Auli, Aulikki

Ravit

Vaikeudet voittanut huippuohjastajan perheen kultakimpale sai kyynelehtimään ilosta

Julkaistu:

Toto76
Bosses Lily palasi voittajaksi lähes vuoden tauon jälkeen.
Neljän vuoden takaisen lämminveriravureiden Kriteriumin voittaneen Bosses Lilyn ura on ollut aikuisena kilpahevosena terveyshuolien sävyttämä. Lauantaina tamma palasi rikospaikalle ja kiri perinteisen Tammer-ajon ykköseksi. Se löi hienossa kirikamppailussa keulasta karkumatkaa yrittäneen Elliot Bokon. Muut jäivät kaksikosta kauas.

Bosses Lily on huippuohjastaja Antti Teivaisen perheen suojatti. Teivainen myös valmentaa tammaa.

– Bosses Lilyllä oli ongelmia poskionteloiden kanssa ja hampaita piti poistaa. Hevosen peruskunto romahti ja näin jälkikäteen ajatellen olisi pitänyt antaa sille silloin vielä enemmän aikaa. Pari vuotta oli vaisumpaa, mutta nyt hevonen on tullut taas takaisin, Teivainen iloitsi tyttärensä Eveliinan kyynelehtiessä vieressä ilosta.

Antti Teivaisen mukaan Bosses Lily olisi voinut voittaa lauantaina selvemminkin kuin päänmitalla, mutta hevonen jäi hiukan odottelemaan vastustajaa lopussa.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)
MAINOS PÄÄTTYY

Tammer-ajon ykköstilasta palkittiin 7000 eurolla. Voitto oli Bosses Lilyn ensimmäinen ykköstila sitten viime vuoden lokakuun. Uran voittosumma nousi noin 177 000 euroon.

Vapperi sai revanssin

6-vuotiaan suomenhevoslupauksen Vapperin tarina on hiukan samanlainen kuin Bosses Lilyllä. Ori oli varsana kovan luokan lupaus, mutta aikuisena voittoja ei ole tullut aivan odotetusti. Vielä.

Lauantaina Vapperi kiillotti epäonnisten edellisjuoksujen jälkeen kilpeään ja oli selityksittä paras johtavan rinnalta. Valmentaja Tapio Mynttinen maalaili voitonhuumassa, että tulevien kausien sujuessa suunnitellusti Vapperi voisi osallistua kuninkuuskilpailuun Rovaniemellä 2018.

Toto76-pelin Kyvyt esiin -divisioonassa nähtiin jälleen kerran huippulahjakkaita aloittelijoita. Voittaja Take a Bow teki uransa kymmenennessä kilpailussa mahtiesityksen keulahevosen rinnalta ja oli lopulta ylivoimainen.

– En pelännyt kuolemanpaikkaa, sillä tämä tosi vahva hevonen. Isokokoinen 3-vuotias kehittyy vielä varmasti, ohjastaja Esa Holopainen kehaisi.

Suomenhevosten kovimmassa lähdössä ennakkosuosikit Hullumies ja Virijori ottivat mittaa toisistaan liian aikaisin kirivaiheessa. Lopussa Camri poimi kypsät hedelmät ja palasi voittokantaan muutaman epäonnistumisen jälkeen. Suivikaskin ohitti väsyneen suosikkikaksikon.

Lauantain huippuravien päälähdöissä Kriteriumeissa juhlivat Ellin Sisu ja Callela Leonard. Juoksuista lisää voit lukea täältä ja täältä.

Oikea T76-rivi

T76-1: 12 Vapperi

T76-2: 12 Bosses Lily

T76-3: 5 Take a Bow

T76-4: 2 Ellin Sisu

T76-5: 10 Camri

T76-6: 4 Bory

T76-7: 3 Callela Leonard

Seitsemän oikein tuloksille: 9675 euroa

Kuusi oikein: 179,80 e
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt