Aune, Oona

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Mikkeli 1.7.2014

Julkaistu:

Toto4
Kuningatarkilpailuun tosissaan tähtäävä Hissun Virva ei anna piikkipaikalta muille mahdollisuuksia. Suuret systeemit eivät ole välttämättä palkitsevia, sillä järkevät yllättäjäehdokkaat ovat kortilla. Moninkertaiset pelit voivatkin olla avain onneen.

Toto4-1

Suosikki: 4 Hissun Virva antoi Helätin-ajossa vahvan näytön kuningatarkilpailua varten ja löi kilpasiskonsa selityksittä. Se pääsi nousemaan viimeisen takasuoran alussa keulahevosen takaa tämän rinnalle, mistä meni maalisuoralla menojaan. Tuulennopea avaaja on tuskin millään lyötävissä, jos onnistuu kiihdytyksessä pääsemään ohi pahimman vastustajansa, 2 Pulun Pilkkeen.

Haastajat: Huiman viime kauden ravannut Pulun Pilke on jälleen parantamaan päin. Se kiri kolme starttia sitten takajoukosta pirteästi kolmanneksi. Sunnuntaina ruuna lopetti nappijuoksun jälkeen asiallisesti kakkoseksi uhkaamatta kuninkuuskilpailuun mielivää Keisaria.

10 Suivikas olisi paras vapaalta radalta, mutta sitä ei voi kokonaan tyrmätä takarivistäkään. Ori saattaa päästä hyvien avaajien takaa kohtuullisen lähelle kärkihevosia. Kesäkuun alussa se paineli paljon kovemmassa lähdössä ennätyksensä tuntumaan tarkan sisäratareissun jälkeen.

Yllättäjät: Selvästi kovimman ennätyksen omaava 5 Villex pystyisi huippukuntoisena pärjäämään, mutta pitkän tauon jälkeen se on vaikea veikattava.

Lyhyt matka ei puolla 8 Metkutusta lainkaan. Vastus on kuitenkin suosikkikaksikkoa lukuun ottamatta kivikovissa porukoissa kilpailleelle oriille niin sopiva, että sitä ei voi kokonaan unohtaa.

7 Lassikon vauhdit riittäisivät kevyesti, mutta se tekee harvoin tosissaan töitä perille. Totosijalle ori voi hyvinkin roikkua lyhyellä loppusuoralla.

Juoksunkulku: Hissun Virva painuu suoraan keulaan tai hakee paikan hirmuisesti avaavalta Lassikolta alkumatkalla.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:4
Suuri:4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Useampien rahasijojen jälkeen Kymi GP-päivänä vaihteeksi voitonmakuun päässyt 10 Bite The Bullet on selkeä suosikki ja varmaehdokas. Hevosen juoksut eivät välillä onnistuneet monista syistä, mutta viimeksi se ei jättänyt jossitteluille sijaa, vaan porskutti keulasta hallittuun voittoon. Ori lopetti kolme starttia sitten vastaavalta lähtöpaikalta lennokkaasti viidenneksi.

Haastajat: 5 Batery on huippukuskilla vaarallinen. Vaikka hevonen on laukkailut viime aikoina usein eikä ole ollut muutenkaan aivan muikeimmillaan, se pystyy vetämään pitkään.

8 Cold Seastar on voitti toissa kerralla Mikkelissä 3. ulkoa 600 metrin kirillä. Viimeksi se sai samanlaisen juoksun, mutta kärki meni siltä 10,5-vauhdilla karkuun.

Ailahteleva 3 Sirius Mank yllättelee silloin tällöin. Se on ollut viime kilpailuissaan epävarmalla ravilla, mutta kulki toissa kerralla toisen kaarteen laukan jälkeen hyvin ja oli maalissa totohevosten jälkeen.

Pelijakauma: Bite The Bullet on lievästi ylipelattu. Cold Seastar on jäänyt aliarvostetuksi.

Juoksunkulku: Batery hakee laukatta piikkipaikan. Bite The Bulletilla kelpaa kiertää kuolemanpaikalle.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:10,5,8
Suuri:10,5,8,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 6 Kiikku’s Dame on ollut viime aikoina täysin keulariippuvainen. Tamma on päästellyt piikistä murskavoittoja lähtöjä katsomatta, mutta toisten takaa se ei ole saanut mitään aikaiseksi. Mikäli tamma lasketaan keulaan, se on hyvin todennäköinen voittaja, mutta muilta juoksupaikoilta totosijatkin voivat olla tiukassa.

Haastajat: 3 Magpie on avainroolissa juoksunkulun kannalta. Sen lähtönopeus riittää johtopaikan valtaamiseen. Jos viimeksi huhtikuun lopussa kunnon startin saanut tamma tuntuu kuskin käteen hyvävireiseltä, hän voi hyvinkin myös ajaa piikistä suosikkiakin vastaan. Magpie laukkasi tauon jälkeen Loviisan volttilähdössä toivottomalta viitosradalta, mutta näytti aikaisemmin olevansa kelpo menijä tällaisiin lähtöihin.

10 East Coast Emma pystyy ohittamaan takarivistä useimmat, ellei matkalla lönkötellä. Tamma paineli viimeksi ennätyksensä ja otteli sitkeällä esityksellä kakkossijasta loppuun asti. Se sai 600 juostuna kuolemanpaikalla selän eteensä ja joutui hyökkäämään jo 400 metriä myöhemmin kiriin.

5 Deepa Duo väsyi samassa lähdössä hännille yliraskaan reissun jälkeen. Toissa kerralla kuolemanpaikalla aloittanut tamma eteni 2. ulkoa 500 metrin kirillä hallittuun voittoon.

Yllättäjät: Hyvin talvella pärjänneen 4 Moody Sunrisen menestyskulku on tyrehtynyt, mutta hevosen vireessä ei ole sen kummempaa moittimista. Viimeksi se sinnitteli aivan hyvin päästyään vasta 600 juostuna kolmannelta radalta kuolemanpaikalle.

2 Sweet Choco Star nappasi Loviisassa vasta uransa ensimmäisen voiton, vaikka startti oli sille jo 68:s. Se sai auringontarkan reissun kärjen suojassa sisällä, minkä jälkeen innostui spurttaamaan parasta vauhtia.

Teräväkirinen 1 Adriana ei ole myöskään täysin vaaraton, jos saa sopivasti vapaat väylät sisältä.

Pelijakauma: East Coast Emma on edullisin merkki.

Juoksunkulku: Radoilta 2-6 avataan hyvin. Magpie tai Kiikku’s Dame vastaa vetotöistä.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:6,3,10
Suuri:6,3,10,4,5,2,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Jos 6 All In samanlaisella menopäällä kuin Lappeenrannan voittostartissaan, se lienee liian väkevä muille. Kuolemanpaikalla taivaltanut ruuna runttasi kalkkivoilla väkisin ohi Osmo Cosmoksen ja jäi vain kymmenyksen päähän ennätyksestään.

Haastajat: Keulat katsova 3 Amalthee ei ole lentänyt samalla tavalla kuin kevään kahdessa T65-soolossaan, mutta pystyy edelleen vetämään pitkään. Tamma pääsi Kokemäellä monen startin jälkeen mielipaikalleen keulaan, mistä sinnitteli reippaan tempon jälkeen kakkoseksi voimatta mitään selässään peesailleen Callela Debositin kirille.

4 Global Ocean innostui Joensuussa nimikuskilla pistelemään parastaan ensimmäisen kerran Suomessa ja ravasi tyylikkään keulavoiton, joka huipentui 11,5-vauhtiseen loppukiriin.

Loppukeväällä T75-lähdössä juhlinut 8 Flower’s Windy ei ole erehtynyt moneen starttiin kahden parhaan joukosta. Hevosen viime voitto ei tullut kuitenkaan keulasta vakuuttavalla tyylillä, minkä takia se jää ikävistä asemista syvälle haastajaosastoon.

Yllättäjä: 11 Millstone’s Lissom oli toukokuussa T75:ssä pitelemätön keulasta, muttei ole ollut sen jälleen yhtä hyvä. Toissa kerralla tamma taipui kuolemanpaikalta rahasijoilta ja riitti viimeksi viiden hevosen tynkälähdössä 2. ulkoa tasaisessa rintamassa neljänneksi. Vauhtijuoksussa se voi silti nousta yhä pitkälle, vaikka lähtöpaikka sotii kovasti vastaan.

Pelijakauma: Millstone's Lissomin peliprosentti on alakantissa.

Juoksunkulku: Amalthee vetää keulassa tapansa mukaan reipasta tahtia.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:6,3,4
Suuri:6,3,4,11,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 4 4
Toto4-2 10,5,8 10,5,8,3
Toto4-3 6,3,10 6,3,10,4,5,2,1
Toto4-4 6,3,4 6,3,4,11,8
Hinta 5,40 € 28,00 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt