Ruotsalainen ravipeli saapuu Suomeen

Julkaistu:

Toto86
Pelimuodossa veikataan kahdeksan peräkkäisen lähdön voittajahevosia.
Suomalaisille ravipelaajille on tulossa ensi viikosta lähtien mahdollisuus osallistua Ruotsin keskiviikkoravien ykköspeliin Toto86:een. Päävoittoa varten heidän pitää tietää kahdeksan lähdön voittajat, joten kohdelähtöjä on yksi enemmän kuin tutuissa Toto76- ja Toto75-peleissä. Suomen raveihin Toto86:n pelaaminen ei ole mahdollista.

– Ellei tänä keskiviikkona live-testauksissamme ilmene ongelmia, Toto86 alkaa ensi keskiviikkona, Fintoton tuotepäällikkö Reijo Anttila sanoo.

Anttilan mukaan Toto86:n avaaminen suomalaisille on pelaajien toive.

– Tämä on suora vastaus asiakkaidemme toiveisiin. T86 on ollut ainoa pooli, jonka pelaamista Ruotsin keskiviikkoraveihin emme ole tarjonneet. Koska sitä on toivottu ja se on nyt teknisesti mahdollista tuotantojärjestelmän ja lupien puolesta, T86:n pelaaminen alkaa Fintoton kautta. Ruotsissa V86 on toiseksi suosituin pelimuoto V75:n ja V64:n välissä, Anttila sanoo.

Tuotepäällikkö arvioi, että T86-peliä pelattaisiin Suomesta joitakin kymmeniä tuhansia euroja per kierros.

– Meillä on havaintoja, että jotkut asiakkaamme ovat lopettaneet kokonaan Suomen ravien pelaamisen ja siirtyneet pelaamaan ainoastaan Ruotsin raveja. Ehkä T86 voisi jonkin verran nostaa kokonaispelimyyntiämme, Anttila arvelee.

Fintoto toi jo tiistaina markkinoille uuden pelimahdollisuuden, kun sijaparipelin pelaaminen alkoi Ranskan raveihin ja ulkomaiden laukkakilpailuihin. Sijaparissa pelaaja veikkaa kahta hevosta, jotka sijoittuvat kolmen parhaan joukkoon. Suomen raveihin uutta pelimuotoa ei voi pelata.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt