Ravivihje: Toto4 Tornio 25.5.2014

Julkaistu:

Toto4
Tornion Laivakankaan pelihevoseksi valikoituu hyvistä asemista starttaava kakkoskohteen Road To Victory.

Toto4-1

Suosikki: 4 Mokomani kilpailee hyvässä iskussa ja aikaisempaa sopivammassa tehtävässä tamma on ykkösmerkki. Viimeksi Kuopion Toto75:ssä Mokomani juoksi aluksi keulassa ja lopulta 4. sisällä tullen hyvin maaliin asti. Voltista Mokomani pääsee hyvin matkaan ja pystyy ottamaan alkumatkasta kärkeä kiinni.

Haastajat: 8 Kertova lopetti Rovaniemellä 5. ulkoa/5. sisältä kovaa loppua ja kellotti viimeisen kierroksen 24,1-vauhtiseksi. Hyvällä juoksulla nousukuntoinen ori pystyy voittamaan.

1 Turbulenssi nousi Oulussa maalisuoralla 2. sisältä kiriin ja oli positiivinen.

Juoksunkulku: Turbulenssi johtaa ja tallikaveri Apassi Junior seuraa. Mokomani nousee lopulta vetämään toisen radan jonoa.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:4,8,1
Suuri:4,8,1,7,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 4 Road To Victory on sopivassa tehtävässä voittopaikalla. Ruuna kilpailee niin kovassa iskussa, että siltä kuuluu odottaa voittoa. Ruuna kiri toissa kerralla 3. ulkoa mainiosti loppua ja kellotti viimeisen ringin 12,2-vauhtiseksi. Viimeksi Road To Victory oli varma ykkönen 2. sisältä. Road To Victory pääsee hyvin matkaan ja koko matkan johto on mahdollinen.

Haastajat: 6 Dark Viper lähti Kaustisella toiseksi viimeisessä kaarteessa joukon perältä kolmannelle ja jäi etusuoralla ilman selkää. Ruuna kesti pitkän kirinsä mainiosti. Suosikki on kova lyötävä, mutta kakkostilalle Dark Viper pystyy nousemaan.

3 Quo Vadis Lavec kamppaili toissa kerralla hyvin toiselta ilman vetoapua. Viimeksi ruuna laukkasi ensimmäisessä kaarteessa ja jatkoi sitten 4. ulkona. Kärkeen kiriminen oli vaikeaa, kun keula lisäsi kolmannella puolikkaalla kaasua. Kaiken kaikkiaan viime sijoituksen voi unohtaa. Tällä kertaa valmentaja palaa rattaille.

Juoksunkulku: Road To Victory avaa keulaan ja saa rauhoittaa tempoa.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:4
Suuri:4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 9 Order By Koffe jäi Bodenissa 2. ulos väsyvän taakse pussiin. Tilaa saatuaan ruuna kiri mukavasti. Toissa kerralla ruuna näytti keulassa pitkään voittajalta, mutta maalisuoralla kaksi ehti ohitse. Torniossa ruuna on selvähkö ykkösmerkki.

Haastajat: 6 Vincent Du Ling kiri Rovaniemellä 4. ulkoa ohi Order By Koffen. Ori ei ole juuri huonoa juoksua tehnyt ja tälläkin kertaa se nähdään voittotaistossa.

7 Junction
kiri Bodenissa hyvin 4. ulkoa ja piti Order By Koffen takanaan. Lähtöpaikka on ulkona, mutta lähtönopeutta löytyy. Sopivalla juoksulla ruuna kamppailee totosijoista.

Juoksunkulku: Junction lataa starttiin ja pyrkii keulaan. Avaus on reipas.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:9,6
Suuri:9,6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Voittoputkessa kisaava 2 E.V. Blue Dream kiri toissa kerralla lounsravivoittoon 4. ulkoa. Viimeksi tamma oli ykkönen 3. ulkoa. Alussa E.V. Blue Dream ei ole nopeimpia, mutta nykykunnossaan se kestää hieman pidemmänkin kirin.

Haastajat: Pitkältä tauolta pari starttia runkoon saanut 8 Yale Kemp on menossa oikeaan suuntaan ja mikäli juoksu kasiradalta onnistuu, on voittokin tasaisessa lähdössä mahdollinen. Viimeksi ori tuli mukavasti perille 2. sisältä.

Kyvykäs 4 Maximo Rey pystyy paljoon, mikäli terveydellinen tilanne on kunnossa. Edellisestä startista on ehtinyt vierähtää pari kuukautta, mutta tallikommentit lupaavat Tornion startin osalta hyvää.

Juoksunkulku: Bridgehead Pearl tai Maximo Rey hakee tasaisessa avauksessa johtopaikan.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:2,8,4,3,11
Suuri:2,8,4,3,11,9,12,5,6,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 4,8,1 4,8,1,7,2
Toto4-2 4 4
Toto4-3 9,6 9,6
Toto4-4 2,8,4,3,11 2,8,4,3,11,9,12,5,6,7
Hinta 6,00 € 20,00 €