Kuninkuusravit peruttiin tältä vuodelta – ”Tieto on todella raskas”

Julkaistu:

ravit
Seinäjoen ravirata pyrkii pitämään kuninkuusravinsa ensi vuonna, jolloin järjestämisvuorossa on Forssan Pilvenmäki.
Seinäjoen ravirata reagoi nopeasti hallituksen ilmoitukseen yli 500 hengen kokoontumistapahtumien kiellon jatkumisesta ainakin heinäkuun loppuun asti.

Ravirata ilmoitti kuninkuusravien nettisivuilla, ettei se voi järjestää raviurheilun suurta kansantapahtumaa tänä vuonna.

Kuninkuusravit oli määrä ajaa Seinäjoella 31.7.-2.8.

– Suomen hallitus on tänään tiedotustilaisuudessaan linjannut, että kesän suurtapahtumia ei voida järjestää koronaviruspandemian vuoksi. Asia koskee myös Seinäjoen Kuninkuusraveja, joka yli 50 000 kävijällään on suurtapahtuma. Niitä ei kyetä järjestämään aiotun aikataulun mukaisesti 31.7.-2.8. 2020, ravirata tiedottaa.

– Tieto on Seinäjoen kuninkuusraviorganisaatiolle todella raskas, mutta vallitsevat olosuhteet sanelevat nyt ehdot. Vastuullisuus on Seinäjoen Kuninkuusravien tärkeimpiä arvoja, eikä nyt ole mahdollista järjestää tätä meille niin rakasta tapahtumaa turvallisesti niin yleisön, kilpailijoiden, työntekijöiden kuin taloudenkaan kannalta.

Seinäjoen ravirata toivoo, että se voisi pitää kuninkuusravinsa seuraavana kesänä, jolloin järjestämisvuorossa on Forssan Pilvenmäki.

Vuosien 2022-2024 kuninkuusravinäyttämöt on ollut tarkoitus valita seuraavassa Suomen Hippoksen valtuuskunnan kokouksessa.
– Tiedotamme lisää asiasta heti, kun voimme. Jo ostetut kuninkuusraviliput käyvät tapahtumassa myös ensi vuonna, Seinäjoen ravikeskuksen toiminnanjohtajan Jyri Saranpään allekirjoittamassa tiedotteessa kerrotaan.

Hippos tiedotti aikaisemmin tänään, että se hakee viranomaisilta lupaa ravikilpailujen pikaiseen aloittamiseen.

Suomessa ei ole järjestetty raveja 18.3. jälkeen, koska hallitus linjasi maahan kymmenen hengen kokoontumiskiellon.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt