Ranch Kelly jäi dramaattisesti pois St. Michelistä

Julkaistu:

Ravit
Tamma Ranch Kelly jäi St. Michel lähdöstä pois vain hetki ennen lähtöä. Omistajavalmentaja Anne Luttinen sanoo, ettei tammalla ollut kaikki kunnossa.
Ranch Kelly kuulutettiin pois St. Michel finaalista vasta ravien ollessa käynnissä ja päälähdön lähestyessä. Hevosen läpikotaisin tunteva ja huipulle valmentanut Anne Luttinen huomasi lämmittelyn jälkeen ettei kaikki ole supertammalla siinä kunnossa, mitä suurkilpailuun osallistuminen huippu-urheilijalta vaatii.

– Hevonen oli lämmityksessä tosi hyvä. Sitten pesula käynnin jälkeen kaikki ei ollut enää kohdillaan. Askelluksesta puuttui rentous.

Mäntyharjun menestystammaa tutkittiin myös eläinlääkärin toimesta tallialueella.

– Eläinlääkäri ei kieltänyt hevosen osallistumista lähtöön. Mielestäni hevonen ei kuitenkaan ollut sataprosenttinen. Tämä oli erittäin harmittava tilanne, Luttinen selvitti.

St. Michel finaalin lähtiessä Ranch Kelly oli jo matkalla kotimaisemiinsa Mäntyharjulle. Aiemmin suunnitelma katkostartista oli selvillä, mutta nyt tilanne on auki.

– Alustava suunnitelma oli ajaa Suur-Hollolan Best Princess Jokimaalla kuninkuusraviviikonloppuna. Nyt tietysti suunnitelmat ovat auki.

Ranch Kellyn jäähyväis St. Michel jäi nyt ajamatta. Onneksi tamma kuitenkin veti lähdön esittelyn heinäkuun Mäntyharju-raveissa Mikkelissä. 11-vuotias tamma on ehtinyt kerätä kaviourilta noin 561 000 euron ansiot.

Kesäkuun lopulla Anne Luttinen kertoi Ranch Kellyn olevan tiineenä. Tulevan varsan isä on Ruotsissa siitostyötä tekevä ori Maharajah.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt