Liisa, Elisa

Ravivihjeet

Ravivihje: Kuopio 18.04.2014

Julkaistu:

Toto4
Kuopion Toto4-pelissä Kriterium-voittaja Koivikon Kallelta odotetaan heti tauolta voittoa. Laadukas Nuorten sarja sekä erittäin kyvykkään Horsetail's Jackin voitonmetsästykset ovat myös mielenkiintoista nähtävää.

Toto4-1

Suosikki: Kriterium-ykkönen 4 Koivikon Kalle palaa tauolta ja on heti suursuosikki. Rahojensa puolesta orin pitäisi startata 40 metrin pakilta, mutta aikatasoituksen myötä se pääsee matkaan paalulta! Harjoitusraveissa Koivikon Kallella on ajettu alle 27-vauhtia läpi, ja hevosen pitäisi olla heti valmis pärjäämään. Uskomme Koivikon Kallen hoitavan tehtävän ilman laukkaa tai yllättävää vastoinkäymistä.

Haastajat: 2 Nuoralan Vänskä teki Oulussa positiivisen suorituksen keulasta. Aattelin poisjäännin myötä ruuna on lähimpänä kakkostilaa, sillä juoksupaikka löytyy mitä todennäköisimmin suursuosikin takaa.

Takamatkalaisten tehtävä ei ole kadehdittava. Kuopiossa 2. ulkoa tasaisesti kirinyt 12 Viiru-Valtteri rankataan kolmanneksi ennen paussilta palaavaa 11 Sohvin Vallea.

Pelijakauma:
Koivikon Kalle on ansaitusti megasuosikki.

Juoksunkulku: Nuoralan Vänskä katsoo ensimmäiset keulat. Koivikon Kalle ottaa alun tarkkaillen ja suuntaa sitten voimalla eteenpäin aina piikkipaikalle asti.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:4
Suuri:4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Kerrassaan mahtava Nuorten sarja! Ykkösmerkiksi nostamme 1 Special Topwheels vakuutti Bodenissa juostuaan 2. sisällä ja johtavan rinnalla. Maalisuoralla ori oli täysin ylivoimainen. Orilla on vara parantaa ja se huomioidaan loistoasemista jo vähiin merkkeihin.

Haastajat: 9 Omega Leaderin, mutta vain niukaksi sellaiseksi. Tamma kiri Kaustisella onnistuneella juoksulla 2. ulkoa ykköseksi. Omega Leader palasi starttiin maltillisin viimeistelyin, joten parempaa saattaa olla luvassa. Niin pitääkin, sillä vastus kovenee.

Toissa kerralla tiukkojen tilanteiden jälkeen ykköseksi kirinyt 14 Snowline Dream nousi viimeksi Toto75-sankariksi. Maalikameraa ei tarvittu, sillä tamma oli keulasta aivan omaa luokkaansa. Tammalla on rutiinia kovemmista lähdöistä, mikä on etu rutinoitumattomampiin vastustajiin nähden.

Myös 2 Donna Lindalla on jäänyt voittoihin varaa. Viimeksi Kuopiossa tamma pakeni keulasta horisonttiin. Mikäli kakkosrata ei tuota ongelmia, pystyy tamma nousemaan kärkitaistoon.

Neljän merkin jälkeen tulee tasaisempaa. Lähdössä on yllätysmomentti olemassa, kun mukana on vähän rutiinia keränneitä menijöitä. Yllätykseen varaudutaan tukevasti.

Pelijakauma: Special Topwheels on alustavasti kakkossuosikki, mutta tullee nousemaan suosikiksi. Ei suuria pelivääristymiä.

Juoksunkulku: Kasirga Zafir räjäyttää keulaan. Special Topwheels nousee heti toiselle ja hakee piikkipaikan itselleen.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:1,9,14,2
Suuri:1,9,14,2,16,5,11,13,4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 1 Dust To Dust paransi Joensuun starttiin selvästi, kun sai jenkkikärryt peräänsä. Tamma juoksi 2. ulkona, jäi etusuoralla johtavan rinnalle ja oli 11,5-lopetuksessa täysin omaa luokkaansa. Kovan esityksen ansiosta Dust To Dust nousee aina suosikiksi asti.

Haastajat: 6 Special Promise voitti tauolta paluussaan vakuuttavasti 2. ulkoa. Viimeksi hokeista kesäkenkään siirtymisen piti auttaa oria, joka otti kuitenkin harmittavan lähtölaukan ja pilasi pelinsä. Ehjällä juoksulla Special Promise taistelee tiukasti lähdön voitosta.

Nopean 11 Flower's Windyn lähtöpaikka on haastava, mutta toisaalta tamman lähtönopeus riittää siivittämään sen kärkeen hiukan kauempaakin. Flower's Windy on tällä hetkellä nousuvireessä pienen tauon jälkejiltä. Joensuussa tamma nousi 2. ulkoa kiriin viimeisellä takasuoralla ja nyrkkeili Dust To Dustin takana kakkoseksi.

9 Big Brave seurasi Joensuussa edellistä 3. ulkoa. Ori pystyy hyvällä kirillään lyömään hyvänä päivänään koviakin nimiä, mutta toisinaan loppuveto jää tasaiseksi. Peleissä ori huomioidaan useaan merkkiin.

Pelijakauma:
Suht' oikein pelattu lähtö. Special Juliano on alipelattu, mutta jää niukasti ulos kupongeilta.

Juoksunkulku: E.V. Towine sykäisee piikkiin. Tämän jälkeen Dust To Dust tai Special Promise pokkaa vetovastuun.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:1,6
Suuri:1,6,11,9,4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 1 Horsetail's Jack teki tauolta paluussaan pitkän kirin ilman vetoapua ja oli hyvä häviten vain paremman juoksun saaneelle vastustajalle. Lähtöpaikka ei ole paras mahdollinen, sillä kyseessä on tasainen starttari. Mikäli Horsetail's Jack ei jää pussiin, pystyy se menestymään juoksulla kuin juoksulla. Ruuna on kapasiteetiltaan lähdön ykkönen.

Haastajat: 8 Sir Harmi teki maanantaina 3. ulkoa hyväksyttävän kirin ja kamppaili tasokkaassa lähdössä pronssille. Lähtöpaikka on hankala ja vastus on jälleen kova, mutta onnistuneella juoksulla Sir Harmi pystyy heittämään haasteen.

2 Tir du Caux starttaa loistoasemista. Toissa kerralla johtavan rinnalta ykköseksi runtannut ruuna muistutti viimeksi epävarmuudestaan laukkaamalla heti kättelyssä. Ehjällä juoksulla Tir du Caux on pärjännyt hyvissäkin lähdöissä.

Hyvin avaava 4 Lion Leader heitti Kaustisella 2. ulkoa kiriin viimeisellä takasuoralla ja kiri heittämällä kärjen kimppuun. Ohi ei ollut asiaa, mutta ori teki silti hyvän suorituksen kun ottaa huomioon lähdönuusinnat, joihin se kulutti runsaasti voimia.

Pelijakauma: Horsetail's Jackin kapasiteetti on niin kova, että pidämme sitä pelikansaa selvempänä suosikkina.

Juoksunkulku: Da Capo Laukko ja Lion Leader avaavat parhaiten ja ratkaisevat keulapaikan kohtalon.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:1,8,2,4
Suuri:1,8,2,4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 4 4
Toto4-2 1,9,14,2 1,9,14,2,16,5,11,13,4
Toto4-3 1,6 1,6,11,9,4
Toto4-4 1,8,2,4 1,8,2,4
Hinta 6,40 € 36,00 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt