Mascate Match on valmis Kriteriumiin

Julkaistu:

Raviliiga
Raviliigan lippulaiva venytti voittoputkeaan syyskauden päätähtäimen alla.
HIFK:n menestyksekäs raviliigavarsa Mascate Match esiintyi sunnuntaina kotimaisilla kaviourilla ensimmäistä kertaa sitten toukokuun alun. Pekka Korven valmentama 3-vuotias tamma voitti Kasvattajakruunun alkuerän kärkipaikalta.

Odotettu voitto oli Mascate Matchille viides peräkkäinen. Yhteensä uran 11 kilpailua ovat tuottaneet 10 voittoa.

Ohjissa vieraili Ari Moilanen, kun tallipäällikön oli ajettava osaksi omistamaansa Arctic Emmaa.

– Heti lämmityksessä huomasi, että nyt on erikoisen hyvä hevonen valjaissa. Sen meno on helppoa ja kevyttä, Moilanen ihasteli.

Sunnuntain juoksu kävi kansainvälisen tason tehtäviin tottuneelle Mascate Matchille hyvästä harjoituksesta. Hevosen ei tarvinnut laittaa likikään kaikkea peliin.

Supertamman syksyn päätähtäin on klassikkokisa Kriterium, jonka karsinnat ajetaan Tampereen Teivossa reilun viikon päästä tiistaina. Lokakuun ensimmäisenä lauantaina kisattavan finaalin voittaja kuittaa 112 500 euroa.

Mascate Matchin kilometriaika Turun Metsämäen kostealla kaviouralla oli 15,5a/2100 metriä. Ykköspalkinto oli 3 000 euroa.

Korvelle myös Kasvattajakruunu

Turussa ravattiin sunnuntaina myös 2-vuotiaiden varsojen Kasvattajakruunun finaalit 15 000 euron ykköspalkinnoilla.

Oriiden ja ruunien paras oli Wild Sunrise, joka nitisti työt matkalla tehneen Full Picturen loppusuoralla. Jukka Torvinen ajoi Taisto Bordin valmennettavaa.

Tammojen puolella April Combo voitti keulapaikalta ja täydensi Pekka Korven tallin hienon päivän. An-Dorra kiritti selvästi parhaiten.

Montén eli raviratsastuksen lämminveristen PM-tittelistä ajettiin kahdeksan suomalaishevosen voimin. Mestariksi rynni Janita Antti-Roikon ohjastama Nitro Diablo, joka pinkoi loppusuoralla ylivertaista vauhtia. Ruunaa valmentaa Pia Huusari.

Oikea T65-rivi

T65-1: 4 Mascate Match

T65-2: 2 Sahara Sandstorm

T65-3: 1 Nitro Diablo

T65-4: 4 Hetviina

T65-5: 8 April Combo

T65-6: 8 Wild Sunrise

Kuusi oikein tuloksille: 28,88 euroa

Viisi oikein: ei voitto-osuutta

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt