Olli Koivunen selvisi rajusta tällistä ilman murtumia – alkuviikon ajot kysymysmerkki

Julkaistu:

RAVIKOLARI
Olli Koivusella oli Torniossa onni onnettomuudessa, vaikka vammat saattavatkin pitää miehen hetken sivussa ajotehtävistä.
Tornion Toto75-raveissa rytisi lauantaina oikein kunnolla ennen kolmannen Toto75-kohteen starttia ja sen seurauksena Olli Koivunen joutui jättämään kilpailupäivän kesken. Mies lensi kolmen hevosen yhteentörmäyksessä kärryiltä radan pintaan.

Ajajaliigan kärkitaistossa oleva ohjastaja vietti alkuillan lääkärin tutkimuksissa, mutta pääsi hoidoista myöhemmin samana iltana. IS Ravit tavoitti kuskin sunnuntai-iltana, kun mies ajoi Torniosta autollaan kohti kotikaupunkia Turkua.

– Murtumia ei löytynyt, mutta selkä on edelleen varsin kipeä. Sitähän ei vielä ihan tarkkaan tiedä, että mitä sieltä sitten mahdollisesti löytyy ja kuinka pitkä vaiva tämä kaikkinensa on, mutta ottaen huomioon törmäyksen voiman, voisi tilanne olla varmasti pahempikin, Koivunen huokaisee

– Istuminen ja seisominen menettelee, mutta liikkuminen on hankalaa. Ei tämä ajourakka tänään tietysti mikään hyvä juttu ole, mutta kotiinkin on päästävä.

Koivusen olisi tarkoitus jatkaa ohjastustyössään tiistaina Lahden Jokimaalla, mutta mies ei osannut vielä arvioida onko hän työkykyinen.

– Päivä kerrallaan tässä on mentävä. Ei sitä oikein vielä tiedä onko ajokuntoinen, ennen kuin hyppää taas kärryillä. Ensi viikonloppu on minulle todella tärkeä, kun Cameron Evo juoksee St. Michelissä. En aio ottaa mitään riskejä sen suhteen, että se kilpailu menisi ohi. Katsotaan tilannetta taas tiistaina aamulla ja teen sitten päätöksiä viikon ajotehtävien suhteen, Koivunen arvioi.

23-vuotias turkulainen on ohjastanut tällä kaudella jo 103 voittoa ja on ajajaliigassa neljännellä sijalla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt