Ilmari, Ilmo

Ravit

Luonnikas kilpailija vakuuttanut uuden valmentajansa – ”En tiedä, onko tallissamme yhtään parempaa hevosta”

Julkaistu:

Toto65
Tom Erikssonin menestystallin uusin tulokas aiheuttaa valmentajalle ja pelureille päänvaivaa.
Toto65-kierroksen mielenkiintoisimmat tallivihjeet antaa ypäjäläinen Tom Eriksson. Jokainen ravipelaaja on havainnut Bluehill’s Stormin ja Classify Tofin hyvyyden, mutta Erikssonin tallin kolmannesta Vermon kilpailijasta Rock This Townista he eivät ole yhtä hyvin kartalla.

Keskiviikon startti on helmikuussa Ypäjälle saapuneelle hevoselle ensimmäinen Erikssonin väreissä. Vaikka Rock This Townin voittosumma on alle 3 000 euroa, uusi valmentaja vertaa sitä menestyshevosiinsa.

– Jos ruuna toimii, en tiedä, onko tallissamme yhtään sitä parempaa hevosta, Eriksson pamauttaa.

Paljon sanottu valmentajalta, jonka hevosista muun muassa Dreambow ja Downander ovat venyneet viime kuukausina mahtisuorituksiin arvolähdöissä.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)
MAINOS PÄÄTTYY

Jos-sana Rock This Townin kehujen kohdalla pitää ottaa vakavasti. Luonnikas hevonen on usein laittanut tarmonsa muuhun kuin kilpailemiseen. Silti se on sijoittunut 17 startissaan 10 kertaa kolmen parhaan joukkoon.

– Rock This Town on vähän outo hevonen, jonka toimivuudesta ei voi sanoa mitään varmaa. Se on kuulemma kääntyillyt, jättänyt kääntymättä tai laukkaillut kilpailuissa, Eriksson sanoo.

Valmentajan mielestä ruunan käytös on parantunut.

– Sillä oli tullessaan erikoisia elkeitä, mutta se on ainakin kotona toiminut koko ajan paremmin. Voi olla, että hevosen käytös on johtunut suuongelmista. Sen suu on hoidettu meillä kuntoon.

Eriksson odottaa keskiviikon lähtöä erityisellä mielenkiinnolla. Voi olla, että hänellä perhosia puserossa.

– Rock This Town pääsee lujaa ja jaksaa mennä hyvin. Olen huomannut ruunan kovan luokan treeneissä, mutta saa sitten nähdä, kuinka se käyttäytyy kilpailussa. Hevonen pystyy pärjäämään, jos toimii. Mitä tahansa voi sen kanssa kuitenkin tapahtua, Eriksson epäilee.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt