Eija

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Kaustinen 11.7.2014

Julkaistu:

Toto4
Kaustisen Toto4-pelistä löytyy hyvä varma kakkoskohteesta. Muissakin kohteissa on alipelattuja ykkösmerkkejämme.

Toto4-1

Suosikki: 2 Play Like Devil piti Kuopion jälkeen sairastaukoa. Tamma on tuntunut valmentaja Ossi Nurmosen mukaan treeneissä yllättävän hyvältä pitkä starttiväli huomioiden. Hyvältä lähtöpaikalta Play Like Devil on vaarallinen. Ohjastaja Henry Ala-Korpi tuntee hevosen tarkasti, sillä Play Like Devil oli aikaisemmin hänellä valmennuksessa.

Haastajat: Antti Teivainen hyppää 6 Boryn rattaille. Starttinopea ruuna saattaa saada tästä tarvittavan lisävaihteen maalisuoralle ja edessä saattaa hyvinkin olla keulajuoksu. Viimeksi Halsualla Bory sai hyvän juoksun 2. sisällä eikä vakuuttanut tilaa saatuaan, joten parannettavaa jäi.

8 Watson Capewish juoksi Porissa kahden helpon keulavoiton jälkeen 5. sisällä, mistä ruuna tuli tasaisesti kovassa Jaqueline Mon Amin voittamassa koitokssessa. Lähtöpaikka on haastava ja voitto vaatii pientä tuuriakin.

11 Saichania oli toissa kerralla tasainen 3. sisältä ja viimeksi 4. ulkoa. Tamma pystyy parempaan ja kuuluu lähdön mahdollisiin yllättäjiin.

7 Going Strong ei Seinäjoella vakuuttanut 3. sisältä, mutta startti alla ja Ari Moilasella voi olla luvassa selvästikin parempaa.

Pelijakauma: Bory (35%) on selvästi ylipelattu. Haastajat nousevat paremmiksi merkeiksi.

Juoksunkulku: Bory lataa keulaan ja puolustaa tarvittaessa paikkaansa.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:2,6,8,11,7
Suuri:2,6,8,11,7,12,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 11 Puharin Armas on vakuuttanut keulavoitoissaan viedessään parhaat päältä selvällä erolla pahimpiin vastustajiinsa. Kehityskykyisen menijän lähtöpaikka ei ole paras mahdollinen, mutta nykykunnossa sitä on vaikea pysäyttää. Ori luotetaan vihjeiden varmaksi.

Haastajat: 9 Iitan Ilo kiersi toissa kerralla vahvalla kirillä ykköseksi. Rovaniemellä tamma laukkasi johtavan rinnalta maalisuoralle kaarruttaessa ja menetti otteensa keulahevoseen.

Vahva 8 Taiskeri rutisti toissa kerralla Kauhavalla johtavan rinnalta ykköskorokkeelle. Viimeksi ruuna matkasi 2. ulkona ja lähti 800 jäljellä kolmannelle. Ruuna eteni parisataa metriä myöhemmin johtavan kupeelle ja kamppaili rehdisti voittoon.

Pelijakauma: Puharin Armaksen (31%) prosentit kelpaavat.

Juoksunkulku: Soviirin Muisto avaa keulaan ja vetää vauhdilla. Taiskeri kiertää rinnalle.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:11
Suuri:11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Nopea 7 Humun Humu hyötyy juostavasta matkasta. Ori eteni toissa kerralla takarivistä keulaan ja vastasi varmasti 8 Sohvin Vallelle. Viimeksi Humun Humu löysi paikan 2. ulkoa ja sai tulla kiertämättä eikä V.G. Viporista ollut asiaa ohi. Tällä kertaa Humun Humu tähtää koko matkan johtoon.

Haastajat: Vahva 8 Sohvin Valle nousi Kajaanissa 900 jäljellä 3. sisältä toiselle ilman vetoapua ja kamppaili rehdisti perille. Vain ylivoimainen Pikkukahveli jäi edelle. Viimeksi ruuna lähti 3. ulkoa kolmannelle päätöskierroksen alussa ja saavutti johtohevosen hieman ennen maalia.

9 Vippaskonsti kisasi viimeksi toukokuussa, joten päivän vire on hieman hämärän peitossa. Siksi ori putoaa kolmossuosikiksi. Vermon voitossaan ori kiersi 4. ulkoa voittoon, kun Tärpätti hiljensi viime metreillä.

Pelijakauma: Humun Humun (56%) peliprosenteissa näkyy liikaa hyvä aika edellisestä startista. Ori on suosikki, mutta haastajat ovat myös hyviä ja pelimielessä parempia rukseja.

Juoksunkulku:
Humun Humu hakee vaivattomasti keulapaikan.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:7,8,9
Suuri:7,8,9,6,4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Kun juostava matka on lyhyt ja 5 Memory Leader juoksee jälleen keulassa, on tamma ykkösmerkkimme. Viimeksi 1 Jamas King Arthur kiri 2. sisältä ohi, mutta Memory Leaderin esitys oli joka tapauksessa hyvä vaikka tamma ei Vermon keulavoiton tasolle yltänytkään. Seinäjoella Memory Leader oli kengät jalassa tasainen.

Haastajat: Jamas King Arthur pyrkii tälläkin kertaa johtavan kantaan. Orin unelmissa on uusinta viime kerrasta, ja tämä on hyvässä kunnossa kilpailevan orin kohdalla täysin mahdollista.

Matka olisi saanut olla vahvalle 7 Tir du Caux:lle ainakin puoli kierrosta pitempi, mutta mainioon kuntoon kohonnut ruuna omaa saumat mailillakin juoksun onnistuessa. Mikkelissä Tir du Caux pääsi 2. sisälle, mistä ruuna kiri varmsti ohi keulassa juosseen Jamas King Arthurin. Viimeksi Tir du Caux kiri 3. ulkoa kakkoseksi häviten selvästi voittajalle.

3 Time Ironin lähtöpaikka on hyvä ja sopivan selkäjuoksun saadessaan ruuna saattaa olla vaikka kuinka korkealla. Kalajoella ruuna menetti kakkossijan laukatessaan maalisuoralla. Tuossa kisassa Time Iron matkasi johtavan kannassa.

Pelijakauma: Memory Leader (25%) on hyvä ehdokas kierrätysvarmaksi. Jamas King Arthurin (39% peliprosentit ovat liian suuret.

Juoksunkulku: Memory Leader kiskaisee keulaan ohi Jamas King Arthurin.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:5,1,7,3
Suuri:5,1,7,3,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 2,6,8,11,7 2,6,8,11,7,12,10
Toto4-2 11 11
Toto4-3 7,8,9 7,8,9,6,4
Toto4-4 5,1,7,3 5,1,7,3,9
Hinta 12,00 € 35,00 €