Ravit

Suomalaiskuskit vireessä Ruotsin 75-kierroksella

Julkaistu:

Ruotsi
Mika Forss, Ville Karhulahti ja Samu Sundqvist ajoivat 75-voiton mieheen Bergsåkerin vesikelissä.
Zenit Brickillä oli lauantain kultadivisioonassa sopiva tehtävä, eikä Mika Forssin ajokki erehtynyt. Avauskierroksen jälkeen keulaan edennyt Timo Nurmoksen valmentama ruuna piti lopussa varmasti pintansa, vaikka On Track Piraten lähestyikin maalisuoralla. Voittoon riitti vaativissa olosuhteissa aika 16,0a/2640 metriä. Edward Ale väsyi rahasijojen ulkopuolelle.

Ville Karhulahti saalisti syksyllä käynnistyneen valmentajauransa ensimmäisen 75-voiton Klass II:ssä. Budets Lasse juoksi lopulta sisällä kolmantena, josta se pääsi ulos loppukaarteessa ja kurkotti viime metreillä ohi keulassa ravanneen suosikki Tsar Brodden. Voittoaika oli 17,4a/2140 metriä. Karhulahden valmennettavat ovat voittaneet syksyn yhdestätoista kilpailusta neljä.

Hopeadivisioonassa Samu Sundqvist puolusti Magnifik Broddella keulapaikan alussa Jorma Kontion ajamaa Weekend Funia vastaan ja se kannatti. Kovasta 11-avauksesta huolimatta Ingemar Hultqvistin tallin ruuna erkani lopussa hallittuun voittoon tuloksella 13,7a/1640 metriä. Weekend Fun oli toinen.

–  Olin vähän epävarma ennen kisaa kun viikolla oli tarkoitus ajaa terävämmät viimeistelyt, mutta lopulta treenattiinkin vain tavalliseen tapaan. Hevonen oli kuitenkin tosi hyvä ja voitti helposti, Sundqvist iloitsi tv-haastattelussa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Zenit Brickin ohella myös kierroksen toinen suursuosikki Månprinsen A.M. hoiti leiviskänsä. Gunnar Melanderin kylmäveritähti kiersi aikaisin johtavan rinnalle ja oli lopussa selvästi paras.

Olli Koivunen ajoi tammalähdössä kolmossijan Livi Mistressillä. Voiton vei Kevin Oscarssonin ajama yllättäjä Livinginmydream ja kakkoseksi nousi Onkel Invest Oy:n Mrs Lindy.

Klass I -lähdön voittoon punnersi johtavan rinnalta Robert Berghin Yrr. Jorma Kontion ajama Global Undecided oli kolmas. Ulf Ohlssonin voittoase pronssidivisioonassa oli kotiradan Importedfrmdetroit.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt