Anja, Anita

Ravit

Tähtiravurin dopingkäry kumottiin – kutsuttiin heti suurkilpailuun

Julkaistu:

Kymi GP -voittaja Trebolin dopingkäryyn on löytynyt uskottava, sekä hyväksyttävä selitys ja hevonen on jälleen vapaa kilpailemaan.
IS Ravit uutisoi huhtikuun alussa, että viime vuoden Kymi GP -voittajan espanjalaisen Trebolin doping-näytteestä on löytynyt epäselvyyksiä Ranskassa ja hevonen on asetettu kilpailukieltoon.

Valmentaja Gabriel Angel Pou Pou kommentoi tuolloin vahvasti, ettei hevonen ole taatusti saanut tarkoituksella mitään kiellettyjä aineita, eikä ymmärtänyt alkuunkaan mistä käryssä oli kysymys.

Tarkemmissa tutkimuksissa paljastui, että hevosen elimistöön oli joutunut käryn aiheuttaneita unikonsiemeniä täysin laillisen rehuvalmisteen mukana ja vastuun katsotaan olevan tuotteen valmistajalla. Trebol vapautettiin näin kilpailukiellosta samantien.

Täysin ilman rangaistusta hevonen ei jäänyt, sillä se menetti kärykilpailussa saavuttamansa neljännen sijan ja väliaikaisen kilpailukiellon aikana sillä jäi väliin mahdollisesti myös Suomen suurkilpailut Seinäjoki-Race ja Finlandia-ajo.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)
MAINOS PÄÄTTYY

557 862 euroa ansainnut 9-vuotias tähti kutsuttiin heti suurkilpailuun Tanskaan ja se suorittaa paluun kilparadoille näin viikon kuluttua Copenhagen Cupissa.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt