Manny Muscle ja Mandela Zon rahakkaisiin voittoihin Solvallassa

Julkaistu:

Ruotsi
Janne Korpi narutteli finaalivoiton Reima Kuislan 4-vuotislupauksella.
Yli miljoonan kruunun ansiot 3-vuotiaana kerännyt, mutta ilman suurkilpailuvoittoa jäänyt Manny Muscle avasi 4-vuotiskautensa tyylikkäällä voitolla lauantaina Solvallassa. Margeta-lähtöön neljän ja puolen kuukauden tauolta palannut Reijo Liljendahlin valmentama ori pääsi heti kiihdytyksessä keulaan ja piti Erik Adielssonin ajamana ikätoverinsa varmasti kurissa maaliin saakka.

Hannu ja Mikko Laakkosen kasvattama ja omistama Manny Muscle kuittasi kauden avausvoitosta 300 000 kruunua eli noin 29 500 euroa ajalla 13,2a/2140 metriä. Petri Salmelan tallin Hector Sisu seurasi takana toiseksi.

– Näppituntuma jo ennen avausstarttia oli hyvä, mutta tarkalleen hevosen tilannetta ei voi tietysti tietää. Ajoittain se oli vähän liiankin meneväinen. Jos hevonen voi hyvin, seuraavaksi edessä on Kungapokalen, Liljendahl kaavaili ATG Liven haastattelussa.

Korven tallin Mandela Zon sai palkinnon alkuvuoden vahvalle vireelleen Klass II -finaalissa. Johtavan rinnalla alkumatkan taivaltanut ori sai puolimatkassa vetoapua ja kiriväylien avautuessa loppukaarteessa Janne Korven ajokki latoi suoralla voittajaksi. Ykkössija oli 220 000 kruunun eli noin 21 500 euron arvoinen ja tuli ennätysajalla 13,6a/2140 metriä.

– Halusin antaa sille aikaisemmissa starteissa nättejä juoksuja ja tänään se maksoi takaisin, Korpi iloitsi Reima Kuislan omistaman 4-vuotiaan suorituksesta.

Hopeafinaalissa voitto matkasi Timo Nurmoksen talliin, kun Global Undecided puristi Claes Sjöströmin ajamana ykköseksi johtavan rinnalta.

Disco Volante hallitsi keulasta kierroksen päättänyttä kultadivisioonafinaalia. Nurmoksen Antonio Trot nousi kaukaa takaa toiseksi.

Ennen 75-kohteita ajetuissa Margareta-lähdöissä Jorma Kontio ajoi Nurmoksen valmentaman Marion Fouty Bonin helppoon voittoon 4-vuotiaiden tammojen kisassa. Salmelan tallin Backwood's Boogie sijoittui vuotta nuorempien lähdössä toiseksi.

Kommentit

Artikkelin kommentointi ei ole käytössä.

Kommentointiaika on päättynyt.

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt