Uljas

Ravivihjeet

Ravivihje: Vermo 16.04.2014

Julkaistu:

Toto65
Tuomas Korvenojan hurjat kolmevuotiaat saavat kimppuunsa Kasvattajakruunun sankarittaren Fashion Duon. Ilta-Sanomien näkemyksen mukaan Jontte Boyn on varsakatraan kyvykkäin ja sopii hyvin varmaksi lähdössä, johon moni varmasti uhraa useita rasteja.

Toto65-1

Suosikki: 5 Jontte Boy ei vastannut odotuksia vielä 2-vuotiskilpailuissaan, mutta tämän kauden avausstartti paljasti, mistä tuulee. Ori veti 14,0-vauhtisen avauslenkin jälkeen yhden puolikkaan henkeä ja lopetti vielä hulppeasti 12,5-kyytiä kadoten omille teilleen. Moni voi luulla, ettei ori ole Tuomas Korvenojan tallin ykkösnimi keskiviikon lähdössä, koska hän ajaa itse 4 Broidia. Tästä ei kuitenkaan tästä ole kyse, vaan Korvenoja on sääntöjen perusteella velvoitettu ohjastamaan omistamaansa hevosta. Hän omistaa kokonaan 2 Alert Kempin ja puoliksi Broidin.

Kovimmat vastustajat: Broidi ja Alert Kemp jäivät pussiin 2-vuotisstarteissaan. Molemmat aloittivat Jontte Boyn tavoin tämän kauden ylivoimavoitoilla. Broidi lopetti keulasta viimeisen kierroksen 1.14-kyytiä ja Alert Kemp lensi 4. ulkoa 700 metrin kirillä omille teilleen.

Kolmevuotistähti ei ole pelkästään Korvenojan tallin jäsenten välinen. Komearaaminen 8 Fashion Duo voitti syksyllä tammojen Kasvattajakruunun murskatyyliin ja on voinut kehittyä vielä vaikka kuinka paljon. Toki se joutuu antamaan lähtöpaikallaan tasoitusta kuumimmille suosikeille.

Pelijakauma: Fashion Duon kannatus on jäänyt liian pieneksi.

Juoksunkulku: Worldsrecordsweeper on aluksi nopein, mutta kaipaa selän eteensä. Broidi hakee välikeulat, minkä jälkeen Jontte Boy etenee halkomaan tuulta

IS-Pelisuositus - Toto65-1

Pieni:5
Suuri:5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: Jykevästi askeltava 8 Slanka Lasse on hurmannut molemmissa Suomen-starteissaan. Ensin se erkani kovavauhtisessa lähdössä 3. ulkoa kauas muilta 600 metrin kirillä ja viime lauantain T75-divisioonassa ruuna oli myös omaa luokkaansa piikistä. Slanka Lassea odottaa ulkoradalta paljon ikävämpi reissu, mutta voimat siltä eivät lopu ensimmäisenä. Lähtöpaikan takia emme tohdi suositella ruunaa varmaksi.

Kovimmat vastustajat: 5 Auntie on suosikin tyyppinen hevonen. Se ei pääse kamalan lujaa, mutta jaksaa mennä senkin edestä. Tamman vire jäi hämärän peittoon viikko sitten, koska se laukkasi kauden avausjuoksussaan viimeiselle takasuoralle tultaessa vain vähän sen jälleen, kun oli lähtenyt etenemään takapareista. Koska tamman kaikki tallikaverit ovat palanneet hurjassa iskussa talvitreenistä, sen iskukykyä ei kannata liikaa epäillä.

6 Vex Ant Expert oli paussin jälkeen tavallista saamattomampi, mutta paransi viime juoksuunsa, jossa ennätti 4. ulkoa voittajan vanavedessä niukasti kakkoseksi. Se on suosikkeja ravivarmempi.

9 Carmen Birdland oli toissa kerralla saamaton keulasta, vaikka sai vetää hiljaa. Viimeksi se tuikkasi 3. sisältä toiseksi, kun edessä juossut nousi sopivasti ulos maalisuoran alussa.

Yllättäjät: 3 Instant Ready vaikutti alkuvuonna kehityskykyiseltä, muttei ole sen jälkeen vastannut huutoon. Toissa kilpailun perusteella ori on jälleen parantamassa otteitaan. 2 Callbirdin viime kilpailut ovat olleet kovia Pilvenmäki Special –lähtöjä, joissa se sai tarkat sisäratareissut. Hevonen oli karsinnassa toinen ja finaalissa kuudes. Ainakin suosikkeja lukuun ottamatta vastus on tuulennopealle tammalle suht’ sopiva.

11 Stardust Fibber on paljon parempi, mitä tulosrivi osoittaa. Toissa kerralla tamma menetti mahdollisuutensa väsyneen takana ja viimeksi loppukaarteen laukassa 2. ulkoa T75-lähdössä.

Pelijakauma: Slanka Lasse on turhan suuri suosikki, eikä Auntietakaan ole pelattu ainakaan liian vähän. Näin ollen lähes kaikki muut hevoset ovat leijonan osan peliprosenteista nielaisseen suosikkikaksikon varjossa alipelattuja.

Juoksunkulku: Callbird on selvästi nopein, mutta kaipaa selän eteensä. Radoilta 4 ja 6 avataan myös hyvin, mutta Auntie etenee myöhemmin piikkipaikalle

IS-Pelisuositus - Toto65-2

Pieni:8,5
Suuri:8,5,3,2,6,9,11,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: 5 Arctic America pääsi kolme starttia sitten voitonmakuun mielipaikaltaan keulasta, muttei ole viime kilpailuissaan kirinyt kovin kummoisesti takapareista. Koska hevosella on eturivistä jälleen selkeä sauma hakea johtopaikka, se on lähellä voittoa.

Kovimmat vastustajat: 7 Super Frido oli valtava Lahden-voittojuoksussaan, mutta oli seuraavalla kerralla kurkunpääntulehduksessa. Viime torstaina se ei saanut vielä parastaan irti oivallisen reissun jälkeen, mutta oletettavasti parantaa startin ansiosta. Juoksun onnistumisesta ei ole kuitenkaan takeita hankalalta lähtöpaikalta.

Suosikin tallikaveri 3 Young Angus Kemp aloittaa aikuisten sarjoissa. Se keräsi ikäluokkalähdöissä kelpo tilin, mutta jäi ilman suurvoittoja. Myös sillä voi ajaa keulasta, mutta luultavasti Korven pojat kokeilevat tallipeliä.

Yllättäjät: 4 Hilight Kemp luultavasti parantaa menoaan kesäkelien myötä. Viimeksi se lopetti jo mukavasti, kun pääsi liian myöhään pussista. 10 Le Cupole on ollut jatkuvasti sijoituksiaan etevämpi. Mikäli kärki sortuu ylivauhtiseen kilvanajoon, kirihevonenkin saa mahdollisuuden takarivistä.

Pelijakauma: Keulasta kolme tyylikästä voittoa napannut 12 Rockabilly Ace on paljon rastattuna ohipeli, koska se on takaa paljon vetelämpi. 1 Lukas Hill on suuren pussitusriskin takia ylipelattu ja Young Angus Kemp vaihtui sellaiseksi melko pessimististen tallikommenttien jälkeen.

Juoksunkulku: Young Angus Kemp päästää suosiolla Arctic American johtamaan joukkoa. Hilight Kemp avaa kaksikon välissä myös reippaasti

IS-Pelisuositus - Toto65-3

Pieni:5,7,4
Suuri:5,7,4,1,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki: Tyylikkäällä keulavoitolla Suomessa aloittanut 3 Amaretto Scoop olisi etenkin piikkiin päästessään vahvoilla. Ruunalle näytti jäävän ainakin sekunti varaa pudottaa Teivon ajastaan 16,1/2100a, joka tuli maltillisen matkavauhdin jälkeen.

Kovimmat vastustajat: 5 Amazing Goal on parantanut hienosti menoaan. Se oli jo toissa kerralla voitossa kiinni päästyään iskemään sujuvasti sisäradalta loppukaarteessa, mutta viime tingassa taipuneen keulahevosen takaa vapautunut vastustaja ehti tuikata hurjalla spurtilla sisäpuolelta ohitse loppumetreillä. Viime torstaina Amazing Goal nappasi keulasta hienon ja ansaitun voiton.

11 Jaguar Point oli helmikuun alun kilpailussaan kipeä. Tauko on venähtänyt, koska sairaus iski uudelleen. Sari Uutinen tuo suojattinsa vitsausten jälkeen hieman epävarmoin miettein tositoimiin. Hevosen kunnon riittävyyttä hän ei muuten epäile.

2 Combat Boko voitti neljä viikkoa sitten lyhyen matkan T65-lähdön keulasta lumipöpperöradalla. Viimeksi hevonen sai vasta sata jäljellä kiritilan 3. sisältä ja lopetti asiallisesti taistoon kakkossijasta. Hienoja juoksuja jatkuvasti tehnyt 12 Grainfield Fiona on riippuvainen matkavauhdista.

Yllättäjät: 1 Roberto Max on parantanut ammattilaisen ohjastuksessa. Toissa kerralla se voitti hallitusti sopivan sakin 4. ulkoa ja kiri viimeksi heikommasta sijoituksesta huolimatta vähintään yhtä hyvin. Mikäli ruuna pääsee sopivasti irti sisäradalta, se voi aiheuttaa suuryllätyksen. 9 Fame Laukko hämmästytti Kouvolan T75-lähdössä, jossa irtosi keulasta murskavoittoon. Viimeksi se kiersi 3. ulkoa viimeiset 700 metriä tasaisesti.

Pelijakauma: Amaretto Scoop on kuumentunut liian suureksi suosikiksi. Myös Combat Bokon kannatus on yläkantissa. Roberto Max, Fame Laukko ja toissa kerralla 2. ulkoa maalisuoran mittaisella kirillä 12,0-lopetuksessa voittoon tulettanut 7 Rive Crowder ovat räikeimpiä esimerkkejä monista alipelatuista hevosista.

Juoksunkulku: Combat Boko päästänee Amaretto Scoopin keulaan.

IS-Pelisuositus - Toto65-4

Pieni:3,1
Suuri:3,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: Selvästi kauden toiseen juoksuunsa parantanut 9 Oktaavia on parhaimmillaan niin vauhdikas kirihevonen, että se ehtii tammalähdössä kahdeltakin takamatkalta. Oktaavia sai Teivossa hyvän reissun sisäradalla ja tuli kovassa lopetuksessa kärkirintaman takana ajettuna maaliin nousukuntoa uhkuen.

Kovimmat vastustajat: 4 Pristiina kiri toissa kerralla T75:ssä johtaneen Vaivan selästä varmaan voittoon. Viimeksi tamman loppurutistus jäi hieman tasapaksuksi, kun se nousi kolmannen radan kierrosta vapaalle radalle maalisuoralle tultaessa. Pristiina mielii varmasti nopeasti vain kahden hevosen paalukarsinan ohi johtoon, mutta koska taktiikan onnistuminen ei ole lainkaan sanottua ja sarjamääritys on hevosta vastaan, pudotamme sen haastajaosaston kärkeen.

5 Kemun Tutu on varma suorittaja, joka voittaa kuitenkin harvoin. Vieras kuski voi tuoda tammalle piristysruiskeen. Viimeksi se nousi 500 jäljellä selässä kiriin 3. ulkoa ja puristi pääjoukon parhaaksi.

Yllättäjät: 2 Helun Hurman viime juoksut eivät ole onnistuneet. Viimeksi sillä ajettiin suorastaan yliaggressiivisesti, minkä jälleen sammuminen oli luonnollista. Toissa kerralla tamma olisi tullut lähellä Pristiinaa maaliin, ellei olisi hairahtanut tämän selästä pussiin viimeisellä takasuoralla. Nyt se pääsee lähtemään 20 metrin etumatkan turvin tallikaveriinsa nähden.

Kovissa lähdöissä asiallisesti sinnitellyt 1 Joannan Tähti ei ole halukas voittamaan, mutta jonain päivänä sekin siltä varmasti vielä onnistuu. Ravivarmuus ja nopeus ovat hevosen valtit. Kesäkeleistä hyötyvä 3 Poken Viasko tuli viimeksi voimat tallella maaliin. Senkin voitontahdossa on kuitenkin parannettavaa.

Pelijakauma: Oktaavia on nykyprosenteillaan kierroksen todellinen helmi ja myös Helun Hurma on ravipelureille ”alennusmyynnissä”. Pristiina ja Kemun Tutu ovat selvästi ylipelattuja. Myöskään omistajansa ajamana hitaasti käynnistyvä 8 B. Turolii ei ole peliprosenttiensa väärti.

Juoksunkulku: Joannan Tähti voi kokeilla hyvinkin piikkijuoksua. Jos Helun Hurma saa keulat, se päästänee myöhemmin Pristiinan eteensä.

IS-Pelisuositus - Toto65-5

Pieni:9,4,5,2
Suuri:9,4,5,2,1,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki: 5 Tapperin kunto ei ole laskenut, vaikka sen voittotahti on hiipunut. Viimeksi takapareista kierros jäljellä selissä etenemään lähteneen ruunan vauhtivarat eivät yksinkertaisesti riittäneet 12-lopetuksessa, mutta se pinkoi sen minkä kintuistaan pääsi. Toissa kerralla hevonen taisteli kuolemanpaikalta sisukkaasti voitosta kovien Callela Colibrin ja Golda Mercuryn kanssa. Voimakas Tapper on parhaimmillaan vapaalta radalta.

Kovimmat vastustajat:
Jos 3 Ideal du Point onnistuu kiihdytyksessä Tapperia paremmin ja pysyy tämän etupuolella, sen kurssi nousee kohisten. Tapperin eduksi on kuitenkin laskettava ravivarmuus, mutta Ideal du Point on suosikkiamme vieläkin vahvempi menijä. Se on pitänyt tallipalon takia kuukauden loman, mutta sille ei jäänyt vahingosta terveydellisiä haittoja.

1 Julian Codelle on tarjolla namujuoksu kärkihevosten suojassa sisäradalla. Se ei ole näiden veroinen raataja, mutta jonkin verran vauhdikkaampi. Viimeksi ruuna onnistui voittamaan pitkästä aikaa erinomaisesti sujuneen reissun jälkeen 600 metrin kirillä.

7 Piece Of Metal
tarvitsee tuuria, jotta pystyisi voittamaan kyseenalaiselta lähtöpaikaltaan. Viimeksi ruunalla ei ollut onnea, vaan se jäi 3. sisälle voimat tallella pussiin. Kahdella edellisellä kerralla Piece Of Metal oli ihan hyvä kuolemanpaikalta.

Yllättäjä: Kuntoutuva 2 Dream Dresser on huippurasti. Se oli jo toissa kerralla sinne päin, muttei jaksanut taistella voitosta Vivad Poppetia vastaan epäsopivalla kelillä. Viimeksi hevonen esitti pitkällä matkalla miehekkään kilometrin kirin hänniltä.

Pelijakauma: Idea du Pointin ja etenkin Julian Coden ja Piece Of Metalin peliprosenteista kuuluisi osa Tapperille. Dream Dresser on rankasti alipelattu, ja myös tulosriviään kovakuntoisempi 8 Lady Bug ansaitsisi suuremman kannatuksen yönmustasta lähtöpaikastaan huolimatta.

Juoksunkulku: Dream Dresser on keulahevonen, ellei Ideal du Point tai Tapper ehdi aikaisin vaatimaan siltä kärkipaikkaa.

IS-Pelisuositus - Toto65-6

Pieni:5,3,2
Suuri:5,3,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto65-1 5 5
Toto65-2 8,5 8,5,3,2,6,9,11,7
Toto65-3 5,7,4 5,7,4,1,10
Toto65-4 3,1 3,1
Toto65-5 9,4,5,2 9,4,5,2,1,3
Toto65-6 5,3,2 5,3,2
Hinta 14,40 € 144,00 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt