On Track Piraten hallitsi Axevallassa

Julkaistu:

Ruotsi
Hans R. Strömbergin valmentama ruuna ravasi jo uransa 31. voiton 75-tasolla.
Rikard N. Skoglundin tällä kertaa ajama On Track Piraten pääsi Axevallan kultadivisioonassa keulapaikalle avauskierroksen loppupuolella. Vauhti rauhoittui sen jälkeen, ja kun kovin vastustaja Nimbus C.D. joutui epäkiitollisesti toisen radan vetäjäksi, ei suosikilla ollut vaikeuksia erottautua lopussa selvään voittoon.

On Track Piratenin voittoaika oli 15,0a/2640 metriä. Västerboonthenews kiri takaa toiseksi ennen johtavan takana juossutta Target Kronosta.

Voitto oli 11-vuotiaalle On Track Piratenille jo 31. niin sanottu rikstoto-ykkönen, joka tarkoittaa siis käytännössä 75-lähtöjä. Voittojen määrässä edellä on vain kylmäverihirmu Järvsöfaks, joka voitti omalla urallaan 75:ssä peräti 48 kertaa.

Skoglund oli lauantain kierroksen kaksoisvoittaja, sillä nuori ohjastajalupaus ajoi tammalähdössä yllätysykköseksi Miss Hejarackan.

Hopeadivisioonassa Thomas Uhrbergin ajama Västerbo Exact väänsi voiton johtavan rinnalta. Kolmella kierroksella ajettu pronssidivisioona oli keulaan aikaisin edenneen Pacific Facen heiniä. Giuseppe Lubranon voimanpesä ei antanut suosikki Illuminatille mahdollisuuksia.

75-voittoihin Axevallassa ylsivät myös Adrian Kolgjinin Tony Afrika sekä värikkäiden vaiheiden jälkeen Robert Berghin Whipped Eggs. Kierroksen päätti Björn Goopin ajama Vlad Del Ronco pontevalla kirillään.

Oikealla rivillä sai 2803,60 euroa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt