Laura

Ravit

Miljoonavoitot jäävät haaveeksi ravien suurtapahtumassa – ”Tämä ruotsalaisten käsittämätön huolimattomuus on uskomatonta”

Julkaistu:

Yhteiskierros
Erehdyksen takia Finlandia-ajon yhteydessä ei pelata suurvoitot mahdollistavaa Toto75-peliä.
Kansainvälinen Finlandia-Ajo ravataan Vermossa sunnuntaina, 8. toukokuuta. Päälähdön ykköspalkinto on huikea 110 000 euroa, mikä houkuttelee paikalle huippuravureita ympäri Euroopan. Viime vuodesta poiketen Toto75-kierrosta ei pelata yhteispohjoismaalaiseen jättipooliin Ruotsissa tapahtuneen erehdyksen vuoksi.

"Viranomaistiedustelun yhteydessä huomattiin aiemmin tänä vuonna, että kaikki Suomen V-pelit olivat pudonneet toimiluvan ulkopuolelle. Pahoittelemme, että asia on mennyt järjestelmän läpi ilman että viranomaiset tai me olisimme huomanneet erehdystä aiemmin", Ruotsin hevospeliyhtiö ATG:n totojohtaja Marcus Wahlman toteaa Fintoton tiedotteessa.

"Tämä ruotsalaisten käsittämätön huolimattomuus on uskomatonta. Olemme järjestäneet yhteisiä V75-kierroksia vuodesta 2012 alkaen. Keskustelemme ATG:n kanssa, että miten taloudelliset vahingot saadaan minimoitua. Suomalaisille pelaajille tämä on karvas pettymys", Fintoton toimitusjohtaja Pertti Koskenniemi pahoittelee.

Ruotsissa Vermon kierros pelataan V-pelien osalta omaan pooliin. Vain peruspelimuodot, kuten voittaja, sija ja kaksari, pelataan yhteispooliin.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)
MAINOS PÄÄTTYY

ATG on lähettänyt viranomaisille anomuksen tilanteen korjaamiseksi ja odottaa hyväksyntää, jotta pelit voitaisiin jälleen jatkossa järjestää Suomen pelikohteisiin.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt