Anja, Anita

Ravit

Ikäluokkatähti loukkaantui harjoituksissa – 100000 euron kisa jää väliin

Julkaistu:

KRITERIUM
Hambo-voittaja Stonecapes Picassoa ei nähdä Kriteriumissa.
Kolmevuotiaiden lämminveristen klassikkokisan Kriteriumin karsintojen lähtölistat ilmestyivät tänään. Yksi ennakkosuosikeista, Stonecapes Picasso, loistaa poissaolollaan listoilta.

Taustajoukkojen mukaan ori sai todennäköisesti hankosidevamman harjoituksissa tiistaina. 93 750 euron ykköspalkinnolla ajettava Kriterium jää varmasti väliin ja hevosen koko loppukausi on vaarassa. Karsintalähtö huomioiden Stonecapes Picasso menetti mahdollisuuden tavoitella lähes 100 000 euron pottia.

– Hevonen hiljensi kesken hiitin ja jatkoi matkaansa heikolla ravilla. Aavistin heti, mistä on kyse. Vamman lopullista vakavuutta päästään tutkimaan vasta kun turvotus laskee, mutta näitä on sattunut kohdalle ja kyse lienee siitä kuinka pahasti se on mennyt, valmentaja Jukka-Pekka Hukkanen manaa.

– Kriteriumiin ei tietenkään ole mitään asiaa, ja tuskin tästä toivutaan viivalle enää tänä vuonna. Toivotaan, että vamma olisi lievä, mutta pelätään pahinta. Tuon tyyppisiä vammoja on niin monenlaatuisia. Toisista ei toivu ikinä, toiset eivät vaivaa enää sen jälkeen kun ne on hoidettu kuntoon.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)
MAINOS PÄÄTTYY

Hambon kesällä Lahdessa voittanut Stonecapes Picasso on voittanut viisi viime kilpailuaan. Sitä pidettiin ikäluokan kärkinimen MAS Archien potentiaalisimpana haastajana Kriteriumissa.

Hukkasella on loukkaantumiseen oma salaliittoteoriansa.

– Omistajaporukka alkoi pullaamaan pöytäpaikkoja Kriterium-raveihin, niin karma iski, Hukkanen jaksoi jo nauraa epäonniselle käänteelle.

Kriteriumin karsinnat ajetaan Tampereen Teivossa ensi viikon tiistaina. Finaali on vuorossa lauantaina 1. lokakuuta.

Stonecapes Picasson loukkaantumisesta uutisoi ensimmäisenä Hevosurheilu-lehti.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt