Ismo

Ravit

Kylmäverihirmun kilpasuunnitelmat uusiksi: ”Ei kaikkea tarvitse aina mitata rahassa”

Julkaistu:

Vermon Finlandia-päivän kylmäverilähdön piti olla ruotsalaistähti Månprinsen A.M:n kilpailukalenterissa, mutta taustajoukkojen mieli muuttui.
Ruotsin ja koko maailman kuumimpiin kylmäverisiin kuuluva Månprinsen A.M. ei starttaa kotimaassaan, koska hevosen omistajalla Anna-Maria Öbergillä on voimassa yhdeksän kuukauden porttikielto maan radoille.

Valmentaja ja Öbergin puoliso Gunnar Melander ilmoitti alkuviikosta, että tämän myötä hevosen kanssa on siirretty katseet Norjaan, sekä Suomeen ja varsinkin Vermoon sekä Härmään.

Kaksi asiaa sai kuitenkin taustajoukot muuttamaan mielensä kilpailusuunnitelman suhteen ja Månprinsen A.M. nähdäänkin Vermon sijasta jo puolentoista viikon kuluttua Seinäjoella, eikä puolestaan lainkaan Vermossa.

– Meitä ei kaivata Ruotsin raveissa ja Vermossa ajetaan Ruotsin V75-kierros, joten miksipä meitä kaivattaisiin sielläkään, toteaa Öberg sarkastisesti Spelredaktören-blogissa.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)
MAINOS PÄÄTTYY

Öberg lisää myös logistisen ongelman.

– Tulemme lahden yli laivalla Vaasaan, josta olisi vielä pitkä kuljetus Vermoon, mutta Seinäjoki on lähempänä. Tuleva lauttamatka on hevosen elämän ensimmäinen ja monen tunnin kuljetus sen perään turha riski. Seinäjoki sopii maantieteellisesti suunnitelmiimme huomattavasti paremmin, Öberg perustelee.

– Siellä on pienempi palkinto, mutta ei kaikkea tarvitse aina mitata rahassa.

Seinäjoen jälkeen ja ennen Powerparkissa ajettavaa Nordic King -suurkilpailua Månprisen A.M. tähtää vielä Norjaan, missä ajetaan kylmäveristen kova kilpailu Oslo Grad Prix -päivänä.

Öbergin porttikiellon Ruotsin radoille on määrä päättyä heinäkuun alussa ja sen jälkeen pariskunta aikoo jälleen starttailla hevosella sen kotimaassaan normaalisti, vaikkei itse hevosen kilpailemista ole siellä porttikiellon aikanakaan rajoitettu.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt