Eija

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Vieremä 20.06.2014

Julkaistu:

TOTO4
Vieremän juhannusravien Toto4-pelin päätöskohteessa IS Ravit tekee kannanoton ja ottaa vain kaksi maistuvinta merkkiä kupongille. Näihin ei kuulu kansan suosikki.

Toto4-1

Suosikki: Avauskohteen suosikki 7 Taruntuuli palasi hyvässä iskussa tauolta. Tamma jäi Kajaanissa johtavan rinnalle, mutta puristi raskaallakin reissulla ykköseksi. Seppo Suurosen valmentamat suomenhevoset ovat kulkeneet viime aikoina mainiosti.

Haastajat: 8 Misca hallitsi Lahdessa keulapaikalta. Ori on mennyt mainiosti ammattimiehen ajamana ja tälläkin kertaa se kuuluu huomioitaviin.

9 Villiäijä voitti Seinäjoella johtavan rinnalta. Viimeksi ori otti johtavan takaa maksimisijan. Tarkalla juoksulla Villiäijä pystyy olemaan korkealla.

11 Tähtieko teki Mikkelissä oikein sitkeän esityksen. Ori jäi kiertämään kolmatta rataa koko matkan ajaksi ja kesti huikeasti kakkoseksi. Startti alla Tähtiekon otteet saattaa olla terävämmät.

Hyviä kirejä viime starteissaan esittänyt 3 Kukkarosuon Manu on etukäteen paalun kovin.

Pelijakauma: Taruntuulen takana on tasaista. Ainakin Tähtieko (4%) on hyvä merkki.

Juoksunkulku: Kukkarosuon Manu hakee keulapaikan ensimmäisellä takasuoralla.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:7
Suuri:7,8,9,11,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 1 Vihjeen Veto ei hyödy tasaisena avaajana sisäradan lähtöpaikasta. Ulos päästessään ori on vaarallinen. Toissa kerralla Seinäjoella johtavan rinnalta hyvin rutistanut ori jyräsi Joensuussa väkisin ohi Taranellasta.

Haastajat: 6 Mervin Jaska on noussut hyvään kuntoon. Oulussa ruuna teki hyvän juoksun keulasta ja oli kakkonen rinnalta väkisin kärkeen puristaneen Huivin Toivon jälkeen. Viimeksi ruuna hyökkäsi 3. ulkoa viimeisellä takasuoralla ja jyräsi maalisuoralla neljättä rataa ykköseksi.

Lähtöpaikka on ikävä 12 Korte-Sisulle, mutta kunto pitää. Vieremällä johtavan rinnalla ja 2. ulkona matkannut ori siirtyi Mikkelissä kuolemanpaikalta 2. sisälle viimeisellä takasuoralla ja ehti ylivoimaista Salausta lähimmäksi.

11 Suiher on rahoiltaan vähäisin, mutta orissa on paljon potentiaalia. Ylivieskassa Suiher oli tekemässä riskiä esitystä johtavan rinnalta ennen hyppyä maalisuoralla.

Pelijakauma: Suiherin (6%) peliprosentit voisi olla korkeammatkin.

Juoksunkulku: Soviirin Muisto lataa keskeltä rataa keulaan. Mervin Jaska hakee keulapaikan itselleen ja on lopullinen veturi.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:1,6,12,11,3,8,7,2,9
Suuri:1,6,12,11,3,8,7,2,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Mikäli 11 Anton Von Bentz jatkaa viime starttiensa tasolla, kyseessä on vaikea kampitettava. Santtu Raitala tehnee tälläkin kertaa ratkaisuja aktiiviseen tapaan matkan aikana, mikäli siihen syntyy tilaisuus. Viimeksi Vieremällä ruuna eteni etusuoran auetessa johtavan rinnalle ja rutisti maalisuoralla väkisin ohi Meo Modosta.

Haastajat: 5 Minto's Minda oli Vieremällä varma kakkonen johtavan takaa ja viimeksi tamma teki kelpo juoksun 3. sisältä/2. ulkoa. Eturivistä tamma on suosikin pahin uhkaaja.

Ylivieskassa epäonnistunut 8 Rikke Blåbjerg teki voittostarteissaan hyvää työtä keulapaikalta. Nyt tamma starttaa ylisarjassa.

12 Zombi Kemp on selvästi tauluaan kyvykkäämpi ja ori ansaitsee 12-radaltakin huomion, mikäli lähtöön rastaa useamman ruksin.

Pelijakauma: Rikke Blåbjerg (5%) ja Zombi Kemp (7%) ovat hieman alipelattuja.

Juoksunkulku: Rikke Blåbjerg avaa kovaa, jos sillä satsataan lähtöön. Tässä tapauksessa tamma etenee keulaan. Minto's Minda on toinen mahdollinen keulanimi.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:11
Suuri:11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Päätöskohteeseen rastataan riskilläkin vain kaksi maistuvinta merkkiä. 1 Borylla on paikka johtaa alusta loppuun. Edellisen kerran ruuna pääsi hyvältä paikalta matkaan Vaasassa, missä se johti koko matkan. Turussa Bory hyökkäsi 2. ulkoa viimeisellä takasuoralla ja kiri hyvin perille. Viimeksi ruuna käänsi 3. sisältä maalisuoralla jyrkästi ulos ja piti vauhtinsa.

Haastajat: 9 Petitchanson Bigi teki Kaustisella mahtijuoksun 7. ulkoa. Viimeksi tamma ei kyennyt parhaimpaansa 2. sisältä, kun sillä oli lihaksiston kanssa ongelmia. Valmentaja Veli-Pekka Toivanen odottaa, että tamma on parempi Vieremällä.

3 Lass Indus kilpailee hyvässä iskussa, mutta ei tällä kertaa mahdu peleihin. Teivossa loistojuoksun keulasta tehnyt ruuna oli Mikkelissä onnekas löytäessään kiriväylät maalisuoralla vastustajan kammettua ulos keulapaikalta.

Pelijakauma: Bory ja Petitchanson Bigi ovat alipelattuja.

Juoksunkulku: Bory pitää keulapaikan.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:1,9
Suuri:1,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 7 7,8,9,11,3
Toto4-2 1,6,12,11,3,8,7,2,9 1,6,12,11,3,8,7,2,9
Toto4-3 11 11
Toto4-4 1,9 1,9
Hinta 3,60 € 18,00 €