Iivo Niskasen ja Jethro Rostedtin tähtihevonen myynnissä – Jethro: ”Toivottavasti saadaan paljon fyrkkaa”

Julkaistu:

Ravit
Cameron Evolle on asetettu huippuhevosen arvolle sopiva hintalappu.
Oriin osaomistaja Kari Lähdekorven mukaan hevoselle on asetettu 120 000 euron hintalappu. Hinta voi vielä elää kilpailusuorituksien mukana suuntaan tai toiseen. Hän kertoi asiasta MT Ravinetin haastattelussa.

Omistajistoon niin ikään lukeutuva kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt kuulostaa puhelimessa hieman yllättyneeltä kuultuaan tuoreista myyntiaikeista.

– No toivotaan tietysti sitten, että hevonen menee kaupaksi ja saadaan paljon fyrkkaa, Rostedt naurahtaa.

– Olen ollut tosi tyytyväinen Cameron Evon juoksuihin. Sehän oli tässä hetken aikaa vähän kipeänäkin, mutta viime kisassa näytti taas paljon paremmalta.

Cameron Evo juoksi viime lauantaina Joensuu-ajossa 10 000 euron arvoisen ykkösen ja jatkaa kilpailemista ensi tiistaina Porissa.

Harri Koivusen tallissa majaileva Cameron Evo on kilpaillut urallaan 43 kertaa voittaen niistä 13. Rahaa oriin tilille on kilahtanut lähes 208 000 euroa, mikä vastaa starttia kohti reilun 4800 euron tienestejä.

Hevosen omistajistoon lukeutuu myös huippuhiihtäjä Iivo Niskanen.

Cameron Evon lisäksi Rostedtilla on näppinsä pelissä muutamassa muussakin ravihevosessa.

– Parissa kimppahevosessa olen mukana. Toinen on valmis kilpahevonen ja sen lisäksi yhdessä varsassa myös. Tuo varsatouhu on aina niin mystistä, saa nyt nähdä mitä sieltä tulee.

Cameron Evon myyntiaikeista uutisoi ensimmäisenä MT Ravinetti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt