Toni, Anton

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Jokimaa 15.5.2014

Julkaistu:

Toto4
Rivin todennäköisin voittaja Hurja-Ero on Jokimaan Toto4-pelin paras varmakandidaatti.

Toto4-1

Suosikki: 4 Master Mariner sai viimeksi unelmajuoksun ja spurttasi loppusuoran mittaisella kirillä varmaan voittoon ennen Wille Kempiä. Edelliskerralla Kouvolassa Master Mariner spurttasi lujaa loppua 4. ulkoa ja oli selvästi parempi kuin esimerkiksi selässään kirinyt ja taas vastassa oleva Double Star Koks. Johtavan takana matkannutta Magical Hannahia ruuna ei aivan tavoittanut, vaikka kulki viimeiset 700 metriä hienosti 13,4-vauhtia.

Haastajat: Edellä mainitut 3 Double Star Koks ja 7 Magical Hannah ovat myös perusrasteja tasaisessa lähdössä. Varsinkin Magical Hannahin paluu voittokantaan roikkuu ilmassa. Toissa kerralla Vermossa tamma laukkasi menestysvoimissa loppusuoran auetessa.

Yllättäjät: 11 Global Offspring ei ole esittänyt vielä parasta osaamistaan Suomessa. Kyseessä on lahjakas hevonen, jonka Kari Savolainen odottaa nousevan sarjoissaan. Ruuna teki asiallisen aloituksen tauolta viime viikolla Forssassa, kun se ei päässyt yrittämään vapaasti johtavan takaa.

Juoksunkulku: Master Mariner hakee takasuoralla keulat.

Pelijakauma: Double Star Koks on aliarvostettu.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:4,3,7,11
Suuri:4,3,7,11,1,9,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Viime syksynä oikeita kykyjään radoilla vain seitinohuesti esitellyt 1 Jailee nostetaan näkemysideaksi ja rankingin kärkeen. Kyseessä on erittäin lahjakas hevonen näihin sarjoihin. Tallitietojen mukaan tamma palaa tauolta kuntonsa puolesta valmiissa vireessä, joten asetamme pelimerkit riskillä sen vaihtoehdon päälle, että hevonen malttaa pysyä askelillaan ja tekee ehjän juoksun. Silloin kärkisija on hyvistä lähtöasemista varmasti lähellä.

Haastajat: 6 Jag Rapide oli tehnyt ohjastaja-valmentaja Tuomo Kantelan mukaan kelpo esityksen Eurajoen paikallisraveissa, ja kaiken järjen mukaan hevonen petraa saatuaan startin alle pitkältä tauolta. 4 Kent lyötiin positiivisten harjoitusraviotteiden ja hyvän koelähdön jälkeen viimeksi Vermossa suosikiksi, mutta hevonen ei ollut oma itsensä ja kadotti ravinsa keulasta viimeisellä takasuoralla. Nyt kaiken pitäisi olla taas kunnossa.

Yllättäjät: 8 Cipriani teki hyviä esityksiä viime kesänä, mutta palaa nyt pitkältä tauolta arvoituksena. Emme onnistuneet tavoittamaan valmentajaa tallikommenttia varten. 11 Great Lady venyi viimeksi tarkan ajosuorituksen jälkeen kakkoseksi 3. ulkoa, vain kovakuntoiselle Milou Farmingille häviten. Tamma ei ole mikään kiertelijä, joten emme nosta sitä huonolta paikalta pelihevosten joukkoon. Välivuoden jälkeen paluuta tekevä 5 Beyond a Glance riittäisi varmasti, jos löytäisi taas toissa kauden voittovireensä. Taukostartissa tuli laukka hännillä loppukaarteeseen. Hevonen oli voimissaan, mutta ravi ei ollut vielä letkeää.

Juoksunkulku: Kent hakee keulat, jos pysyy askelillaan.

Pelijakauma: Jailee on mainio haku, Great Lady puolestaan ylipelattu.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:1
Suuri:1,6,4,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 3 Hurja-Ero on illan Toto4-pankki, ja ihan aiheesta. Ori oli viime voittojuoksuissaan mainio, eikä vastus ole tänään ihan yhtä tasokas kuin esimerkiksi viimeksi T75-lähdössä. Toissa kerralla Vermossa Hurja-Ero revitteli 22,5-avauksessa keulaan ja torjui lopussa Tähen Topeliuksen varmoin ottein. Viimeksi Hurja-Ero laukkasi lähtöön, mutta paikkasi harha-askeleet nopeasti ja keikkui keulassa jo ensimmäisen 500 metrin täyttyessä. Pikkukahveli rynni matkalla edelle ja näytti jo voittajalta, mutta laukkasi kärkisijansa viimeisellä satasella. Vaikka Hurja-Ero oli jäänyt ilman Pikkukahvelin laukkaa kakkoseksi, ei sen kunnossa mitään vikaa ole. Laukkariskikään ei ole niin iso, että lähtisimme sen vuoksi varmistusten tielle.

Haastajat: 1 Tixa ei esittänyt viimeksi keulasta parastaan, mutta tapahtumat lähdön alla sekä voltin uusinta saattoivat vaikuttaa. Hyvänä päivänään Tixa heittäisi Hurja-Erolle tiukan haasteen mielipaikaltaan keulasta. 6 Ponnen Onni on kyvyiltään kuninkuusravitasoa, mutta pitkä kilpailutauko laskee ranking-sijoitusta. Emme tavoittaneet valmentajaa tallikommenttia varten.

Yllättäjä: 2 Keisar voittaa nykyään harvoin, mutta nousisi korkealle varsinkin tempojuoksussa, jossa kenttä kääntyy lopussa. Viime startissaan Vermossa ennen pikku paussia ori paikkasi pahan lähtölaukan tapansa mukaan vauhdikkaasti.

Juoksunkulku: Tixa lähtee viemään joukkoa.

Pelijakauma: Hurja-Ero kelpaa paljon pelattunakin varmaksi. Jos yllätystä haluaa hakea, Ponnen Onni on kapasiteettiinsa nähden aliarvostettu.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:3
Suuri:3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 1 Alex von Bentz on edelleen kunnossa, vaikka ei ole onnistunut voittamaan sitten huhtikuun alun. Esimerkiksi toissa kerralla Vermossa ruuna kesti kunnialla 07,5-vauhtisen kiihdytyskisan BWT Hellionia vastaan. Viimeksi tuli lähtölaukka, mutta normaalisti ruuna ei ole epävarma ja sisäradalta uskomme sen pystyvän torjumaan muut. Jos hevonen on normaali, koko matkan johto häämöttää.

Haastajat: 9 Bullo Citrullo onnitui vihdoin ja viimein viikko sitten Jokimaalla, kun sai pitkästä aikaa kuskilta mahdollisuuden. Ruuna kiri 4. ulkoa viimeiset 800 metriä 13,8-vauhtia. Nyt sarjaa ylempänä vastus on astetta kovempi. 3 Amazing Koks sai vetää viime voitossaan kävelyä keulassa ja oli velvoitettu voittamaan. Viimeksi ruuna matkasi 5.-6. sisällä ja ajautui loppusuoralla pussiin 12-vauhtisessa lopetuksessa. Jenkkikärryt vaikuttavat piristäneen ruunan otteita. 8 Magnat teki hienoa jälkeä keväämmällä ja oli hyvä toissa kerran tappiojuoksussakin juututtuaan kiertämään kolmatta rataa, mutta lauantaina Vermossa ruunan otteissa ei ollut normaalia terävyyttä. Loppusuora oli takapareissa matkanneelle voimaruunalle tervanjuontia. Varaudumme siihen, että Magnat on ainakin väliaikaisesti laskuvireessä.

Yllättäjä: Nappisarjan löytänyt 2 Titane Nordique on hyvässä kunnossa. Tasavauhtinen kirihevonen ei pärjää taktiikkajuoksussa, mutta saa mahdollisuuden, jos kenttä kääntyy lopussa. Viime kilpailussaan Vermossa ruuna kiri 2. ulkoa viimeiset 700 metriä 13,6-vauhtia.

Juoksunkulku: Alex von Bentz pitää keulat.

Pelijakauma: Alex von Bentz voisi olla keulapsyykillä hieman enemmänkin pelattu kuin aamun 32%.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:1,9,3,2
Suuri:1,9,3,8,2,4,6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 4,3,7,11 4,3,7,11,1,9,10
Toto4-2 1 1,6,4,8
Toto4-3 3 3
Toto4-4 1,9,3,2 1,9,3,8,2,4,6
Hinta 3,20 € 39,20 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt