Chief Orlando tulitti Elitloppet-näytön Solvallassa

Julkaistu:

Ruotsi
Suomalaisori sivusi keskiviikkoillan vauhtikisassa ennätystään 09,8.
Elian Web pääsiäisenä, Next Direction viime lauantaina, ja nyt Chief Orlando! Suomen ykköstykkien voittokululle ei tunnu löytyvän pysäyttäjää Ruotsissa juuri tällä hetkellä.

Solvallan keskiviikkoillan huipentaneesta 1640 metrin pyrähdyksestä odotettiin vauhtijuoksua ja se myös saatiin. Kakkosradalta kiihdyttänyt Chief Orlando lähti kovaa, mutta sisältä Stefan Melanderin Evaluate ei luovuttanut keulaa suosiolla.

Hurjan 06,9-vauhtisen avauksen jälkeen Rikard N. Skoglund sai Pia Huusarin valmennettavalla johtopaikan lopulta haltuunsa ja kierroksen väliaika tasaantui 10,1:een. Kova avaus ei kuitenkaan painanut suomalaisoriin kintereissä, vaan Chief Orlando piti loppusuoralla hallittuun voittoon pysäyttäen kellot ennätystään sivuavaan aikaan 09,8a/1640 metriä. Cokstile nousi takaa vahvasti toiseksi, Ferrari B.R. oli kolmas.

Noin 9 000 euron arvoinen voitto oli nykyisin Joona Himasen omistamalle Chief Orlandolle ensimmäinen sen siirryttyä viime marraskuussa Pia Huusarin valmennukseen. Viime kaudella ori teki vahvaa jälkeä kansainvälisissä lähdöissä sijoittuen mm. Sweden Cupissa toiseksi ja Seinäjoki Racessa kolmanneksi.

Huippuesityksen myötä sen osakkeet toukokuun lopussa ravattavan Elitloppetin suhteen ottivat aimo harppauksen ylöspäin.

Keskiviikkoillan 86-kohteista ei tullut muita voittoja Suomeen. Loveya Fashion nappasi toisella yrittämällään Katja Melkon tallista johtavan takaa hyvällä tyylillä kakkossijan Bergsåkerissa. Tallikaveri Cavalier Brodde riitti omassa lähdössään samalta paikalta kolmanneksi.

Hannu ja Mikko Laakkosen 4-vuotiaista Mr Marvelous nousi vahvasti takaa toiseksi Solvallassa ja Ring Of Fire otti selvän voiton jo ennen 86-kohteita. Bergsåkerin illan suomalaisvoittaja oli Rauno Pölläsen Eric Halbak.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt