Toni, Anton

Ravit

Suomalaisten jättisatsaus ravasi rataennätyksen

Julkaistu:

RAVIT
Suomalaismiljonäärien omistama jenkkiori palasi ryminällä parrasvaloihin.
Hannu ja Mikko Laakkosen omistama Knows Nothing on ollut pitkään sivussa kilparadoilta, mutta perjantai-iltana Eskilstunassa se antoi myrskyvaroituksen vastustajilleen. Hevonen palasi noin seitsemän kuukauden kilpailutauolta, mutta tukkoisuudesta ei ollut tietoakaan.

Vauhtijuoksussa kärkihevosen takana matkannut ori kiri lopussa iloisesti ylivoimavoittoon ja teki 1640 metrin matkalla tuloksen 10,1, joka on Eskilstunan uusi rataennätys. Knows Nothing on Ruotsissa Reijo Liljendahlin valmennuksessa.

Laakkoset hankkivat Knows Nothingin Yhdysvalloista 240 000 dollarilla loppuvuodesta 2013. Sitä on käytetty kilpailemisen lisäksi siitosoriina. Knows Nothing teki viime vuonna debyytin Pohjoismaissa ja voitti Ruotsissa kaksi kertaa, mutta Eskilstunan kisan perusteella se vaikuttaa ottaneen harppauksen eteenpäin.

–  Knows Nothing teki viime vuonna muutaman hyvän juoksun, mutta suoritukset vähän heittelivät. Ori ei ollut kilpaillut pitkään aikaan, mutta se oli silti heti valmis. Tämän perusteella se on kehittynyt talvitreenien aikana, voiton ohjastanut Ulf Ohlsson totesi.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)
MAINOS PÄÄTTYY

Reijo Liljendahlin hevoset ovat pistäneet ennätyksiä uusiksi nimenomaan Eskilstunan raviradalla. Toukokuussa Shadow Woodland ravasi siellä volttilähdön maailmanennätyksen. Se juoksee lauantaina Jokimaalla Suur-Hollola-ajon välierissä.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt