Jari, Jalmari

Ravivihjeet

Ravivihje: Oulu 31.03.2014

Julkaistu:

Toto4
Oulun Toto4-vihjeessä luotetaan päätöskohteen Time Ironiin, jolla näemme olevan parannuspotentiaalia. Huomioitavaa on, että ravien lähdöissä 4-7 on voittajapelissä 2000 euron bonus.

Toto4-1

Suosikki: Sarja sopii varsin hyvin 12 Angel Valleylle. Ylivieskassa keulasta hallinnut tamma laukkasi Joensuussa Toto75:ssä alussa ja jatkoi sitten johtavan rinnalla. Tamma kamppaili luovuttamatta perille.

Kovimmat haastajat: 3 Kiikku's Dame juoksi Jyväskylässä keulassa. Voittaja tuli maalisuoralla niin ulkoa, ettei tamma kyennyt vastaamaan sille. Kiikku's Dame on mennyt tauon jälkeen startti startilta oikeaan suuntaan ja nyt tiedossa saattaa olla koko matkan johto.

2 Joe's Pokerface laukkasi Kuopiossa lähtöön ja jatkoi 6. ulkona, mistä tamma teki oikein hyvän suorituksen. Ohjastaja vahvistuu ja hyvistä asemista se kuuluu huomioida peleissä.

Yllättäjistä ainakin 1 Vivid Forecast ansaitsee huomion. Se lähtö Jyväskylässä 3. ulkoa toiseksi viimeisessä kaarteessa kolmannelle ilman vetoapua ja kamppaili rahoille. Nyt lähtöpaikka on hyvä ja tiedossa on hyvä juoksu kärjen tuntumassa. Vivid Forecast on kilpaillut tätä kovemmissakin tehtävissä.

Pelijakauma: Angel Valley ja Vivid Forecast alipelattuja, Kiikku's Dame ylipelattu.

Juoksunkulku: Kiikku's Dame avaa keulaan eikä ole valmis luopumaan paikastaan.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:12,3,2,1,8
Suuri:12,3,2,1,8,7,11,5,4,15
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Suosikki Hose Dahlian poisjäännin myötä lähtö tasoittui merkittävästi. 6 Dust To Dust kamppaili viimeksi Kuopiossa asiallisesti johtavan rinnalta. Myös toissa kerralla Dust To Dust juoksi kuolemanpaikalla. Kovassa lähdössä kyseiseltä paikalta menestyminen on hankalaa, mutta onnistuneemmalla juoksulla tamma nähtäneen voittotaistossa.

Kovimmat haastajat: 2 Önas Linus teki Kuopion kuninkuusraviviikonloppuna hurjan juoksun kengittä ja osoitti pystyvänsä koviin suorituksiin. Syksyn startit menivät tasaisissa merkeissä ja nyt ruuna palaa tauolta. Kelit ovat haitanneet hiittaamista, joten ensimmäisessä startissa ei välttämättä nähdä terävintä Önas Linusta. Hyvältä lähtöpaikalta se on kuitenkin syytä huomioida.

Seuraavina rankingissa tulevat tauolta palaava, selvästi tauluaan kyvykkäämpi 4 Special Maestro sekä kesäkeleillä parantava 9 Goal Ribb.

7 No Way Laday lopetti hyvin toissa kerralla, mutta viimeksi se ei ollut oma itsensä. Lähtöpaikka on sen verran ulkona, että ori jää varahevoseksi.

Pelijakauma: Hose Dahlian poisjäännin jälkeen ainakin No Way Ladayn (14%) peliosuus on kohonnut liian korkealle. Peliprosentteja kannattaa tarkkailla lähellä sulkeutumisaikaa.

Juoksunkulku: Önas Linus juoksee keulapaikalla. Kuolemanpaikkahevonen löytyy kaksikosta Special Maestro - Dust To Dust.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:6,2,4,9
Suuri:6,2,4,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Voimillaan elävä 13 Ellan Kymppi menee juostavan matkan ja se rankataan suosikiksi. 14-vuotiaan veteraanin kunto on tällä hetkellä oikein hyvällä mallilla. Toissa kerralla Ellan Kymppi kamppaili kakkoseksi vain Baletin Salamalle häviten. Viimeksi ruuna nousi lähtölaukan jälkeen vahvasti kaksariin.

Kovimmat haastajat: Tähen Tuuri oli Levillä liian kova pala purtavaksi 10 Tähti Kepulle. Toissa kerralla ruuna laukkasi lähtöön. Jatkossa se teki kovan esityksen ja nousi voittokamppailuun yhdessä 16 Martsan kanssa. Ruuna oli saanut otteen Martsasta ennen laukkaansa. Tähti Kepu jää alussa, mutta jyrää lopussa.

Martsa on nousuvireessä. Viimeksi se kamppaili rehdisti toiselta ilman vetoapua ja peri voiton Tähti Kepun laukan myötä. Suosikkien tavoin Martsalla riittää voimia, jota 3100 metriä vaatii.

Paalun 2 Teskeri on ravilla mahdollinen menestyjä. Teivossa se laukkasi vajaa puolitoista kierrosta jäljellä. Ori jatkoi 6. ulkona, mistä se lähti 850 ennen maalia kolmannelle ja kiersi vahvasti kakkoseksi. Päätöspuolikkaalla pari vastustajaa laukkasi edestä.

5 I.P. Sankari teki asiallisen esityksen tauolta paluussaan, mutta marginaali Tähti Kepuun ja Martsaan pysyi selvänä. Startti alla I.P. Sankarilta voi odottaa parempaa. Ruuna on rankingissamme haastaja ja yksi monista.

15 I.P. Lento ei onnistunut viime kaudella odotetulla tavalla. Yksi syy oli veriarvoissa. Ori ei ole nopea startista, mutta pitkällä matkalla se ehtii tehdä tukun ohituksia, mikäli vire on tauolta kohdallaan. Neljään merkkiin ori ei tällä kertaa mahdu mukaan.

Pelijakauma: I.P. Sankariin on luotettu liikaa.

Juoksunkulku: Hissun Katti ja Teskeri vetävät tasaisella tahdilla. Suosikkikolmikko pyrkii tekemään ratkaisuja ajoissa.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:13,10
Suuri:13,10,16,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 10 Time Iron nousi Oulussa etusuoralla johtavan rinnalle, jatkoi takasuoralla 2. sisällä ja rutisti maalisuoralla helposti kärkeen. Time Iron pystyy selästä hyvään suoritukseen ja on ykkösmerkkimme. Näemme Time Ironissa sen verran paljon kehityspotentiaalia, että kokeilemme sitä tasaisessa lähdössä varmana.

Kovimmat haastajat: Kyvykäs 2 Amour Avenger palasi Seinäjoella tauolta. Ruuna lähti 4. ulkoa viimeisellä takasuoralla kolmannelle ja tykitti loppukaarretta neljättä kohti kärkeä. Voittajaa Amour Avenger ei ehtinyt tavoittaa, mutta oli varma kakkonen. Startti alla ruuna saattaa parantaa.

12 Magnifik kapasiteetti riittää tässä lähdössä pärjäämiseen. Ori on ollut parhaimmillaan läheltä kärkeä, ja nyt juoksusta tulee haastavampi. Esimerkiksi suosikki vetoapuna saattaisi siivittää orin tototaistoon.

3 Angry Valley lähti Joensuussa 3. ulkoa kolmannelle ilman vetoapua viimeisellä takasuoralla. Tamma teki työt ja oli asiallinen vaikkakaan aivan parasta se ei saanut irti. Hyvistä asemista Angry Valley on pelihevosia.

Pelijakauma: Magnifik C.D. voisi haastavista asemista huolimatta olla enemmän kuin vajaa 10 prosenttia luotettu.

Juoksunkulku: Angry Valley katsoo keulapaikan. Steel Robo kiertää ulkopuolelle.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:10
Suuri:10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 12,3,2,1,8 12,3,2,1,8,7,11,5,4,15
Toto4-2 6,2,4,9 6,2,4,9
Toto4-3 13,10 13,10,16,2
Toto4-4 10 10
Hinta 8,00 € 32,00 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt