Toni, Anton

Ravit

Huipputamman paikat taas notkeina – ”Odotan voittoa”

Julkaistu:

Toto65
Twigs Voici pyrkii kääntämään viime kilpailujensa pettymykset voitoksi Vermossa.
Jos hevonen painelee Suomessa alle 1.10-tuloksen, taustavoimien luulisi olevan siihen tyytyväisiä. Puhumattakaan siitä, että asialla olisi tamma.

Mutta ei kaikilla talleilla. Twigs Voicin viides sija heinäkuisessa St. Michel-ajossa ajalla 09,9a ei kääntänyt valmentajien ilmeitä maireiksi. Korven-tallilla oltiin jopa pettyneitä.

Tamman seuraava startti kaksi viikkoa myöhemmin Turun Kuninkuusravien kultadivisioonassa oli suuri pettymys kaikille. Se taipui seitsemänneksi, vaikka pääsi juoksemaan kärkiparin vanavedessä.

Hannu-Pekka Korpi uskoo tietävänsä, mistä Twigs Voicilla on kiikastanut.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)
MAINOS PÄÄTTYY

– Siltä lähti Mikkelissä kenkä esittelyyn mentäessä. Valmistautuminen ei mennyt parhaalla tavalla, koska tamma pääsi radalle vasta kaksi minuuttia ennen lähtöä. Tämän takia se jäykistyi eikä ollut parhaimmillaan, vaikka meni 09-alkuisen ajan, Korpi selvittää.

Korpi epäilee, että kaksi viikkoa oli Twigs Voicille liian lyhyt palautumisaika Mikkelin tapahtumien jälkeen. Oma itsensä se ei missään nimessä Turussa ollut.

Vermosta hevoselta on keskiviikkona lupa odottaa selvästi parempia otteita.

– Pekan (Korpi) mukaan tamma on ollut taas terävämpi treeneissä. Kun Twigs Voici on parhaimmillaan, sille ei pärjää yksikään tamma Suomessa. Odotan voittoa, jos se on vain normaali, Korpi tunnustaa.

Twigs Voicille olisi ollut keskiviikkona tarjolla myös suurempaa rahaa Ruotsissa, missä ravataan tammojen Euroopan mestaruuskilpailu.

Mikäli tamman viime juoksut olisivat menneet paremmin, Korvet olisivat luultavasti lähteneet taistelemaan huippulähdön voitosta. Koska Twigs Voici on syntynyt Ruotsissa ja on Ruotsin rekisterissä, se ei olisi voinut edustaa EM:ssä Suomea.

– Emme tienneet, olisiko tamma rankattu ruotsalaisten hevosten joukossa niin korkealle, että olisi päässyt eturivin lähtöpaikalle, mikä on sille tärkeä juttu. Itse asiassa edes EM-lähtöön mukaan pääseminen ei ollut varmaa, joten ilmoitimme hevosen Vermoon.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt