Laura

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Turku 14.07.2014

Julkaistu:

TOTO4
Avauskohteen I.P. Liekki liekehtii Turussa tuoreen raviviikon alkajaisiksi.

Toto4-1

Suosikki: 5 I.P. Liekki on tällä hetkellä askeleen tai pari edellä vastustajiaan. Tamma starttaa 20 metriä pahimpien vastustajien edestä ja iso ykköspalkinto tietää sitä, että taustavoimat tekevät kaikkensa voiton eteen. Viime starteissa I.P. Liekki on ollut vakuuttava. Turussa tamma nousi etusuoralla johtavan rinnalle ja voitti helposti. Viimeksi I.P. Liekki nousi 3. sisältä etusuoralla kuolemanpaikalle ja jatkoi suoran päässä keulaan. Maalisuoralla tamma vastasi varmasti ykköseksi.

Haastajat: 7 Villihuuma eteni Rovaniemellä 3. ulkoa ykköseksi, kun yksi vastustaja laukkasi edestä. Tamma tuskin pystyy lyömään suosikkia, mutta muut totosijat ovat mahdollisia.

10 Laguuni juoksi viime kisassaan kuolemanpaikalla ja tamma näytti voittajalta siirtyessään keulaan päätöspuolikkaan alussa. Laguuni joko väsyi loppusuoralla tai jäi odottelemaan kavereitaan, minkä takia pari vastustajaa ehti ohi. Tamma jahtaa edellisen tapaan totosijoja.

Pelijakauma: I.P. Liekki on aiheellinen suursuosikki.

Juoksunkulku: Varjonova johtaa alun ja luovuttaa Effialle paikkansa, mikäli tämä pääsee ravilla liikkeelle. I.P. Liekki siirtyy viimeistään toisessa kaarteessa keulaan.
 

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:5
Suuri:5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Vahvoja juoksuja viime kisoissaan tehnyt 10 Downander on takarivistäkin ykkösmerkkimme. Ruuna teki toissa kerralla sitkeän juoksun kuolemanpaikalta ja puristi väkisin ykköseksi. Viimeksi ruuna lähti 5. ulkoa kolmannelle toisessa kaarteessa ja eteni etusuoralla kuolemanpaikalle. Keula lisäsi samassa kaasua ja kolmas puolikas oli 13,5-vauhtinen, mikä näkyi hieman lopussa.

Haastajat: 3 Winner Type kiihdytti Porissa keulapaikalle ja vastasi maalisuoralla niukkaan mutta varmaan voittoon. Viimeksi se juoksi 2. sisällä ja oli tasainen. Hyvältä lähtöpaikalta Winner Type kiihdyttää keulaan ja saattaa johtaa lähdön jokaista metriä.

Pelaamme tarkoituksella 1 Around The Sunista ohi. Sen viime esityksissä ei ole ollut mitään vikaa, vaan pikemminkin päinvastoin. Toissa kerralla ruuna eteni etusuoralla kuolemanpaikalle ja rutisti väkisin ykköseksi. Viimeksi ruuna voitti helposti keulasta.

Around The Sun palaa tauolta eikä se ole välttämättä heti parhaimmillaan. Lisäksi ruuna ei mielestämme pysty vastaamaan alussa Winner Typelle, joten ykkösrata voi koitua hankalaksi.

Pelijakauma: Around The Sun on ylipelattu. Winner Type ja etenkin Downander ovat hyviä merkkejä.

Juoksunkulku: Winner Type sykäisee keulaan eikä luovu paikastaan.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:10,3
Suuri:10,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 3 Victor Quo Vadis ei vakuuttanut toissa kerralla Forssassa 4. sisältä, mutta viimeksi oli eri ääni kellossa. Ruuna teki vajaa viikko sitten kovan juoksun kuolemanpaikalta ja tuon startin perusteella kyseessä on ansaitusti selvä suosikki. Lähtöpaikka on hyvä ja Victor Quo Vadis menestyy nykykunnossa juoksulla kuin juoksulla.

Haastajat: Vahva 7 Bwt Engaged kiersi Vermossa 3. ulkoa väkevästi kolmanneksi eikä perässä matkannut 4 Pascala Frontline saanut tästä otetta. Viimeksi Bwt Engagedin kiri jäi tasaisemmaksi, mutta kyseessä oli silti hyväksyttävä suoritus. Suosikin lyöminen on tämän ulkopuolelta hankalaa, mutta totosijoista Bwt Engaged kamppailee tosissaan.

Pascala Frontline kiri hyvin myös toissa kerralla 5. sisältä/3. ulkoa. Viimeksi kärki karkasi vastustamattomasti alta eikä tamma ehtinyt näiden kelkkaan.

6 Callela Topclass oli Porissa tasainen 5. sisältä. Tamma avaa kovaa ja viihtyy maililla, joten koko matkan johto ei ole mahdoton ajatus.

Pelijakauma: Oikein pelattu lähtö.

Juoksunkulku: Amerque luovuttaa keulapaikan Callela Topclass:lle.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:3
Suuri:3,7,4,6,9,2,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 11 Holiday Ors on kohonnut rajuun iskuun. Toissa kerralla ori teki kirissä työt 3. ulkoa ja oli oikein rehti neljäs Express Duon voittamassa lähdössä. Nyt samanlaisia menijöitä ei ole vastassa. Viimeksi Holiday Ors pusersi kuolainta purren viidenneksi kuolemanpaikalta.

Haastajat: Vahva 5 Exdell tsemppasi Vermossa keulasta kolmanneksi. Viimeksi tamma juoksi johtavan rinnalla ja nyrkkeili mainiosti kakkoseksi. Kunto on hyvällä mallilla ja Exdell on yksi tasaisen lähdön mahdollisista pärjääjistä.

Kyvykäs 4 Rocket Richard juoksi tauolta paluussaan keulassa ja oli hyvä. Vain Sahara Renegade ehti edelle ja sekin vasta maalikameran kuvassa. Viimeksi Rocket Richard oli 5. ulkoa sijoitustaan parempi.

Valmentaja Tom Eriksson on tyytyväinen 12 M.t. Hopeandgloryn kehitykseen psyykkisellä puolella, sillä nykyään tamma ei käy niin kuumana kuin yleensä. Myös Vermossa valmentajalla oli aihetta hymyyn, sillä M.T. Hopeandglory teki sitkeän juoksun kierrettyään etusuoralla johtavan rinnalle.

Pelijakauma: Holiday Ors on hyvä merkki ja potentiaalinen kiertovarma 15-prosentin peliosuudellaan.

Juoksunkulku: Arctic Hurricane luovuttaa keulat Rocket Richardille.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:11,5,4,12,2,6,3,1,9,7,8
Suuri:11,5,4,12,2,6,3,1,9,7,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 5 5
Toto4-2 10,3 10,3
Toto4-3 3 3,7,4,6,9,2,10
Toto4-4 11,5,4,12,2,6,3,1,9,7,8 11,5,4,12,2,6,3,1,9,7,8
Hinta 4,40 € 30,80 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt