Ravit

Sorbet ohitti Zenit Brickin – Sebastian Journey 75-voittoon

Julkaistu:

Ruotsi
Västerbo Grosbois uusi kolmen viikon takaisen ykkössijansa samalla reseptillä.
Mika Forssin ajama Zenit Brick sai tyytyä suursuosikkina kakkossijaan Solvallan kultadivisioonassa lauantaina. Lähtö näytti olevan keulapaikan Disco Volantelta ajoissa hakeneen Timo Nurmoksen suojatin hallinnassa, mutta parijonosta vahvan loppuvedon kehittänyt Sorbet ehti viime metreillä edelle.

Örjan Kihlströmin ajaman ja Daniel Redénin valmentaman voittajan aika oli 12,9a/2140 metriä.

–  Hevonen oli hyvä, mutta ensimmäinen kierros olisi pitänyt ajaa ehkä kovempaa. Sorbet kiri tosi hyvin loppua, Forss jakoi kunniaa voittajalle.

Elian Web ei saanut 3. sisältä mahdollisuutta ja tuli voimissaan maaliin. Sijoitus oli kuudes.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pitkällä matkalla ajetussa Klass I -lähdössä Jorma Kontio tarjoili Sebastian Journeylle makoisan juoksun johtaneen Vikings Preacherin takana ja lopussa kiritilaa saanut ruuna spurttasi varmasti ohi vetoapunsa.

Journey Hästar AB:n omistama ja Timo Nurmoksen valmentama 6-vuotias tienasi 125 000 kruunua eli noin 12 000 euroa ajalla 15,8a/3140 metriä. Stall Nikkanen Oy:n Shorthanded Jag oli kolmas.

Västerbo Grosbois jälleen

Rauno Pölläsen Västerbo Grosbois ravasi jo toisen hopeadivisioonavoiton putkeen. Vaikka lähetystapa oli muuttunut voltiksi ja matka pidentynyt 2640 metriin, kisa oli sen osalta Rommen toisinto.

Super Zantos haki kärkipaikan Västerbo Grosbois'lta ja lopussa Pölläsen suojatti kiri loppukurvissa tilaa saatuaan suoralla helppoon voittoon. Aika oli 14,8/2640 metriä.

–  Ei tätä voi sanoin kuvailla, aivan fantastista. Emme onnistuneet voittamaan koko viime kesänä 75:ssä, mutta nyt tuli jo toinen putkeen. Jo 150 metriä ennen maalia tunsin, että voitamme tämän, Pöllänen riemuitsi.

Mika Forssin ajama Erik Sting kiersi 4. ulkoa toiseksi. Samalle sijalle ylsi pronssidivisioonassa niin ikään Forss-Nurmos -akselin Hawk Cliff. Klass II:ssa suomalaisohjastaja ajoi Vine Visionin kolmanneksi.

Pronssidivarin voittoon porhalsi keulasta Reijo Liljendahlin valmentama Exclamation Mark ajalla 12,6a/1640 metriä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt