Santtu Raitala ajoi seitsemän ykköstä – voitto kummipojan hevosella nousi ylitse muiden

Julkaistu:

RAVIT
Pihtiputaalaisohjastaja oli kotiradallaan elementissään.
Raviohjastaja Santtu Raitala vei keskiviikkona tuhkatkin pesästä kotiradallaan Pihtiputaalla. Hän ajoi kahdeksalla ajokillaan peräti seitsemän voittoa, mikä on uusi Suomen ennätys.

Voitoista kuusi tuli Antti Ojanperän valmennettavilla.

- Tuntuu hienolta onnistumiselta, kun kaikki asiat menivät kivasti – hevoset olivat hienossa lyönnissä ja ihmiset niiden takana tekivät asioita tosi hyvin. Uskomattoman moni ajokeistani pystyi tänään voittamaan, Raitala tunnelmoi.

Raitalan voitokkaat menijät olivat Koskelan Valtti, Main Stage, MAS Champ, Gute Band, Uncia ja Raggari sekä Hanna Pasasen valmentama Rowhill's Joker.

- Uncian voitto oli muita villimpi. Sen omistaa Antti, Jutta (Ihalainen) ja heidän poikansa Jiri, joka on minun kummpoikani. Hän oli raveissa ja pyöritteli tyytyväisenä lippiksen propellia, että taas hevonen toi rahaa.

Täydellisen illan ainoa mikroskooppinen kauneusvirhe oli Kevinin Tähden viitossija.

- Kevinin kanssa oli pieniä varustemurheita, kun liukusekin lukko petti matkalla eikä hevonen saanut tukea. Toki vastustajatkin olivat hyviä siinä lähdössä, eli en tiedä kuinka korkealle Kevinin Tähti olisi onnistuessaan pystynyt nousemaan.

Raitala kävi viime kaudella kovan kamppailun ohjastajaliigan voitosta Hannu Torvisen kanssa. Tällä kaudella on menty Raitalan tahtiin, kun kasassa on jo 121 voittoa Torvisen 85:ttä vastaan.

Ojanperä ylsi itsekin seitsemään voittoon valmentajana, kun päätöskohteen vei nimiinsä Huisi Hemmo. Myös Ojanperän saavutus on uusi SE.

Muokattu klo 21.12: lisätty Santtu Raitalan kommentit

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt