Anja, Anita

Ravivihjeet

Ravivihje: Lahti 26.6.2014

Julkaistu:

Toto4
Super Frido on Jokimaan Toto4-pelin päätöskohteessa vaikeasti lyötävissä.

Toto4-1

Suosikki: Maili- ja keulaspesialisti 2 Vittorio tähtää loistopaikalta koko matkan johtoon. Kyseinen taktiikka toimi Lappeessa varmasti. Ruuna oli hyvä jo Mikkelissä 2. sisältä ja sen otteet tuntuvat parantuvan koko ajan.

Haastajat: Myös 7 Cankus Que pääsee hyvin matkaan, mutta suosikin ulkopuolelta ei liene asiaa keulaan. Toissa kerralla Cankus Que voitti keulasta eikä ori ollut huono viimeksikään. Esa Holopaisen suojatti kiri 3. ulkoa positiivisesti neljänneksi hurjatasoisessa lähdössä, jossa oli mukana mm. Vilukko ja Tarantino. Viimeiset 700 metriä Cankus Que kiiruhti 12,2-vahdilla.

1 Stone Capes Jeff on tauluaan huomattavasti vaarallisempi ja esimerkiksi Vittorion takaa ori pystyy yllättämään. Stone Capes Jeff lopetti Vermossa tilaa saatuaan positiivisesti ja se on tällä hetkellä nousukunnossa.

9 Malkin kiri Vermossa 3. ulkoa kakkoseksi Xtra Hot Kempin jälkeen ja saavutti tätä lopussa, mutta maali ehti tulla vastaan. Takarivin lähtöpaikka on starttiraketille miinusta.

Pelijakauma: Stone Capes Jeff (7%) on liian vähän pelattu.

Juoksunkulku: Vittorio vastaa tulisessa kiihdytyksessä Cankus Quelle, jolla on vaarana jäädä toiselle ilman vetoapua.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:2,7,1
Suuri:2,7,1,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 14 Virikari ei ollut Mikkelissä terävimmillään 3. ulkoa, mutta Teivossa ori jysäytti alle 20-vauhtisella kirillä ykköseksi. Virikari pystyy parhaimmillaan koviin suorituksiin ja se starttaa matkaan niukkana suosikkina.

Haastajat: Toissa kerralla keulasta kakkoseksi kamppaillut 8 Diori palasi Ylivieskassa voittokantaan 3. ulkoa. Ori pääsee voltista hyvin matkaan eikä ole mahdotonta, vaikka sillä tähdättäisiin onnistuneella startilla kohti keulapaikkaa.

Vahva 2 Ekin Toive on paalun kovin. Seinäjoella 7. ulkoa ykköseksi kiertänyt ori teki hyvän juoksun myös Vermossa johtavan rinnalta ja paranteli kovalla kädellä ennätystään.

12 Jottei on startannut urallaan neljästi 2600 metrillä. Taustajoukkojen mukaan matka sopii hyvin ja tätä tukee myös tilastolliset lukemat, sillä ruuna on sijoittunut kolmesti totoon. Jottein kunto on tällä hetkellä hyvällä mallilla. Lappeessa ruuna kesti reippaan avauksen hyvin ja kamppaili keulasta kakkoseksi.

Yllättäjä: Pelaamattomista kannattaa huomioida 3 Hymyhattara. Kajaanissa tamma juuttui kolmannelle radalle ja kesti oikein hyvin.

Pelijakauma: Suosikkien osalta oikein pelattu. Hymyhattara on liian vähän pelattu.

Juoksunkulku: Hymyhattara painuu keulaan. Diori saattaa heittää haasteen, mikäli saa loistostartin pakilta.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:14,8,2,12,3
Suuri:14,8,2,12,3,6,1,4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Sarja suosii eniten suosikki 10 Tähen Topeliusta. Ori ei riittänyt Vermossa kärkeen kovassa Tekno Odinin voittamassa lähdössä. Kouvolassa ori oli parempi 2. ulkoa, mutta ei säkenöinyt edelleenkään. Ori on suosikkimme, muttei varma.

Haastajat: Paalun 4 Sohvin Santeri parantaa kaiken aikaa otteitaan. Lappeessa ruuna lähti 1400 jäljellä kiriin sijalta kahdeksan ja eteni etusuoralla kolmanneksi. Kirikierroksella Sohvin Santeri ratkaisi pelin varmasti. Viimeksi Vermossa ruuna voitti keulasta helposti.

15 Vieskerin Valo starttaa peräti 80 metrin takamatkalta eikä tehtävä tule olemaan helppo. Ori teki mainion juoksun toissa kerralla johtavan rinnalta, vaikka kampesikin loppusuoralla hieman ulospäin. Mikkelissä ori ei ollut parhaimmillaan, kun sen selkä oli jäykkä ja kipeä (ks. tallikommentit). Nyt Vieskerin Valo on taustavoimien mukaan paremmalla mallilla.

Suosikkikolmikko erottuu muusta massasta. 1 Hissun Aarre ja 2 Meliisi ovat kyvykkäitä mutta epävarmoja menijöitä, jotka pystyvät yllätykseen mikäli kiihdytys menee putkeen.

Pelijakauma: Ei vääristymiä.

Juoksunkulku: Hissun Aarre pitää ravatessaan aluksi keulapaikan. Tälle kelvannee Sohvin Santerin selkä.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:10,4,15
Suuri:10,4,15,1,2,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Voitokas 1 Super Frido on sisäradalta selvähkö ykkösmerkki ja numero saattaa hyvinkin olla enne. Ori kilpailee sen verran hyvässä kunnossa, että sitä pitää odottaa kärkeen. Toissa kerralla Suur-Hollolan alkuerissä ori seurasi mainiosti keulasta voittanutta Bosses Lilya. Viimeksi Super Frido juoksi 4. ulkona ja nousi lähimmäksi piikki-selkä -paria 8 Alex von Bentz - Thula Sana. Viimeiset 700 metriä Super Frido kiri hienosti 10,3- vauhdilla. Samanlaisena orin kuuluu olla lähellä voittoa.

Haastajat: Alex von Bentz juoksi Vermossa avauksen jälkeen 2. sisällä ja puristi ykköseksi. Ruuna pääsee hyvin matkaan, mutta tällä kertaa juoksusta tulee erilainen. Näistä asemista suosikin lyöminen ei ole helppo tehtävä.

4 Vikens Pine voitti toissa kerralla keulasta. Viimeksi tamma jäi 6. ulos, mistä se esitti mukiinmenevän kirin ja nousi viidenneksi. Ravi ei ollut täysin kohdallaan etenkään kurveissa, joten Vikens Pine on pieni kysymysmerkki.

Myös 5 Amazing Sunrise on kärsinyt raviongelmista. Orin moottori on suuri eikä se kaihda kiertämistä ulkoradoilla. Amazing Sunrise on mainettaan parempi avaaja.

Pelijakauma: Asetelmat puoltavat Super Fridoa niin paljon, että se on peliosuuttaan (35%) suurempi suosikkimme.

Juoksunkulku: Super Frido avaa hyvin ja pitää keulapaikan hallussaan.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:1
Suuri:1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 2,7,1 2,7,1,9
Toto4-2 14,8,2,12,3 14,8,2,12,3,6,1,4
Toto4-3 10,4,15 10,4,15,1,2,5
Toto4-4 1 1
Hinta 9,00 € 38,40 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt