Silja, Selja

Ravit

Maalari voitti raveissa miljoonaa euroa – ”Minä vain huusin pitkän aikaa”

Julkaistu:

Supervoitto
Sunnuntaina laukesi 10 miljoonan kruunun Grand Slam -takuupotti.
Sunnuntai oli poikkeuksellinen ravipäivä 50-vuotiaalle maalarille Torbjörn Arenanderille. Årjängissa asuva ruotsalaismies onnistui kotiradallaan ainoana pelaajana haravoimaan V64-pelin kaikki voittajat omalle kupongilleen.

Tämä tiesi sitä, että Ruotsin sunnuntairavien 10 miljoonaa kruunun, eli reilun miljoonan euron arvoinen Grand Slam -takuupotti laukesi ensimmäisen kerran.

Grand Slam maksetaan Ruotsissa siinä tapauksessa, että sunnuntairavien V64-pelissä löytyy vain yksi täysosuma. Ilman Grand Slamia Arenanderin voitto päävoittoluokassa olisi ollut 400 000 euroa.

– Kesti aika kauan viimeisen kohteen maaliintulon jälkeen, ennen kuin vahvistettiin, että oikeita rivejä on vain yksi. Minä vain huusin pitkän aikaa, kun kaiuttimista kuului, että voitto on Grand Slam, Arenander kertoi Aftonbladetin haastattelussa.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)
MAINOS PÄÄTTYY

Arenander kertoi, että hetket supervoiton varmistumisen jälkeen olivat epätodellisia.

– Ei tätä tahdo ymmärtää vieläkään. Totta kai sitä rupesi hieman tajuamaan, kun käytännön järjestelyt voitostani radalla alkoivat.

Voittaja suuntasi raveista talokaupoille ja sen jälkeen maltillisesti juhlimaan.

Kokenut pelimies

Arenander oli sunnuntaina paikalla seuraamassa raveja, millä saattoi olla ratkaiseva vaikutus suurvoittoon. Mies oli valinnut toisen varmansa hevosten lämmittelyjen perusteella.

– Ensimmäisen kohteen varmani näytti upealta autolähtöharjoituksessa, ja tiesin sen muutenkin hyväksi hevoseksi. Toisen varmani Gandhi Bokon olin päättänyt jo aiemmin, sillä se oli jäänyt vahvasti mieleeni ravivideoita selatessani. Loppuihin kohteisiin merkkasin oikeastaan kaikki mahdolliset hevoset.

Arenanderin voitto ei tullut pikkulapulla, sillä hänen systeeminsä maksoi 1 365 euroa.

Suurvoittaja on pelannut raveja jo 40 vuotta. Mies on myös hevosenomistaja. Sunnuntain jättipotti ei ollut hänen ensimmäinen iso voittonsa, mutta kokoluokassaan ainutlaatuinen.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt