Uljas

Ravit

Finlandian tähtivieras puri hoitajansa sairaalaan – saldo 20 tikkiä

Julkaistu:

FINLANDIA-AJO
Finlandia-ajon kulisseissa koettiin rajua draamaa jo ennen lähtöä.
Ruotsalaisen Finlandia-vieraan Volsteadin hoitaja Magdalena Eriksson ei ollut toivomassaan paikassa, kun hänen suojattinsa Volstead kilpaili sunnuntaina 110 000 euron ykköspalkinnosta. Erikssonin silmäterä nimittäin puri häntä vaarallisesti käteen vierastallissa lähtöön valmistautuessaan ja hoitaja jouduttiin kuljettamaan sairaalaan tikattavaksi.

Volstead tarrasi Erikssonia oikeaan käteen kovalla voimalla ja sairaalareissun tuloksena oli 20 tikkiä.

– Nyt voin hyvin, mutta ravipäivä meni aika sokissa. Ensimmäistä kertaa Suomessa ja heti ambulanssireissu sairaalaan, Eriksson kommentoi Travrondenille.

– Oriin ote oli aika kova ja haava iso. Hampaat menivät kahdesta kohtaa luuhun saakka, mutta luu säilyi onneksi ehjänä.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)
MAINOS PÄÄTTYY

Hoitaja puolusteli vahvasti hoitohevosensa käytöstä.

– Se oli stressaava tilanne hevoselle. Vierastallissa oli monta oria ja paljon hälinää, kun ihmisiä meni ja tuli. Ei Volstead ole paha hevonen.

– Se on vähän sellainen yli-innokas ja jos se olisi ihminen, niin sillä olisi varmaan ADHD, mutta en usko mitenkään, että se olisi tehnyt tuon minulle tarkoituksella, Eriksson uskottelee.

273 262 euroa urallaan ansainnut Volstead oli yksi Finlandia-ajon ennakkosuosikeista, mutta sen startti pilaantui laukkaan ja hevonen tuli maaliin kaukana muiden takana yhdeksäntenä. Senkin perusteella voisi kuvitella, että viisivuotias oli poikkeuksellisen stressaantunut, sillä laukka oli sen uran ensimmäinen yhteensä 29:ssä kilpailussa.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt