi olla Norikon ulottuvilla.

IS-Pelisuositus - Toto65-4

Pieni:9
Suuri:9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: 3 Prussia on ollut epäonninen Seinäjoen suurvoiton jälkeen. Tamma teki siihen nähden hyvän juoksun Porissa johtavan rinnalta, että se paljastui startin jälkeen kipeäksi. Viisivuotias ei ole juoksuriippuvainen, mutta toki tätä lähtöä on vaikea voittaa kuolemanpaikalta.

Kovimmat haastajat: 2 Monster Drive on arvonnan voittaja ja pääsee poisjäännin myötä sisäradalta matkaan. Orilla on näyttöinä Lotterian ja Sweden Cupin karsintavoitot tältä kaudelta. Jorma Kontio onnistunee puolustamaan sisäradalta keulapaikan ja se olisi jo puoli voittoa.

4 Surpise Lord taipui Suur-Hollolan finaalissa johtavan rinnalta, mutta se oli hurjassa tempossa ymmärrettävää. Vauhtikestävällä oriilla on tässäkin saumansa.

Yllättäjät: 8 Beer Summit olisi saattanut olla paremmalta paikalta yksi suosikeista, mutta kasiradalta sille jää vain yllättäjän rooli. Ori voitti Halmstadissa helposti johtopaikalta, mutta lähtö oli tätä heikkotasoisempi.

Elitloppet-vitonen 7 Reven d'Amour teki hyvän kirin Årjängissakin. Oriilla on ollut hieman vaikeuksia kaarteissa, eikä paikka siksi ole mieleen.

Juoksunkulku: Monster Drive pitää sisältä keulat. Ulkoa painetta tulee ainakin Beer Summitilta.

IS-Pelisuositus - Toto65-5

Pieni:3,2
Suuri:3,2,4,8,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki/varma: 9 Express Duo on ollut ikäluokkansa suvereeni hallitsija. Oriin peliprosentit kohoavat korkealle, mutta ei sen varmistaminen ole siltikään mielekästä. Halmstadissa löytyi sisältä kiritilaa loppusuoralla ja nelivuotias kiri hyvin arvokkaalle kakkossijalle. Takarivi tuo omat vaikeutensa, mutta voiton suhteen se taitaa olla vain hidaste.

Kovin haastaja: 10 Gimeheaven Sisu teki Halmstadissa mainion juoksun hänniltä, mutta karsiutui Sprintterimestaruus-finaalista mahdollisimman niukasti. Ori tuskin riittää suosikille, mutta taistelee tiukasti kakkossijasta.

Yllättäjät: 3 Star Martini oli Lahdessa juoksunkulkuun nähden vaisu, mutta teki sitä ennen vahvat suoritukset Ruotsissa ja Norjassa. Ruuna päässee tässä keulaan ja taistelee siitä totosijasta.

4 Harmi's Frido saa toistamiseen Antti Teivaisen rattailleen. Edellinen yritys toi voiton keskipitkällä matkalla komean voiton. Maili on oriille hieman lyhyt matka, eikä se taida ehtiä normaaliolosuhteissa aivan kärkeen.

1 Drancy pääsee matkaan huippupaikalta ja saa hyvän juoksun. Oriilla on saumat roikkua tototaistoon.

Juoksunkulku: Star Martini avaa keulaan ja pitää kinni paikastaan. Express Duolla tehdään ratkaisuja matkavauhdin mukaan.

IS-Pelisuositus - Toto65-6

Pieni:9
Suuri:9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto65-1 7,15,9,2,11 7,15,9,2,11,6,16,3,5,14
Toto65-2 6 6,1,2,3
Toto65-3 1,5,8 1,5,8
Toto65-4 9 9
Toto65-5 3,2 3,2,4,8,7
Toto65-6 9 9
Hinta 3,00 € 60,00 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt