Ravivalmentaja perusti bordellin olohuoneeseensa – sitten soitti Ruotsin poliisi

Julkaistu:

Mies ilmoitti kuulusteluissa käyttäneensä rahat hevostensa ruokkimiseen.
Ravivalmentajaa epäillään bordellin pyörittämisestä kotonaan vuosina 2017–18, raportoi Expressen.

Lehden mukaan länsiruotsalainen mies osallistui aluksi itsekin seksuaalisiin aktiviteetteihin, mutta vetäytyi niistä hieman myöhemmin taka-alalle.

Sittemmin hän toimi kontaktina seksipalveluita myyneen naisen ja hänen asiakkaidensa välillä. Hän hankki naiselle asiakkaita käyttämällä hyväkseen sosiaalista mediaa. Miestä epäillään parituksesta, Expressen kertoo poliisikuulusteluista.

Valtakunnallisissa V75-lähdöissä hevosiaan kilpailuttanut ja ohjastanut mies ilmoitti, että hän kärsi taloudellisista vaikeuksista eikä pystynyt maksamaan hevostensa kuluja normaalilla työnteolla.

Expressenin mukaan mies kertoi poliisikuuluisteluissa, että asiakas pulitti tavallisesta seksistä 2 500 kruunua (vajaat 250 euroa) per tunti. Hän ilmoitti ansainneensa sivubisneksestään noin 100 000 kruunua (vajaat 9 800 kruunua).

– Ostin rahoilla ennen kaikkea heiniä hevosilleni, ravivalmentaja kertoi kuulusteluissa.

Ravivalmentajan toiminta alkoi tulla tiensä päähän marraskuussa 2018, jolloin hän vastasi erääseen viestiin. Hän luuli, että lähettäjä oli seksipalveluista kiinnostunut asiakas, mutta se olikin poliisi.

Poliisi saapui ravivalmentajan kotiin ja havaitsi sen olohuoneen hyllystä kondomeja, liukuvoidetta sekä kiinnitti huomionsa televisiossa pyörineeseen pornofilmiin.

Lisäksi olohuoneen pöydällä ollut asiakaskontakteille tarkoitettu kultainen puhelin pirisi monta kertaa lyhyessä ajassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt