Suomalaiset totoavat Ruotsin raveja ennätystahtiin – Veikkaus avaa oman poolin

Julkaistu:

Ravit
Ruotsissa ravataan edelleen koronavirusepidemiasta huolimatta.
Koko maailman urheilutarjonta on supistunut minimiin, mutta Ruotsin ravit pyörivät koronavirusepidemiasta huolimatta täyttä häkää. Ruotsin ravien pelivaihdot pyörivätkin nyt ennätyslukemissa ja myös Suomesta tototaan kisoihin huomattavasti enemmän kuin ennen.
– Urheilupelitarjonta on supistunut minimiin ja kun Ruotsissa ravataan, niin on luonnollista, että sinne myös pelataan paljon. Olemme vastanneet kysyntään myös lisäämällä merkittävästi sisältöjä niistä raveista.

– Kiinnostus Ruotsin ravien pelaamiseen ja jo katsomiseen on ennennäkemätöntä, Veikkauksen muuttuvakertoimisen vedonlyönnin tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna kertoo.

Ahjolinnan mukaan pelaajamäärät Ruotsin raveihin on nousseet varsinkin T-peleihin yhteensä samalle tasolle kuin mitä ne olivat silloin, kun Suomessakin vielä ravattiin, jonka mukana liikevaihtokin on moninkertaistunut Ruotsin kohteissa.

Oma pooli lähtökohtaisiin peleihin

Suomalaisilla on ollut Veikkauksen kautta mahdollisuus osallistua Ruotsin ATG:n järjestämään toto-peliin jo vuosia, ja Veikkaus on luonnollisesti saanut pelistä oman osuutensa.

Yhteistyö koki pienen kolauksen alkuvuodesta, kun Ruotsi muutti pelijärjestelmäänsä. Veikkaus joutui pudottamaan valikoimastaan pois niin sanotut lähtökohtaiset pelit (Voittaja, sija, kaksari ja troikka) teknisistä ja lainsäädännöllisistä syistä.

Veikkaus tiedotti keskiviikkona avaavansa näille peleille suomalaispelaajia varten oman poolin. T-pelit jatkuvat entiseen malliin yhteispoolissa Ruotsin kanssa.

– Alustavasti oma pooli järjestetään nyt torstaina ja perjantaina. Sehän riippuu sitten kiinnostuksesta, että jatketaanko niitä kuinka pitkään tai laajennetaanko tarjontaa mm. muihin kohteisiin. Valmius siihen on, Ahjolinna selventää.

Ahjolinnan mukaan Veikkauksella on mahdollisuus käyttää näissä peleissä halutessaan myös bonus-järjestelmäänsä, kun peli on avoinna Suomessa suomalaisille pelaajille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt