Lempi

Ravit

Sisupuukot heiluivat Vermon raveissa

Julkaistu:

Toto65
Vermossa nähtiin poikkeuksellisen vahvoja juoksuja, jotka olisi voitu palkita rahapalkintojen lisäksi myös sisupuukoilla.
Keskiviikon ensimmäinen sisupuukko kuului kokemattomalle Rohanille, joka uhkasi fysiikan lakeja. Vaikka nelivuotias ori joutui vetämään prässättynä ensimmäiset 500 metriä 08,5-vauhtia ja kierroksenkin 12,5-kyytiä, se jaksoi heiluttaa tahtipuikkoa perille asti. Toissa vuoden Derby-sankarin Jonesyn pikkuveljen voitto ei ollut ratkaisumetreillä edes uhattuna.

Tuomas Korvenojan suojatin ennätys koheni puolella sekunnilla lukemiin 14,4/2100a. Suosikki Bluehill’s Storm voitti tiukan kamppailun kakkossijasta hänniltä väkevästi kirinyttä Kiss My Turkua vastaan.

– Rohan vähän pelleili tänään kuukauden tauon jälkeen ja mietiskeli kaikenlaisia. Se on vielä vihreä rutinoimaton mies, mutta hyvin se hoiti lopussa hommansa ja meni muiden alta pois.

Urhea oli myös Teräsmiesliigassa yllättänyt inarilaistamma Club Nord Royal. Harvoin kolmen kierroksen matkaa voitetaan keulahevosen rinnalta, mutta Reijo Suomalaisen nousukuntoiselta suojatilta tämäkin onnistui.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)
MAINOS PÄÄTTYY

Club Nord Royal hankki loppukaarteessa otteen Golden Elevenistä, mutta näytti jäävän saman tien alakynteen takaa lujaa hyökännyttä Lord Ivaria vastaan. Peli ei ollut kuitenkaan vielä selvä. Club Nord Royal puri kuolainta ja kontrasi kärkiaseman takaisin itselleen ennen maalia.

– Arvostan tamman voittoa kovasti tuolta juoksupaikalta pitkällä matkalla. Se on vähän ajettavaa mallia, mutta rutistaa hyvin perille, ohjastaja Antti Teivainen painotti.

Toto65-kohteiden kolmas sisupuukko kuului Jouni Miettisen tallin Rapin Aatokselle, joka jyräsi suosikki Välkyn Tuiskun ulkopuolelta väsymättä voittoon. Myös Veeran Turo ennätti kalkkiviivoilla ohi Välkyn Tuiskun.

Ohjastaja Harri Koivunen osasi odottaa Rapin Aatokselta vahvaa panosta.

– Minulla oli ennen lähtöä hyvät fiilikset, sillä ori oli hyvällä ravilla ja menopäällä. Rapin Aatos on ihan huippukunnossa, mutta suomenhevosten taso on tänä päivänä niin kova, ettei niiden lähdöissä saa mitään helpolla, Koivunen viittasi ajokkinsa viime kuukausien voitottomaan jaksoon.

Kuopus ei kainostellut

Kolmevuotias Golda Paris uskalsi lähteä aikuisia hevosia vastaan, ja se kannatti. Kun suosikki Judy’s Love Girl laukkasi ensimmäisessä kaarteessa, Markku Nieminen karautti varsallaan takarivistä valppaasti keulapaikalle asti.

Nieminen arveli, että Golda Parisilla oli lopussa kaikki pelissä, mutta hän piti voittoa varmana.

– Tamma on petrannut koko ajan. Se on vähän ahdasliikkeinen, mutta ravaaminen on ollut sille starteissa paljon helpompaa sen jälkeen, kun siltä on voinut ottaa kengät pois, Nieminen sanoi.

Rivin pankki Dreambow ravasi hallitun kirivoiton. Se sai tarkkailla hyvissä asemissa parijonossa, kun kärki veti alun ylivauhtia ja kuittasi maalisuoralla ohi muista.

Ohjastaja Hannu Torvinen sanoi, että muiden kova avaus helpotti Dreambow’n tehtävää.

– Varsinkin täällä Vermossa takahevosille vaaditaan sitä, että kärki ajaa kovaa. Dreambow tuntuu vain kehittyvän koko ajan, Torvinen kehui Tom Erikssonin tallin kanuunahevosta.

Dreambow muistetaan vielä hyvin Finlandia-ravien huimasta soolovoitostaan.

Oikea Toto65-rivi, Vermo 1.6.

Toto65-1: 10 Golda Paris

Toto65-2: 12 Siirilli

Toto65-3: 2 Rohan

Toto65-4: 10 Dreambow

Toto65-5: 13 Club Nord Roayl

Toto65-6: 6 Rapin Aatos

Kusi oikein -voitto-osuus 660,90 euroa. Viisi oikein 14,10 euroa.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt