Kova kolmikko hyväksyi St. Michel -kutsun

Julkaistu:

ST MICHEL
St. Michelissä nähdään ainakin kaksi tämän vuoden Elitloppet-finalistia.
Heinäkuun kansainvälinen St. Michel -ajo sai torstaina ensimmäiset vahvistetut osallistujansa, kun Mikkelin ravirata tiedotti kolmen tähtikategorian hevosen hyväksyneen kisakutsun. Trio sisältää kaksi kotimaista hevosta ja kolmannellakin on vahva suomalainen tausta.

80000 eurosta lähtee kamppailemaan ainakin kaksi tuoretta Elitloppet-finalistia. Ruotsissa vaikuttava Petri Salmela tuo Elitloppet-kolmosen Makethemarkin Savon sydämeen. Tuon kisan jälkeen hevonen kamppaili Bodenissa johtavan rinnalta komeasti toiseksi.

– St. Michel on kesän ehdoton kohokohta Suomessa ja sieltä on mukavia muistoja. Nyt on ensimmäistä kertaa kunnon mahdollisuus kamppailla päälähdön voitostakin. Makethemark on ottanut startit uskomattoman hyvin. Bodenin jälkeen se sai hieman levähtää, mutta on treenannut tällä viikolla taas normaalisti. Ensin Norjaan ja sen jälkeen Mikkeliin, Venetsiassa lomaileva valmentaja kertoi radan tiedotteessa.

Next Directionin sijoitus Elitloppetissa oli kuudes, mutta jossiteltavaa jäi roppakaupalla. Ruunalla on tältä kaudelta plakkarissa Finlandia-ajon ja Kymi GP:n kakkonen, joten se on sementoinut asemansa ainakin Suomen huipulla. Valmentaja Timo Hulkkosen mukaan hevosen esitys Kouvolassa oli johtopaikalta jopa pieni pettymys, vaikka se kakkoseksi pusersikin.

Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama Chief Orlando täydentää vahvan ryhmän. Ori nappasi Seinäjoki Racesta ja Finlandia-ajosta kolmosen. Sweden Cup -finaalissa tuli hopeaa ja Kouvolassa neljäs sija. Valmentaja painotti Kouvolan jälkeen, että hevonen taitaa olla parempi maililla, joten St. Michelin luulisi sopivan hevoselle hienosti.

St. Michel ravataan Mikkelissä 21. heinäkuuta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt