Silja, Selja

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Tampere 20.5.2014

Julkaistu:

Toto4
Nousuvireisen Armstrong Transs R:n jo tänä iltana aika juhlia voitolla, koska lähtöasemat ovat sen puolella Rainbow Zetia vastaan.

Toto4-1

Suosikk/Varma: 2 Armstrong Transs R etsi alkuvuonna monta starttia itsestään, kunnes on ollut taas kahdella viime kerralla lähempänä viime kauden tasoaan. Toissa kerralla kurjalta paikalta startannut ruuna kiri hyvin vetämättömästä selästä ja viime viikolla se sinnitteli kuolemanpaikalta miehekkäästi kolmanneksi. Koska Armstrong Transs R:llä on selkeä sauma päästä keulaan, kokeilemme sitä varmana.

Haastajat: 9 Rainbow Zet on kunnioitettava vastustaja. Ori on taas pistellyt parastaan viime starteissaan, jotka on päässyt juoksemaan ilman kenkiä. Sen kiri Finlandia-päivän T75-lähdössä oli todella näyttävä, mutta toki rajusti ylivauhtinen matkavauhtikin helpotti selvästi hevosen voittomarssia. Hevosen balanssi kannattaa varmistaa huolella ennen starttia.

5 Lover Shade on nousussa. Se pääsi Seinäjoella loppukaarteen alussa kiriin 4. sisältä ja tuli juosten kolmanneksi. 1.11-vauhtia lopettanutta kärkikaksikkoa se ei kuitenkaan oleellisesti saavuttanut.

Yllättäjät: Mielialahevosena tunnettu 4 Westcoast Lord kiri Seinäjoen-lähdössä viimeiseltä sijalta loppukaarteen hyvin uloimpia ratoja pitkin, mutta suoralla sen vauhti jo tasaantui. Ruuna on tehnyt pääsääntöisesti parhaat juoksunsa kärjestä.

1 Zoogin’s Daylle on tarjolla tarkka juoksu sisällä muutamien epäonnistuneiden reissujen jälkeen. Viimeksi se lopetti oikein terävästi, kun pääsi pussista.

3 Albino Star on mennyt pitkään alle kykyjensä. Jos pieni tauko on tehnyt ruunalle hyvää ja se saa sisäratareissun, kärkisijat eivät ole utopiaa.

Pelijakauma: Armstrong Transs R on nousemassa jopa liian suureksi suosikiksi. Westcoast Lord on varmistelijoiden huippurasti mitättömällä pelikannatuksellaan.

Juoksunkulku: Westcoast Lord kiihdyttänee johtoon. Jos se tuntuu kuskista hyvältä, sillä voidaan ajaa keulastakin, mutta todennäköisesti se päästää Armstrong Transs R:n suosiolla vetotöihin. Myös Lover Shade avaa lujaa ja sillekin kelpaisi suosikin selkä

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:2
Suuri:2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 2 Lumoliisi paransi Vermossa selvästi ennätystään, mutta joutui silti tyytymään suosikkina keulasta viitossijaan. Volttilähdöissä tamman voimat luultavasti riittävät paremmin, kun sen ei tarvitse avata harja putkella. Toissa kerralla luotettava menijä vastaili keulasta hallittuun voittoon.

Haastajat: 6 Hirmun Teräs kohtasi suosikin Vermossa. Se jäi lähtölaukassaan selvästi ja hyökkäsi viimeisellä takasuoralla vauhdilla jo 4. radalle, mutta puutui ymmärrettävästi loppusuoralla. Sitä ennen ruuna ravasi piikistä selkeän voiton. Jos Hirmun Teräs onnistuisi pääsemään nytkin johtoon, suosikin viitan voisi samalla hetkellä vaihtaa sen ylle.

9 Humun Humu paransi roimasti viime starttiinsa. Keulaan avannut ori piti lempipaikastaan kiinni reippaasta temposta huolimatta ja sinnitteli ihan hyvin perille. Edelle kiilasi vain paljon tätä lähtöä kovempia vastustajia Simeliuksen, Viettelin ja Diporexin johdolla.

5 Loisto-Piirto aiheutti suuryllätyksen viime viikon T65-lähdössä. Se sai kyttäillä pitkällä matkalla selissä loppusuoralle asti, minkä jälkeen kiskaisi ohi vaativammat juoksut saaneista vastustajistaan. Aikaisemmin perin tasapaksusti esiintynyt tamma voi olla arvovoittonsa ansiosta ylipelattu, mutta toisaalta vastuskaan ei ole huippuluokkaa.

Yllättäjät: 7 Fannikka on parhaimmillaan väsymätön menijä, joka tekee parhaat juoksunsa vapaalta radalta. Vaikkei sen sijoitus vielä viimeksikään mairitellut, sen otteissa oli nähtävissä lievää nousuvirettä.

1 Turnaus on huumorihevosia, joka innostuu paljastamaan kykynsä oikeastaan vain piikistä.

12 Viksun Veera teki viime vuonna kovia juoksuja ammattilaisen käsissä, muttei ole jalkahaaverin jälkeen vielä noussut samalle tasolle omistajansa valmennuksessa. Hiittitreeniäkin saaneen tamman kyvyt eivät ole kadonneet mihinkään.

Pelijakauma: Loisto-Piirto on kierroksen ylipelatuin hevonen.

Juoksunkulku: Turnaus, Lumoliisi ja Hirmun Teräs avaavat lujaa. Lumoliisi on suosikki kärkipaikalle.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:2,6,9,7
Suuri:2,6,9,7,1,12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 2 Global Option on viime starttinsa perusteella jopa varmaehdokas. Se eteni Teivossa 2. ulkoa 700 metrin kirillä oikein hallittuun voittoon. Kannattaa kuitenkin huomioida, että oikukas ruuna voi temppuilla ennen lähtölinjaa ja jäädä muista. Hyvänä päivänään Global Option hakee todennäköisesti alkumatkalla keulapaikan, minkä jälkeen lähtö on taputeltu.

Haastajat: 4 Cabernet paineli Tammaderbyssä kovan ajan. Se ei päässyt edes käyttämään kaikkia voimiaan 5. sisältä.

11 Fire Spruce oli erinomainen Lahden-voittostartissaan. Ensimmäisellä kierroksella ulkoradoilla urakoinut tamma pääsi keulaan 1100 jäljellä, joutui vetämään prässättynä kolmannen puolikkaan 12,0-kyytiä ja taisteli urheasti ykköseksi.

Yllättäjät: 1 Lady’s True King juoksi Teivon-lähdössä toisella radalla ilman vetoapua Global Optionin edessä ja sinnitteli mukavasti neljänneksi reilun kymmenen metrin päässä.

6 Iida Speed voitti maaliskuussa pari sopivaa lähtöä, muttei ole kovemmissa tehtävissä riittänyt lähellekään kärkisijoja. Toissa kerralla tamman reissusta tuli liian raskaskin, mutta viimeksi se taipui kauas, vaikka sai suojajuoksun sisällä. Sen Vermossa saavuttama aika on kuitenkin kovaa valuuttaa tässä sakissa.

Pelijakauma: Global Optionin kuuluu olla suosikki Cabernetin sijasta, mutta todennäköisesti vielä nousee sellaiseksi peliajan edetessä.

Juoksunkulku: Snellman Pepper ja Iida Sped avaavat lujiten. Global Option hakee myöhemmin piikin, jos sen startti onnistuu

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:2
Suuri:2,4,11,1,6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Kovissa lähdöissä kilpaillut 9 Sophie Savage saa niukat suosikinpaineet. Se oli kolme starttia sitten Venicen voittamassa Kasvattajakruunussa 2. ulkoa 700 metrin kirillä kunniakas kolmas. Viimeksi juoksunkulku oli melko identtinen ja sijoitus pykälän parempi ilmiömäisen esityksen tehneen Broadway Sopranon jälkeen.

Haastajat: 1 Victor Quo Vadis pyrki hyödyntämän ykkösradan lähtöpaikkansa. Toissa kerralla se oli keulasta viime metreille asti voitossa kiinni. Viimeksi ruuna oli kivikovassa sakissa pussissa taipuneen keulahevosen takana, muttei ollut itsekään loppumetreillä enää tuorevoimainen.

2 J.A. Monster on myös perusrasteja. Se nousi viimeksi 5. ulkoa hyvin kärkikolmikon tuntumaan ja peri lopulta kakkossijan, kun ensimmäisenä maaliin tullut hylättiin edistävästä laukasta ja kolmantena linjan leikannut tuli sisään laukalla.

6 Chantal Web ei vielä viimeksi varsinaisesti loistanut, mutta sai valmentajansa kaipaaman ehyen startin alleen. Jos viime kesän Tammakriteriumin sankaritar otti startin oikein, se on jo nopeudellaan yksi monista mahdollisista voittajaehdokkaista.

Yllättäjät: Nousuvirettä kolme starttia sitten väläyttänyt 3 Sweet Mama Blue jäi viimeksi pussiin 3. sisältä.

4 Gerald Comery laukkasi Forssassa kesken kovan kirinsä loppukurvissa.

7 Evelyn Index ei ole saanut viime juoksuissaan ajoissa kiritilaa sisäratareissuilla. Toissa kerralla siltä ei olisi muutenkaan irronnut T75:ssä spurttia, mutta viimeksi hevoselle näytti jäävän jonkin verran voimia.

Juoksunkulku: Victor Quo Vadis saa kiihdytyksessä tiukkaa painetta radoilta 2, 4 ja 6, mutta pääsee ennemmin tai myöhemmin johtoon.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:9,1,2,3,6,4,7,8
Suuri:9,1,2,3,6,4,7,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 2 2
Toto4-2 2,6,9,7 2,6,9,7,1,12
Toto4-3 2 2,4,11,1,6
Toto4-4 9,1,2,3,6,4,7,8 9,1,2,3,6,4,7,8
Hinta 6,40 € 48,00 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt