Ravikuski kertoo, miten tv-persoona löi häntä baarijakkaralla päähän – ”Ihan sairasta käytöstä”

Julkaistu:

Epäilty pahoinpitely tapahtui perjantai-iltana Ruotsin Halmstadissa käytyjen suurten välipäivänä.
Viikonloppuna meno on lähtenyt laukalle myös raviratojen ulkopuolella.

Expressen kertoo, kuinka ravivalmentaja Josefine Ivehagia pahoinpideltiin perjantai-iltana ravintolassa Tylösandissa, Halmstadin kupeessa Etelä-Ruotsissa.

Halmstadissa ajettiin torstaina perinteinen ja arvostettu Sprintterimestaruus. Kaupungissa ajetaan lauantaina V75-ravit, kuten heinäkuun alussa on ollut jo vuosikausia tapana.

Hevoskansalla on ollut tapana juhlia kisojen yhteydessä kaupungin ravintoloissa ja Tylösandin rantamaisemissa.

Ivehag kertoi ajautuneensa tv-persoonan kanssa sanaharkkaan. Tappelu äityi pian fyysiseksi.

– Ensin minua lyötiin nyrkillä kasvoihin ja sitten sain baarijakkarasta suoraan päähän. Päässäni on aivan valtava kuhmu, Ivehag kertoo.

Paikallinen poliisi kertoo saaneensa ilmoituksen pahoinpitelystä Hotel Tylösandissa perjantaina kello 21.30.

– Kaikki tapahtui todella nopeasti. Se tapahtui aivan silmieni edessä. Näin, kun Josefine kaatui ja pian tv-persoona juoksi pois paikalta, tappelun silminnäkijä kertoo Aftonbladetille.

Ivehag toimii ravivalmentajana Axevallan raviradalla ja ajaa kilpaa etenkin monté-lähdöissä.
– Mielestäni on ihan sairasta, että ihminen voi käyttäytyä noin. Toivon, ettei hän voi vain mennä esiintymään tv-lähetykseen tämän jälkeen. Toivottavasti tällaista ihmistä ei laiteta televisioon, pahoinpidelty ravivalmentaja lataa.

Ivehag kertoo tv-persoonan tulleen järjestyksenvalvojien kiinniottamaksi lyhyeksi jääneen pakomatkansa päätteeksi. Expressen on ollut yhteydessä nimettömänä pysyvään tv-persoonaan, joka ei halunnut kommentoida tapahtumia.