Vasta-alkaja voitti raveista miljoonapotin – luuli huijaukseksi tai virheeksi

Julkaistu:

Ruotsin sunnuntain V75-kierros teki pelaajasta miljonäärin kymmenen euron satsauksella.
Ruotsissa tototaan sunnuntaisin miljoonan euron takuupotista, niin sanotulla Grand Slam V75-kierroksella.

Tammikuun alussa potti oli laueta, mutta voittajat joutuivat hajoitussysteeminsä kanssa sääntöpolitiikan uhriksi ja tyytymään 250000 euron voittoon.
Viime sunnuntaina löytyi uudemman kerran vain yksi voittaja, joka tällä kertaa korjasi koko potin, muutamaa kymmentä tuhatta kruunua päälle 10 miljoonaa kruunua.

Peliyhtiö ATG:n tavoittama voittaja halusi pysyä anonyyminä, mutta avasi taustojaan ja tapahtumia voittolähettiläs Hans G Lindskogille, joka kommentoi puolestaan tarinaa eteenpäin Aftonbladetille.

Keski-ikäinen göteborgilainen naishenkilö oli vasta tutustunut toton saloihin, eikä hän seuraa lähtöjä, saati ole koskaan edes käynyt raviradalla.

Kyseisenä sunnuntaina hän oli ostanut 96 kruunun eli noin kymmenen euron arvoisen Harry Boy -valmispelin, jossa tietokone kasaa systeemin oman mielensä mukaan.

Viiden lähdön jälkeen hän oli tarkistanut tilanteen mobiiliapplikaatiosta ja todennut siinä olevan toistaiseksi kaikki oikein, mutta ei osannut arvioida millaisista rahoista olisi mahdollisesti kysymys.

Seuraavan tarkistuksen nainen teki ravien päätyttyä kauppareissun aikana ja kaikkien seitsemän osalähdön ratkettua. Se saikin hänet täysin hämilleen.

– Pelitilin saldon kohdalla oli niin järjetön määrä numeroita, etten osannut edes laskea kokonaissummaa. Ajattelin, että onpa peliyhtiöllä käynyt ikävä virhe, Lindskog kertoo naisen kertoneen.

Voittaja oli jopa päivitellyt miehelleen, että ei tuollaiselle yhtiölle saisi tulla tällaisia virheitä.

Voittolähettiläs oli yrittänyt tavoitella naista useaan otteeseen ja tämä oli toistuvasti lyönyt luurin korvaan, lopulta nainen oli soittanut lähettiläälle takasin tämän lähetettyä tekstiviestin.

– Nainen luuli tilannetta virheeksi tai jopa huijaukseksi. Sain lopulta vakuutettua hänet, että voitto on ihan virallinen ja totta.

Lindskogin mukaan nainen aikoi juhlia voittoaan leipomalla tuoretta leipää ja keittämällä miehensä kanssa kahvit. Mikään ei kuulemma nosta tunnelmaa kuin tuoreiden leivonnaisten hajun täyttämä koti.

Maanantaiaamuna olisi edessä normaali työpäivä ja arki, eikä voitto tuntunut hetkauttavan naisen elämään sen osalta suuntaan tai toiseen.

– Minulla on aivan mahtava työ, kun saan soittaa tällaisia puheluita. Tavallisia ihmisiä, jotka ovat aidosti yllättyneitä ja iloisia voitostaan. Se antaa voimaa näinä vaikeina aikoina, Lindskog lisäsi.

Sunnuntain kierros oli rakenteeltaan varsin erikoinen. Voittajista kolme oli lähtöjensä suosikkeja, jolloin jättipoteista on yleensä turha haaveilla, mutta kun seitsemästä lähdöstä kahteen saatiin jättiyllätykset, niin muut paitsi göteborgilaispelaaja jäivät systeemeineen matkan varrelle.

Osansa Färjestadin radalla ratkaistun potin teossa oli myös suomalaisväreillä. Henna Halme ohjasti V75-avauskohteen ykköseksi Puccy Italian.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt