Jari, Jalmari

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Helsinki 21.5.2014

Julkaistu:

TOTO65
Keskiviikkona on tarjolla liuta isoja suosikkeja. IS Ravit valitsee niistä tukipilareikseen viime viikolla vakuuttavasti voittaneet, Toysetin ja Tarantinon. Arvonnousua haetaan varmistelemalla muita suosikkeja. BWT Hellionin ja Yes Man Hossin juoksu ei välttämättä suju kuin elokuvissa.

Toto65-1

Suosikki/varma: 6 Toyset on saanut tällä kaudella toden teolla juonen päästä kiinni ja toinen toistaan komeammat esitykset ovat seuranneet toisiaan. Se laukkasi viimeksi alussa, kiersi puolimatkassa johtavan rinnalle ja pakeni lopussa vaivatta maisemiin. Toyset kohtaa nyt aika samantasoisen vastuksen. Kaikki juoksupaikat käyvät, eikä ori häviä haavereitta.

Yllättäjät: 3 Quick Desiren juoksut eivät ole menneet ihan putkeen ja tamma olisi ansainnut viime aikoina enemmän. Vermossa kiritilat olivat lopussa ummessa ja Teivossa oli tarjolla sopimaton paikka johtavan rinnalle. Siitäkin tuli kakkonen positiivisella esityksellä. Kunto piisaa muille, mutta tuskin suosikille.

9 X-Treme Hoss aloitti suoraan pitkältä tauolta voitolla ja paransi seuraavaan, vaikka hävisikin. Tamma osoitti viimeksi, että se on rehti kirimään takaakin.

2 Ray Girl saa alun nopeudellaan hyvät asemat. Viimeksi tamma oli 3. sisältä hieman tasainen, mutta teki toki mainion tuloksen. Antti Teivainen yrittää löytää hevosesta lisävaihteita.

7 Sacramento jätti Suomen debyytissään positiivisen kuvan, vaikka tuli starttiin matalin odotuksin. Ruuna näytti jo ennen lähtöä hyvältä ja jäi lopussa voittovoimissa vaille kiritilaa. Lähtö on nyt toki monin verroin kovempi.

5 Rhapsody In Rock on tehnyt rehtiä jälkeä, pois lukien viime kerran alun paha laukka. Tamma on tullut monenlaisila juoksunkuluila sitkeästi loppuun saakka.

Pelijakauma: Toysetin (70%) prosentit näyttäisivät karkaavan aavistuksen liian ylös, mutta se pidetään silti varmana. IS Ravit nostaisi Quick Desiren sen kovimmaksi haastajaksi. Sacramento ja Rhapsody In Rock ansaitsisivat enemmän huomiota, kuin alustavan yhden prosentin verran.

Juoksunkulku: Ray Girl ja Quick Desire ratkovat ensin keulapaikan kohtalon. Toyset kiertää ajoissa kyselemään keulapaikkaa.

IS-Pelisuositus - Toto65-1

Pieni:6
Suuri:6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: 6 BWT Hellion on hurmannut viime aikoina Vermossa keulajuoksuilla. Hyväksi havaittua taktiikkaa ei varmasti muuteta ainakaan vapaaehtoisesti. On huomioitava, että tiivis kilpailutahti ja raskaat alkurevitykset alkavat jossain vaiheessa näkyä suorituksissa. Ori on edelleen kuitenkin perusteltu ykkösmerkki.

Kovimmat haastajat: 1 Hoboken on jälleen löytänyt virettään ja leikitteli viimeksi keulasta. Ykköspaikka pitää sisällään riskejä, mutta vapailla laduilla ruuna heittää suosikille tiukan haasteen.

4 Alex Von Bentz torjui Lahdessa johtopaikalta Magnatin tiukassa taistossa. Ruuna hakee suosikista revanssia edelliskohtaamisen tappiolle. Silloin se pystyi alussa torjumaan BWT Hellionin, mutta luopui paikastaan paineen alla takasuoralla ja tyytyi lopussa seuraamaan.

Yllättäjät: 11 Västerbo Missionin juoksu meni Kuopiossa pieleen ja tamma taipui lopussa. Sitä ennen se oli mainio kakkonen BWT Hellionin rinnalta. Näistä asemista toiveet lepäävät railakkaassa ylivauhdissa.

5 Rinette Streamline on parantanut jokaiseen Suomen starttiinsa. Viimeksi viimeiset 800 sujuivat 11,4, vaikka tamma pääsi kirimään vapaasti vasta loppusuoran.

Pelijakauma: Ei suuria vääristymiä. Alex Von Bentz (12%) on hivenen aliarvostettu, samoin kuin Rinette Streamline (2%) täysin unohdettu.

Juoksunkulku: Eturivistä avaa moni kovaa. BWT Hellionilla ladataan kaasu pohjassa kunnes keulapaikka irtoaa. Reipasta mennään.

IS-Pelisuositus - Toto65-2

Pieni:6,1,4
Suuri:6,1,4,11,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: 6 Yes Man Hoss on innostunut kovaan menoon, kun kengät on jätetty katoksille. Viimeksi ori eteni takasuoralla keulaan ja voitti varmasti. Paikka on mailille ulkona, varsinkin kun hevonen ei ole mikään raketti alussa. Ongelmat voivat kasaantua nopeasti ja juoksusta tulla haastava. Lähdön kovakuntoisimpana silti suosikki.

Kovimmat haastajat: 5 Biodiesel on vihdoin palannut viime kauden iskuun. Ori olisi menestynyt jo Mikkelissä ilman laukkaansa ja ohitti viimeksi kirissä Etoile du Nordin. Maili ei ole paras matka, mutta ei vie toiveitakaan.

10 Golda Matador taipui toissa kerran tappotahdissa keulasta totaalisesti, mutta oli viimeksi jälleen hyvä. Pitkä kiri kantoi 6. ulkoa totoon. Ruuna iskee jälleen parijonosta ja kuuluu ajoissa lapuille.

11 Combat Boko on ottanut kärkisijansa kärjen välittömästä läheisyydestä ja kiertämisnäytöt puuttuvat. Ruuna ei kiehdo näistä asemista pelimielessä lainkaan.

Yllättäjät: 4 Enrico La Renta on ollut tauon jälkeen vain tasainen. Ruunassa on potentiaalia nähtyä parempaan ja se voi maililla vetää nyt jo yllättävän pitkään.

7 Madickens Stjärna jatkaa elämänsä vireessä, mutta nyt on matka ja paikka vastaan. Ruuna paikkasi Teivossa alun laukkansa komeasti, vaikkei päässyt tulemaan koko ajan vapaasti.

3 Grainfield Fiona ei ole kahdessa viimeisessään pystynyt nousemaan parijonosta edes rahasijalle ja on ollut lievä pettymys. Hyväluokkaista menijää ei kuitenkaan vielä unohdeta.

1 Sundsvik Sangria on tehnyt huonoilta paikoilta asiallista jälkeä. Ykkösradalta tammalle annetaan potintekijän rooli.

Pelijakauma: Yes Man Hoss (41%) ja Combat Boko (14%) ovat yliarvostettuja. Jälkimmäinen räikeästi. Golda Matadorissa ja koko yllättäjä-osastossa on pelillistä särmää.

Juoksunkulku: Enrico La Renta etenee johtoon ja pitänee maililla kiinni paikastaan. Suosikille on alussa tarjolla kiertämistä jonkin aikaa.

IS-Pelisuositus - Toto65-3

Pieni:6,5,10,4,7,3
Suuri:6,5,10,4,7,3,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki/varma: 4 Tarantino haki rytmiään kauden avauksessa, mutta viimeksi menossa oli vanhaa tuttua puhtia jo lämmityksestä alkaen. Kuusivuotias jyräsi johtavan rinnalta varmasti ykköseksi. Ruuna on siitä miellyttävä varmavalinta, ettei se jätä leikkiä kesken raskaallakaan juoksulla.

Kovimmat haastajat: 5 Keep It Cool piti viimeksi viileästi johtopaikan sisäradalta ja pakeni lopussa isona yllättäjänä ykköseksi, vaikka matkalla riitti tempoa. Nyt vastassa on uusia kovempia haastajia.

1 Vind Farming näytti viimeksi tavalliselta pulliaiselta Jaqueline Mon Amin varjossa, mutta teki tosiasiassa mainion juoksun. Ruuna saa nyt väkisinkin säästeliään reissun.

Yllättäjät: 8 Cankus Que palasi tauolta maltillisesti valmisteltuna ja matalin odotuksin. Ori teki siihen nähden kelpo juoksun johtavan rinnalta. Ulkoa on ladattava starttiin ja se voi maksaa.

2 Lady Bug on ollut kahdesti pussissa, eikä taulu kerro kaikkea iskukyvystä. Nyt tarjoutuu hyvä juoksu ja tamma on ennenkin ohittanut pätkällä kovia hevosia.

Pelijakauma: Tarantinon prosentit ovat hieman yläkantissa (57%), mutta se on edelleen pelikelpoinen. Suosikin haastajat voisivat kerätä prosentteja hieman tasaisemmin.

Juoksunkulku: Keep It Cool yrittää päästä ohi sisäratojen hevosista ja Cankus Que siitä. Tarantino kiertää johtavan rinnalle, kun alun innokkaimmat ovat selvittäneet välinsä.

IS-Pelisuositus - Toto65-4

Pieni:4
Suuri:4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: 7 Orchidea SLM käänsi epäonnensa viimeksi. Tammalla oli Ruotsin starteissa varustemurheita ja pussituksia. Viimeksi se ei jättänyt mitään sattuman varaan vaan karkasi keulasta huipputuloksella maisemiin. Alussa on nyt luvassa enemmän töitä, mutta Kari Venäläisen ajokki on silti perusmerkki.

Kovimmat haastajat: 9 Metior Easy kulki Åke Svanstedtin käsissä luokkahevosen maineessa. Näyttöjäkin saatiin, ennen kuin kurkunpäämurheet astuivat kuvaan. 11,7 on kova tulos nelivuotiaalle. Hevonen on pitkän sairastelujakson jälkeen arvoitus uudelle valmentajalle, mutta sen unohtaminen voi olla kohtalokasta.

3 Amazing Soul sai viimeksi pitkästä aikaan inhimillisen juoksun ja myös voiton. Se on kuulunut jo pitkään tammojen huipulle ja on nousuvireessään huomioitava varhain.

Yllättäjät: 10 Pandora Girl aloitti Airaksiselta pirteästi, mutta oli viimeksi pettymys. Valmentaja odottaa tamman puhkeavan pian kukkaan, ehkä jo tässä.

1 Elora Hanover taipui Kuopiossa keulasta, yritettyään uhkarohkeaa karkumatkaa. Lopusta on muutenkin puuttunut puristusta ja voittaminen on siloin vaikeaa. Sijoittunee hyvin, mutta ei innosta T-pelissä.

6 Celsius Åsin otteita on vaivannut tasapaksuus jo pitkään, eikä pieni kilpailupaussikaan tuntunut auttavan asiaa. perusluokka riittää kuitenkin tässäkin.

Pelijakauma: Alustavissa prosenteissa ei näyttäisi olevan vääristymiä. Metior Easylle on tosin todella vaikea antaa tarkkaa arvioita.

Juoksunkulku: Elora Hanover torjuu alussa muut ja johtaa ensimmäiselle takasuoralle asti, mutta saattaa päästää siellä jonkun eteensä. Todennäköisesti Orchidea SLM:n

IS-Pelisuositus - Toto65-5

Pieni:7,9,3
Suuri:7,9,3,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki: 4 Hopihopi otti T65-kirivoiton edellisellä Vermon vierailullaan, mutta jäi Kuopiossa pussiin johtavan taakse. Nopealla tammalla on ajettu säännöllisesti selästä ja silloin on aina pussitusriski olemassa. Kuntonsa puolesta kuitenkin selkeähkö ykkösmerkki.

Kovimmat haastajat: 2 Virikari on vielä vailla voittoa tältä kaudelta, mutta hyviä esityksiä on silti nähty useita, eikä tappioita ole tullut huonoille hevosille. Vahvalla oriilla on ollut balanssi hakusessa viime ajat ja sen taivallusta olisi hyvä seurata ennen pelipäätöksen tekoa. T65-peliin se ei ikävä kyllä ole mahdollista.

5 Kemun Tutu oli viimeksi pussissa johtavan takana, eikä saanut mahdollisuutta haastaa suosikkia. Nopean tamman lopun taisteluhuumori vaihtelee.

8 Krimori oli viimeksi oudon tasapaksu keulasta, vaikka perikin muiden laukkojen myötä hyvän sijoituksen. Oletettavaa on, että harvoin keulaan päässyt ruuna ei vain osannut mennä siltä paikalta.

Yllättäjät: 1 Hiskin Muisto juoksi viimeksi johtavan rinnalla ja laukkasi lopussa. Se ei olisi ravilla hävinnyt Hopihopille paljoakaan ja on siihen nähden aliarvostettu pelissä.

7 Raisu Jussi kiri viimeksi pirteästi, mutta laukkasi maaliin. Ori ei ole mitenkään varma suorittaja, kuten taulusta näkyy, mutta tuntuisi nousseen hyvään kuntoon kuin varkain.

12 Topin Musta ei jätä leikkiä kesken, mutta huippunopeutta uupuu ja juoksuista tahtoo tulla raskaita. Tamma ohittaa monta.

Pelijakauma: Ei suuria vääristymiä kärjen osalta. Raisu Jussi kannattaa prosentin hevosena mahduttaa mukaan.

Juoksunkulku: Hopihopi pystyy pitämään keulat. Sillä on tavattu luopua niistä, mutta nyt on tarjokkaat vähissä, kun Kemun Tutukin tyytyisi mielummin selkäjuoksuun. Juoksunkulku voi mennä erikoiseksi, ellei suosikilla nyt koiteta keulasta.

IS-Pelisuositus - Toto65-6

Pieni:4,2
Suuri:4,2,5,8,1,7,12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto65-1 6 6
Toto65-2 6,1,4 6,1,4,11,5
Toto65-3 6,5,10,4,7,3 6,5,10,4,7,3,1
Toto65-4 4 4
Toto65-5 7,9,3 7,9,3,10
Toto65-6 4,2 4,2,5,8,1,7,12
Hinta 10,80 € 98,00 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt