Ravit

Ravien ykköspelit saavat lisää voittoluokkia – Toto75:een uudet superjackpotit

Julkaistu:

Ravipelit
Ensi vuonna raveissa pelataan lauantaisin Toto75:ttä ja keskiviikkoisin T64:ää.
Kotimaisen raviviikon tärkeimpien pelipäivien keskiviikon ja lauantain vetonauloja päivitetään. Vuodenvaihteesta alkaen lauantain ravien pääpeli on vanha tuttu Toto75 ja keskiviikon uusi ykköstuote Toto64.

Käytännössä muutos tarkoittaa, että molempiin peleihin tulee kolmas voittoluokka. Lauantaisin seitsemän ravilähdön pelissä voittoon voi riittää viisi oikein ja keskiviikkoisin kuuden lähdön pelissä neljä oikein.

Vielä tämän vuoden loppuun saakka pelit ovat kahden voittoluokan T76 ja T65.

– Muutoksella pyritään saamaan totopelit unohtaneita, harvemmin ja pienemmällä panoksella pelaavia asiakkaita, takaisin Toton pariin, tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna sanoo Veikkauksen tiedotteessa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Uudistuksen myötä vedonlyöjien mahdollisuus pienempien alavoittojen saamiseen paranee. Toisaalta kaikki voittoluokat toteutuvat entistä harvemmin. Se mahdollistaa aiempaa rahakkaammat jättipottikierrokset.

Toto75-peliä pelattiin Suomessa aiemmin Fintoton järjestämänä vuoden 2014 loppuun saakka. Se vaihtui Toto76:ksi vuoden 2015 alusta. Nyt siis palataan vanhaan neljän vuoden jälkeen. Nykyään kaikki totopelit Suomessa järjestää Veikkaus.

– Pelimuotona Toto75 sisältää sekä nostalgia- että uutuusarvoa. Myös asiakaspalautteissa on korostunut tahtotila Toto75-pelin palauttamiseen lauantain ykköspeliksi, Ahjolinna sanoo tiedotteessa.

Lauantaiden jättipottikäytäntö muuttuu siten, että toteutumattomien voittoluokkien rahat kerätään uusille superjackpot-kierroksille. Veikkaus takaa näille kierroksille vähintään 500 000 euron jackpotin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

T75-superjackpoteja on merkitty ensi vuoden kalenteriin neljä. Ne ravataan helmikuussa, toukokuussa, elokuussa ja marraskuussa.

T64-jackpot kerran kuussa

Vermon Toto64-pelin toteutumattomien voittoluokkien rahat kerätään kunkin kuukauden ensimmäiselle keskiviikolle helmikuusta alkaen. Jos jackpotiin ei ehdi kertyä jakamattomia voittoja kuukauden aikana, takuupottia ei ole Veikkauksen mukaan tulossa.

Sekä T75-pelissä että T64-pelissä kertyneet rahat ovat jaossa jackpotkierrosten ylimmässä voittoluokassa. Vedonlyöjillä on siis jatkossakin mahdollisuus pelata vain ylintä voittoluokkaa.

Toto64-peliä ei ole aiemmin pelattu Suomen raveissa.

Myös T4 palaa

Toto5-peliä pelataan vuodenvaihteesta alkaen vain tiistaisin. Torstaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin pelataan vanhaa tuttua Toto4:ää.

– Toto4-pelin palauttaminen useimpien ravipäivien pääpeliksi vastaa aktiivipelaajien toiveeseen helpomman pelin palauttamisesta entiseen roolin. Kokonaisuutena tuotemuutoksilla pyritään vaikuttamaan asiakkaiden toiveisiin siitä, että voittoja tulisi useammin, Juha Ahjolinna sanoo.

Magic Monday -pelipäivien pääpeli on jatkossakin Toto65. Lisäksi T65-peliä pelataan noin 30:ssa ekstrakohteessa vuoden mittaan. T65:n jättipottikäytäntö säilyy Veikkauksen mukaan ennallaan.

Vuoden 2019 jättipottikierrokset

Toto75, superjackpot

16.2. isäntäradat Turku ja Kuopio

11.5. Lahti ja Oulu

24.8. Jyväskylä ja Pori

16.11. Vermo ja Seinäjoki

Toto64, jackpot

6.2. Vermo

6.3. Vermo

3.4. Vermo

8.5. Vermo

5.6. Vermo

3.7. Vermo

7.8. Vermo

4.9. Vermo

2.10. Vermo

6.11. Vermo

4.12. Vermo

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt