Ravit

Prix d'Ameriquen toisessa esikisassa vain 12 hevosta – Bold Eagle kokeilee uutta balanssia

Julkaistu:

PARIISIN TALVIMEETING
Prix d'Amerique -paikkoja tavoitellaan taas sunnuntaina.
Toinen Prix d'Ameriquen esikisa Prix de Bourbonnais ravataan Pariisissa sunnuntaina. Lähtö on jäänyt hieman poikkeuksellisesti vajaaksi, sillä mukana on vain 12 osallistujaa.

Kisa käydään myöskin poikkeuksellisesti vain Ranskassa valmennettavien hevosten kesken. Lähdön osallistujista Suomessa on nähty tamma Uza Josselyn, joka oli kevään Finlandia-ajossa viides.

Mielenkiintoa kuitenkin riittää, kun kaksinkertaisella Amerique-voittajalle Bold Eaglelle etsitään uusia vaihteita riisumalla siltä ensimmäistä kertaa uralla myös etukengät. Ilman takakenkiä hevosella on kilpailtu jo pitkään, mutta taustajoukot odottavat luonnollisesti tästä kokeilusta piristystä valjulla esityksellä Talvimeetingin aloittaneen superhevosen otteisiin. Ensimmäisessä esikisassa Bold Eagle sijoittui neljänneksi.

Ruotsin tähdet Propulsion ja Readly Express eivät ole vielä ilmaantuneet Ranskaan. Propulsionin valmentaja Daniel Redén on väläytellyt suunnitelmaa, jonka mukaan hänen tähtensä juoksisi Talvimeetingissä vain pääkilpailun Ameriquen. Timo Nurmos on tuttuun tyyliinsä ollut puolustavan mestarin kanssa salamyhkäinen ja todennut mediassa vain, että ennen Ameriqueta on tarjolla mahdollisia lähtöjä kotimaassa Ruotsissakin. Kummankin hevosen tähtäin tuntuisi silti olevan talven superlähdössä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sunnuntain kisassa on jaossa 120000 euron palkintopotti, josta voittaja kuittaa 54000 euroa. Kolme parasta saa varman paikan tammikuun lopun pääkilpailuun. Davidson du Pont, Delia du Pommereux ja Bird Parker ovat jo oman lippunsa hankkineet.

2850 metrin matkalla ajettava Prix de Bourbonnais on Vincennesin ravien kuudes lähtö ja se ajetaan aikataulun mukaan Suomen aikaa 17.05.

Lähtölista:

1 Cash Gamble

2 Delia du Pommereux
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

3 Briac Dark

4 Charly du Noyer

5 Uza Josselyn

6 Carat Williams

7 Traders

8 Valko Jenilat

9 Voltigeur de Myrt

10 Belina Josselyn

11 Bird Parker

12 Bold Eagle


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt