Heikki, Henna

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Kuopio 17.6.2014

Julkaistu:

Toto4
Koska Teivon ravirata viettää kesätaukoa, tiistain T4-ravit ajetaan Kuopion Sorsasalossa. IS Ravit tavoittelee vihjeosumaa ilman varmoja. Upeasti kulkeneelta Donna Lindalta vie varman viitan takarivin lähtöpaikka. 

Toto4-1

Suosikki: Yli puolet starteistaan voittanut 8 Perhon Tyttö on aloittanut tämän kauden tyylilleen uskollisena kahdella tolpalla. Harvinaisen ravivarman suomenhevosen voittomarginaali ei ole ollut kummallakaan kerralla järin suuri, mutta varma. Perhon Tytön yksi valttikorteista on sinnikäs vastaaminen ohitusta yrittäville haastajille.

Haastajat: 3 Hissun Haaste väläytteli 4-vuotiaana lahjakkaita ikäluokkahevosen otteita. Kausi huipentui Satakunta-ajon voittoon laukasta huolimatta. Ori aloitti tämän vuoden voitolla kevyessä sakissa, mutta sen jälkeen laukat ovat hidastaneet menoa. Viimeksi hevonen paikkasi erheensä hienosti ja näytti olevansa jo lähellä huippuvirettä.

5 Puulan Tuuli on suosikin tapainen venyjä, joka ei laske toisia hevillä ohitse. Hevosille on yhteistä myös ravivarmuus ja kova pätkänopeus. Viimeksi Puulan Tuuli teki 2. ulkoa 800 metrin sisukkaan kirin ja joutui vasta kalkkiviivoilla taipumaan perässään liftanneelle Diorille.

Talvella T75-tasollakin juhlinut 15 Jamir ei ole ollut parhaimmillaan viime kilpailuissaan, mutta luokkaa siltä löytyy. Toissa kerralla loppusuoran veto jäi laimeaksi, ja myös viimeksi ruuna oli oudon pehmeä piikistä.

1 Jenkan Jytke pääsee edellisiä vastaan 20 metriä paremmista asemista kuin Ylivieskassa, missä laukkasi omia aikojaan loppukaarteessa 4. ulkoa. Toissa kerralla ruuna lopetti ihan juosten neljänneksi.

11 Krobi voitti toukokuun alussa terävän lyhyen spurttinsa ansiosta, mutta monesti siltä on myös jäänyt puuttumaan yritystä.

Viimeksi sitkeästi voitosta kuolemanpaikalta tapelleen 16 Sohvin Vallen voi olla vaikea ehtiä voittoon asti kahdelta takamatkalta, mutta monen ohitse se varmasti jyrää voimillaan.

Yllättäjät: Rutinoitu 6 Lahjuksen Tiitus on saanut sopivasti startteja alle ja voi pystyä laukatta jo korkealle. Ailahtelevan 9 Viriorin esitys oli viimeksi lähtölaukan jälkeen paljon parempi kuin sijoituksesta voi päätellä. Viivalla on vielä muitakin tulosriviään kyvykkäämpiä menijöitä, joten tukeva rastitus ei ole hullumpi vaihtoehto.

Pelijakauma: Perhon Tyttö on aavistuksen liikaa pelattu ja Hissun Haaste selvästi alipelattu.

Juoksunkulku: Perhon Tyttö avaa pakilta vauhdilla ja hakee keulat Jenkan Jytkeeltä.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:8,3,5
Suuri:8,3,5,1,11,15,16,9,6,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Jos keulaan ainakin aluksi säntäävän 7 Viking Angelan motivaatio on kohdallaan, se on vaikeasti pysäytettävissä. Viimeksi tamma teki töitä tosissaan ja kiskaisi nappireissun jälkeen omille teilleen, mutta sitä ennen se oli hännillä haluttoman oloinen ja laukkasikin vielä etukurvissa. Kolme kilpailua sitten tamma oli Vermossa ylivoimainen, vaikka jarrutteli loppukurvissa. Ilman jullitteluita ajasta 15,0/2100a olisi voinut lohjeta vielä vaikka sekunti.

Haastajat: 9 Magical Annien kyvyt olivat pitkään pimennossa, kunnes viime startissa rävähti. Pikkutauolta tullut tamma erkani piikistä murskavoittoon. Takarivistä onnistuminen ei ole yhtä helppoa, koska hevosen ravi on muuttunut herkästi epävarmaksi, kun se on joutunut kiertämään kaarteet ulkoratoja pitkin.

Vahva 8 Lisa Marine oli keväällä kovassa kunnossa. Voittostarteissaan se eteni etusuoralla takaporukasta kuolemanpaikalle, mistä porhalsi väsymättä ylivoimavoittoon. Viimeksi hevonen laukkasi loppukaarteessa taisteltuaan samalta juoksupaikalta edelleen kakkossijasta ylivoimaisen Kiikku’s Damen takana.

12 BWT Mirage lopetti tuoreimmassa startissaan tosi pirteästi viimeisestä parista sisältä, mutta on täysin muiden armoilla lähtöpaikkansa takia.

Yllättäjät: 5 Ivy Ericsonin esitykset heittelevät. Parasta osaamistaan se esitti toissa kerralla Torniossa, missä oli hyvien hevosten joukossa kunniakas kakkonen revitettyään päätöslenkin alussa keulavaljakon kimppuun prässäämään.

1 Bonne Fiona saanee ykkösradalta hyvän reissun, minkä jälkeen totosija on täysin mahdollinen ainakin reipasvauhtisessa juoksussa. Kaksi starttia sitten tamma kamppaili hyvin kuolemanpaikalta.

Pelijakauma: Viking Angelan kannatuksen kuuluisi olla selvästi suurempi.

Juoksunkulku: Viking Angelalla saatetaan jo kokeilla keulajuoksua. Muuten Ivy Ericson tai Lisa Marine hakee vetotyöt

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:7,9
Suuri:7,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Vakuuttavia juoksuja tauon jälkeen tehnyt 2 Broadway Soprano on selkeä perushevonen. Tamma on näyttänyt, että se pystyy avaamaan nykyään reippaasti, joten keulapaikka on sen ulottuvilla. Viimeksi se nousi T75:ssä porukan perältä vaativalla kirillä ykköseksi. Toissa kerralla hevonen teki vielä kovemman juoksun, kun voitti ylivoimaisesti, vaikka joutui rehkimään avauslenkillä kovasti piikkipaikan eteen.

Haastajat: Ikäkuokkalähdöt viime vuonna kahlanneen ja Kriterium-karsinnan voittaneen 8 Big Headachen kone on alkanut taas herätä starttien myötä. Viimeksi oli sopivassa lähdössä jo helpon ja ylivoimaisen voiton vuoro johtopaikalta. Ulkoradan lähtöpaikaltaan lahjakkuus joutuu kuitenkin antamaan selvän edun suosikille.

Ailahteleva 6 Meo Modo pystyy hyvänä päivänään hätyyttelemään suosikkeja. Viimeksi meno maistui ruunalle ja se kaatui saappaat jalassa vasta viime metreillä voitokkaalle Anton von Bentzille 11,0-lopetuksessa.

Yllättäjät: 7 Super Cent menee starttien myötä eteenpäin. Se kiri kivikovassa Jaqueline Mon Amien voittamassa T65-lähdössä 3. ulkoa tasaisesti viidenneksi kovalla tuloksella. 5 Loran Herox tuli Oulun hidastempoisessa juoksussa 4. sisältä vauhdikkaasti maaliin, vaikkei totosijoille yltänytkään.

Pelijakauma: Meo Modo on jäänyt liian vähälle huomiolle.

Juoksunkulku: Radoilta 1 ja 5 avataan tosi lujaa. Broadway Soprano tai Meo Modo etenee myöhemmin johtoon

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:2,8,6
Suuri:2,8,6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Vain kerran hävinnyt 10 Donna Linda on varmasti monien varma. Takarivin lähtöpaikan takia IS Ravit kuitenkin suosittelee huippukyvykkään hevosen varmistamista. Kun tamma lähti toissa kerralla takamatkalta, se pääsi 3. ulos, mutta joutui toteamaan, kuinka vaikea Kuopiossa on normaalisti kiertää takaa voittoon. Viimeksi Donna Linda piti ykkösradalta piikin ja voitti T75-finaalilähdön oikein helposti tiukalla volttituloksella 14,6/2100.

Haastajat: 5 Starlet Fairway voitti keväällä joka toisen starttinsa. Varsinkin Oulun T75-ravien tammalähdöstä keulasta irronnut ykkönen oli komea. Viimeksi se luovutti keulapaikan ja kiri maalisuoralla täpärästi ohi kärkeen kiertäneen 7 Finish Fastin.

4 Lictor kärsi kauden avauskilpailuissaan ravivaikeuksista, mutta huoltopaussin jälleen sillä oli eri ääni kellossa. Takamatkalta startannut ori syöksyi Kokkolassa ensimmäisen takasuoran lopussa keulahevosen kimppuun, painui kierrosta myöhemmin keulaan ja vastasi loppusuoralla kevyesti ainoalle kirittäjälleen. Vaikka vastassa on paljon kovempia hevosia, hyväfysiikkainen menijä pitää huomioida ajoissa varmistuslapuissa.

Kuopion T75:ssä voimat tallella pussiin juuttunut 3 Good Expert sai viimeksi Lieksassa hääriä kärjessä mielensä mukaan ja voitti loppumetrin puutumisestaan huolimatta selvästi, kun pahin kilpakumppani oli laukannut maalisuoran alussa. Ruuna on vielä terävämpi selkäreissulla, joka sille on nyt tyrkyllä.

12 Berto Vaikolla on alla kolmen voiton putki, joka on nyt kuitenkin suuressa vaarassa katketa yönmustalta lähtöpaikalta. Hevonen on ollut terävin piikistä, jonne sillä ei ole mitään asiaa.

Yllättäjät: 9 Sir Harmi oli viimeksi viitossijasta huolimatta oikein hyvä. Se sai päätöslenkin alussa kuolemanpaikalla selän eteensä ja sinnitteli reilun valjakonmitan päähän kolmossijasta. Ruuna oli selvästi parempi kuin selässään helpomman juoksun saanut tallikaveri 1 Olsbo Shakira.

8 Vilar Lake oli pitkän tauon jälkeen hyvällä ajalla lupaavasti kakkonen, mutta viimeksi jostain syystä perin vaisu keulasta, vaikka hevoset normaalisti parantavat kunnon starttien ansiosta. Ruunan kovat kyvyt eivät ole hetkessä hävinneet, joten sitä ei kannata vaativasta tehtävästä huolimatta kokonaan unohtaa.

Pelijakauma: Lictor ja Sir Harmi ovat loistomerkit. Berto Vaikkoa on pelattu liikaa surkealta lähtöpaikalta.

Juoksunkulku: Starlet Fairway revittää piikkipaikan Good Exprertiltä. Donna Linda kiertänee ajoissa toisen radan veturiksi

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:10,5,4,3,9
Suuri:10,5,4,3,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 8,3,5 8,3,5,1,11,15,16,9,6,10
Toto4-2 7,9 7,9
Toto4-3 2,8,6 2,8,6
Toto4-4 10,5,4,3,9 10,5,4,3,9
Hinta 18,00 € 60,00 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt