Joko suomalaishevosten vuoro juhlia Kouvolan suurkilpailussa? Tältä näyttää lähtölista

Julkaistu:

Kymi GP
Isäntien edustajat on laskettava suosikkien joukkoon lauantaina Kouvolassa.
Kouvolan ravikauden pääkilpailun Kymi GP:n lähtölista on selvillä. Koska ulkomailta ei saavu Kymenlaaksoon tänä kesänä todellisia superravureita, kilpailun taso ei ole samaa luokkaa kuin mihin on totuttu.

Tähtien puuttuminen tietää myös sitä, että 100 000 euron pääpalkinnon pysyminen pitkästä aikaa kotimaassa on täysin mahdollista.

Next Direction ja Chief Orlando ovat esittäneet niin kovia otteita kevään kansainvälisissä lähdöissä, että ne on laskettava lauantaina jopa kuumimpien voittajasuosikkien joukkoon.

Chief Orlando oli onnekas rata-arvonnassa, sillä se pääsee 2100 metrin ryhmäajossa matkaan radalta kaksi. Next Directionin kiusana on sen sijaan heikko lähtörata eturivin uloimmalla paikalla.

Antti-Roikoista lähti

Viimeksi sinivalkoista voittoa on juhlittu Kymi GP:ssä kuusi vuotta sitten, jolloin Tommi Kylliäinen kiritti Womanizerin maalipaalulle ensimmäisenä.

Muut suomalaissankarit kilpailun 21-vuotisessa historiassa ovat olleet Ahti Antti-Roikon BWT Magic ja Aki Antti-Roikon Exchequer 2000-luvun ensimmäisinä vuosina.

Tämän vuoden Kymi GP:hen osallistuu ravureita kuudesta eri maassa. Viimeisen paikan täytti maanantaina espanjalainen Caliu des Bosc, jonka ohjastaja Gabriel Pou Pou voitti Kouvolan superlähdön Trebolilla vuosina 2015-2016.

Kymi GP:n ratajärjestys:

1. Handsome Brad/Carl Johan Jepson
2. Chief Orlando/Björn Goop
3. Hickothepooh/Vidar Hop
4. Billie de Montfort/Hugo Jr Langeweg
5. Racing Mange/Joakim Lövgren
6. Jairo/Peter Ingves
7. Eelis/Olli Koivunen
8. Next Direction/Iikka Nurmonen
9. Caliu des Bosc/Gabriel Pou Pou
10. Colonel/Joseph Verbeeck

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt