Ismo

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Kaustinen 30.06.2014

Julkaistu:

TOTO4
Kaustisen Toto4-pelin peliteknisesti paras varma on päätöskohteen Veisker.

Toto4-1

Suosikki: 15 Decena kiersi toissa kerralla etusuoralla 2. ulkoa johtavan rinnalle, siirtyi päätöspuolikkaan alussa keulaan ja voitti ylivoimaisesti. Viimeksi Decena teki vahvan kirin 5. ulkoa ja oli heti maalilinjan jälkeen kolmantena. Tamma pystyy tekemään vahvan suorituksen ja se kuuluu aikaisin peleihin.

Haastajat: 4 Omega Leader on ravilla vaarallinen. Tamma on esiintynyt viime starteissa erittäin epävarmasti eikä siitä ole varmaksi. Kunto on hyvällä mallilla ja sen puolesta Omega Leader on kärjessä.

Hyvänä tauolta palannut 9 Zelle's Escalade saattaa startti alla parantaa otteitaan. Jyväskylässä ruuna teki vahvan suorituksen johtavan rinnalta.

10 Black Madicken nousi Teivossa 3. sisältä ulos maalisuoralla ja lopetti kovaa. Tamma tähtää tarkkaan selkäjuoksuun ja sellaisella menestyminen on mahdollista.

14 Vito Mafioson ongelmana ovat olleet laukat. Toissa kerralla ori laukkasi kolmannelta kärjen rinnalta loppusuoralle kaarruttaessa. Viimeksi Vito Mafioso laukkasi keulasta 300 jäljellä. Tilanne oli tuossa vaiheessa hyvässä kontrollissa.

Pelijakauma: Oikein pelattu lähtö.

Juoksunkulku: Demon Boy katsoo ensimmäiset keulat. Ainakin Omega Leaderin selkä kelpaisi.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:15,4,9,10,14
Suuri:15,4,9,10,14
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 5 Poppy Trot debytoi Suomessa viimeksi Porissa, missä tamma juoksi 2. ulkona ja sai tulla kirivaiheessa kiertämättä. Tamma käänsi päätöspuolikkaan alussa 2. sisälle eikä saanut tulla täysin vapaasti. Nyt lähtö on sopivampi, kun mukana ei ole Overboostin kaltaista menijää.

Haastajat: Ailahteleva 10 Crystal Eye oli viimeksi vain tasainen 2. ulkoa. Toissa kerralla tamma juoksi 5. ulkona ja tuli asiallisesti sisäradan vetäessä. Oikeana päivänä Crystal Eye on paha lyötävä.

6 Chipperin kiri jäi viimeksi 5./4. ulkoa tasaisesksi, mutta toissa kerralla tamman kiri irtosi paremmin. Kausalan startissa tamma laukkasi 4. sisältä toiseksi viimeisen kaarteen jälkeen ja lopetti tämän jälkeen vahvasti.

2 Flying Heel on tauluaan vaarallisempi. Se on jäänyt viime starteissa tukaliin asemiin, mutta nyt asetelmat puoltavat. Toissa kerralla ruuna lopetti 5. sisältä kovaa, kun löysi tilaa. Viimeksi Flying Heel juoksi 7. ulkona ja laukkasi loppukaarteessa.

Pelijakauma: Flying Heel (8%) on hyvä merkki.

Juoksunkulku: Poppy Trot avaa keulaan eikä luovu paikastaan.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:5,10,6,2
Suuri:5,10,6,2,3,7,12,1,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 12 The Jackpot teki lauantaina Toto75:ssä hyvän suorituksen, joten se kilpailee varmuudella huippuiskussa. Porissa ori juoksi 2. ulkona ja nousi Jaqueline Mon Amin takana tiukkaan kakkostaistoon häviten tämän niukasti. Toissa kerralla Bodenissa ori hävisi vain kovalle Special Topgearille. Nyt lähtöpaikka on ikävä, mutta vastus viime kertoja sopivampi..

Haastajat: Myös 2 Lictor kilpailee väkevässä iskussa. Ori kiersi Kokkolassa toiseen kaarteeseen mentäessä johtavan kupeelle, siirtyi vajaa kierros myöhemmin keulaan ja voitti varmasti. Viimeksi ori aloitti kuolemanpaikalla, pudotti 2. sisälle 900 jäljellä ja haastoi maalisuoralla tiukasti Donna Lindan.

1 Feeling Girl kamppaili toissa kerralla positiivisesti johtavan rinnalta, mutta viimeksi tamma oli hyvällä juoksulla 2. sisältä tasainen ennätyksestä huolimatta.

3 Viking Wonder ei saanut Mikkelissä parastaan irti 5. ulkoa eikä ruunalta nähty aivan parasta Kuopio Stakesissakaan. Ruuna pystyy parempaan eikä ole hyvän selkäjuoksun jälkeen ulkona.

Pelijakauma: Ei pelivääristymiä.

Juoksunkulku: Feeling Girl pitää sisäradan turvin piikkipaikan hallussaan.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:12,2
Suuri:12,2,1,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Vauhdikas 1 Veisker on paalulta selvähkö ykkösmerkkimme. Ori laukkasi Rovaniemellä ensimmäisessä kaarteessa, jatkoi 5. sisällä ja lopetti oikein hyvin kolmanneksi. Ilman vastustajien laukkoja sijoitus olisi ollut viides, mutta esitys oli joka tapauksessa positiivinen. Kolmanteen starttiin tauon jälkeen ori saattaa edelleen petrata otteitaan. Veisker toimii varmana siksikin, että haastajalauma on tasainen ja varmistuksissa rasteja kuluisi laajalti.

Haastajat: 10 Hurja-Aapeli laukkasi Kalajoella lähtöön, minkä jälkeen taktiikka oli tauolta passiivinen. Ori tuli sisäratajuoksun jälkeen rintaman takana maaliin. Maltillisesti treenattu ori menee todennäköisesti startin myötä eteenpäin. Hurja-Aapelin voittoprosentti herättää kunnioitusta.

9 I.P. Sankarille ei sisärata sopinut Kalajoella. Ruuna jatkaa tallikommenttien mukaan samassa vireessä kuin aiemminkin ja ravia polkiessaan I.P. Sankari nousee korkealle.

Pelijakauma: 4 Jekku Patteri (18%) on ylipelattu.

Juoksunkulku: Veisker asettuu johtamaan joukkoa.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:1
Suuri:1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 15,4,9,10,14 15,4,9,10,14
Toto4-2 5,10,6,2 5,10,6,2,3,7,12,1,8
Toto4-3 12,2 12,2,1,3
Toto4-4 1 1
Hinta 8,00 € 36,00 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt